>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybór bukmachera...

R 0

ryzykant1

Użytkownik
Witam

W sumie to jestem poczatkujacy, gralem na poczatku w totomixie, ostatnio troche na bwinie z malymi sukcesami i porazkami ale to czego sie doczytalem w opiniach mnie przerazilo, ze bwin lamie prawo, blokuje konta jak komus za dobrze idzie... teraz chce zainwestowac troche wiecej pieniedzy i chcialbym sie zapytac gdzie najlepiej zalozyc konto aby nie bylo problemow przy wyplatach nawet bardzo duzych sum nie zalezy mi na duzych kursach bardzo szerokiej ofercie ale na rzetelnym bukmacherze ktory dba o klienta i wyplaca to co mu sie nalezy bez zadnych problemow, z tego co czytalem warto postawic na betfair lub bet-at-home... prosze o pomoc, napewno nie zagram juz nigdy na bwin gdzie mozesz grac przez pol roku dorobic sie sporej kasy i nagle zobaczysz ze zablokowali ci konto. pozdrawiam

shaker 2

shaker

Użytkownik
jezeli chodzi o 100% wyplacalnosc buka to polecam betfair..
choc nie jest bukmacherem tylko gielda zakladow to tam nie ma sumy ktorej by nie wyplacili.. dlaczego? dlatego ze wygrywajac nawet milion nie traca oni na tym ani centa wrecz przeciwnie.. wiec obie strony sa zadowolone.. a kursy sa najlepsze...
wyplaty na moneybookers w 24 godziny wszystko jest eleganckie
minusem jest tylko to ze nie zawsze mozna stworzyc jakis fajny kuponik
ta firma jest raczej na granie singli..
b-a-h nie za bardzo podobaja mi sie kursy w tym buku
a z resty polecam takze expekt i unibet - pozadne firmy

shaker 2

shaker

Użytkownik
kazda gielda zakladow nie opiera sie na wlasnych kursach lecz na kursach takich jakie zaproponuje klient...
wiec ciezko jest oferowac duza game multizakladow na zmiennych kursach..
no w sumie malo wazne
ale tak czy siak ich gama multi zakladow jest coraz wieksza i obecnie to chyba nawet mozna juz laczyc wszystko;/
a moze i nie;/ nie gram multi wiec nie bardzo wiem co powiedziec ???? na ten teamt..

shaker 2

shaker

Użytkownik
no to unibet lub expekt...
reszty nie polecam..
znaczy kursy sa kiepskie
zalezy jeszcz na czym ci zalezy
bo mi np. na dobrych kursach nie jara mnie szybka wyplata jak gram po kursie 1.85 a moglbym po 1.99
pozdro

R 0

ryzykant1

Użytkownik
mi zalezy na tym aby spokojnie sobie grac za 100zl na jeden zaklad i nikt nie bedzie sie czepial tez mnie nie jara szybka wyplata,a jara mnie wyplata po ciezkiej konsekwentnej pracy po jakims czasie kilku miesiacach kiedy mozna sie czegos dorobic sensownego a kursy nie sa takie wazne bo i tak gram tylko do 1,5zl kursik .. mysle nad tym unibet ????

R 0

ryzykant1

Użytkownik
jemjogurt wlasnie sobie zalozylem tam konto ale nie zabardzo sie lapie w tym moglbys dac jakis kontakt do siebie? widze ze ogarniasz bf ;p

R 0

ryzykant1

Użytkownik
wlasnie zrobilem symulacje MultiZakladu bo jeszcze nie zrobilem depozytu i wyszlo cos dziwnego .. dwa mecze kurs calkowity 2,75 stawka 10 i pisze ze ewentualna wygrana to 17,50euro..

Do góry Bottom