>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybor weryfikacji

S 0

salataziom

Użytkownik
Witam, mam pytanie zwiazane z weryfikacja danych. Czy po rejestracji jest wybor weryfikacji? Chodzi mi o to, zeby nie wysylali mi zadnych listow z danymi. Pani na czacie powiedziala ze moge sobie wybrac skan dowodu, ale wole sie upewnic, poniewaz rozne historie o ich supporcie slyszalem ;)

S 32

szymon89

Użytkownik
Z tego co mi wiadomo to list i tak będzie do Ciebie wysłany. Jest również element weryfikacji. Ja też wysłałem im skan dowodu i Pan w rozmowie powiedział mi, że i tak żeby dopełnić weryfikację muszę otrzymać ten cały list. Chociaż nie wiem czy wybór tego buka to był dobry pomysł z mojej strony.

S 32

szymon89

Użytkownik
Dopiero zacząłem swoją &quot;karierę&quot; no ale chyba będę musiał ją skończyć napisałem do nich maila zobaczymy co mi napiszą nt. braku kasy z wygranego kuponu. Jeżeli mam Ci polecić jakiś kontakt z nimi to tylko telefonicznie. Na tym ich czacie nie ma co się męczyć z tymi Paniami.

S 32

szymon89

Użytkownik
ja też mam podobny problem i czekam na odpowiedz od nich ponieważ wygrany kupon uznali jako przegrany, a na weryfikacje to już czekam z 4 dzień
Napisałem do nich maila. Jakaś Pani odpisała i poprosiła o Kod Bezpieczeństwa i po chwili kasa była na koncie. Szkoda, że takie praktyki stosują bo gdybym sam się nie zorientował, że kasy nie ma to pewnie nigdy by jej nie było.

Do góry Bottom