1,3K prasa Forum VIP Marzec 23, 2011 #21 ja bym pojechał na jakieś mazurki czy coś ;\ btw. Fox, jak żonka wie o tym zdjęciu muszkina, to ja nie pije piwa do końca miesiąca ;p
ja bym pojechał na jakieś mazurki czy coś ;\ btw. Fox, jak żonka wie o tym zdjęciu muszkina, to ja nie pije piwa do końca miesiąca ;p
2,2K fox71 Forum VIP Marzec 23, 2011 #22 ja bym pojechał na jakieś mazurki czy coś ;\ btw. Fox, jak żonka wie o tym zdjęciu muszkina, to ja nie pije piwa do końca miesiąca ;p Kliknij aby rozwinąć... Wie ,wie, Muszka fajna dziewuszka.
ja bym pojechał na jakieś mazurki czy coś ;\ btw. Fox, jak żonka wie o tym zdjęciu muszkina, to ja nie pije piwa do końca miesiąca ;p Kliknij aby rozwinąć... Wie ,wie, Muszka fajna dziewuszka.
34 lorenzz Użytkownik Marzec 23, 2011 #23 Pojechała do stanów i wyrobiła się ???? A co do mazur to wiadomo że elegancki pomysł ????
99 zanziba Użytkownik Marzec 23, 2011 #25 Ja też zagłosowałem na Przysuchą, bezpośredni dojazd z Katowic i miejscówka oczywiście na plus ????
4,5K benek_27 Forum VIP Marzec 24, 2011 #26 I jeszcze tak oficjalnie: Przysucha wygrała, a więc powtórka z rozrywki. Z tego co wiem od Marcina, miejsca są na dany termin ????
I jeszcze tak oficjalnie: Przysucha wygrała, a więc powtórka z rozrywki. Z tego co wiem od Marcina, miejsca są na dany termin ????