* Najlepszy zespół - Wisła (nie macie pojecia jak ciezko mi bylo napisac te 5 liter :/ )
* Najlepszy trener - Skorża
* Największe zaskoczenie - Cracovia (in minus); Chinyama i Wisla (in plus; spodziewalem sie ze beda silni, ale 15-2-0? szacunek)
* Największe rozczarowanie - Piotr Giza, Bartek Grzelak, Grzegorz Piechna
* Najlepszy obcokrajowiec - Roger
* Najlepszy gracz młodego pokolenia - Radosław Majewski
* Najlepsi kibice - ---
* Miło było zobaczyc... - czerwona kartke dla Ujka (jak ja go nie trawie!!!)
troche te wasze odpowiedzi tu sa zaslepione sympatiami, najlepszym zespolem jest na chwile obecna Wisla, imponujacy bilans 15-2-0 robi wrazenie i ani Legia z rekordem wygranych pod rzad czy Lech z swietna forma na Bulkgarskiej nie moze sie rownac...
co do kibicow to wiadomo ze jest kilka klubow na bardzo wysokim poziomie i ciagle ci sami walcza o miano najlepszych kibicow, w tej rundzie z tego wyscigu odpadla Legia (konflikt w2ladz z kibicami) i pewnie szybko do niego nie wroci (planowane zamnkniecie trzech trybun, zostanie tylko kryta a tam sami karneciarze... czyli w wiekszosci pikniki...)
zakoczyla mnie bardzo duza liczba glosow na zienczuka, owszem jest w wysokiej formie, strzelil duzo goli ale nie sadze zeby byl to zawodnik najlepszy w naszej lidze, jak dla mnie duzo lepszy jest Roger, ten czlowiek stanowi o sile Legii, technicznie i taktycznie jak dla mnie najlepszy pilkarz polskiej ligi