>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wybór bukmachera...

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja gralem na multizakladach tylko, bo lepsze kursy mieli wowczas na niektore spotkania ktore i tak mialem grac ;p
ale teraz jak dla mnie za mala oferta ;p
jak graja reprezentacje to mozna skorzystac bo kursy wtedy sa fajne i mozna robic fajne kupony ;p
ale tasiemcow duzych sie nie zrobi bo max 8 zdarzen ;p i najmniejsza stawka to 4ojro ;)

R 0

ryzykant1

Użytkownik
hmm widze ze na jutro jest multizaklad zlozony z pucharu uefa + 2 mecze z ligi zawsze tak jest codziennie? czyraczej przy wlasnie jakichs okazjach typu puchar daja multi

R 0

ryzykant1

Użytkownik
jemjogurt : wiesz moze czy na betfair multizaklady sa tylko na kolejny dzien gora dwa czy sa moze juz ustalone np. na tydzien z gory? bo nie moge tego znalesc, znalazlem tylko multizaklady na jutro (puchar uefa + ligi) i na piatek (rozne ligi) i czy spotkales sie z meczami drugich lig (tych lepszych anglia/hiszpania/wlochy/francja)

shaker 2

shaker

Użytkownik
na bf nie ma zadnych limitow i nigdy nie bedzie..
tak jak wspomnialem wczesniej...
widze ze nie wiesz jaka jest roznica pomiedzy gielda zakladow a bukmacherem..

S 269

sztywny

Użytkownik
ja osobiście polecam Unibet.Najlepszy buk.Na luzie grasz za 300-500 zł(za więcej nie grałem) wypłaty również szybkie.Buk notowany na giełdzie,rzetelna firma.
W bet365 są śmieszne limity.Jak trochę wygrasz to więcej niż za 30 zł nie zagrasz zwłąszcza na mniej znanych ligach.
Pozdrawiam

demsy 0

demsy

Użytkownik
Witam !!! Jestem początkujący i zamierzam wpłacić kaske oraz zagrać w zakłady po internecie. Jakiego buka polecacie? Pozdrawiam....
Mam kilka wymagań:
kursy na przyzwoitym poziomie
promocje
dobra oferta /może być livebetting
szybkie wpłaty/wypłaty
dobry support
brak skanu dowodu
bezpieczeństwo
dodatkowo powiadamianie o wynikach meczu mailem lub sms

Do góry Bottom