Witam, ogólnie to korzystam z 3 stronek max. Flashscore, at the race (jest dosyć szczegółowa), ale i też myracing jest spoko Staram się odnaleźć jak najlepsze value i staram nie przekraczać 7 typów dziennie na wyścigi konne. A i jeszcze mam 2 znajomych co się dosyć znają. A ty masz ciekawe stronki z analizami? I czym się kierujesz? PozdrawiamGratulacje, z jakiego źródła korzystasz robiąc analizę i na co zwracasz uwagę ?
WOW to naprawdę długi okres czasu jak na jedną dyscypline. W sumie to nie wiem moim głównym zadaniem jest wykiwać buka i zedrzeć z niego jak najwięcej kasy bez blokady konta .Szczerze Austarlię odradzam bety UK bardziej przewidywalne i źle wystawiane bo Anglicy nie są zbyt inteligentni nawet w swoim sporcie niehejtując oczywiscie.Bawię się tematem 6-7 lat, a ponieważ wyniki mam mizerne więc trochę głupio mi coś polecać. Korzystam z timeform i racingpost, australijskie gonitwy z racenet. Lubię tę zabawę, bo to tylko zabawa odkąd kilka lat temu Betfair zamknęło konta z Polski.
Szukasz value, OK, tylko jak je znaleźć?
BOOM! Kolejna seria. Pod koniec miesiąca podliczę wszystkie zakłady.Typy wieczór :
Tampa bay downs (race 8) Willoughby Gap 1-2 @ 1.44
Gulfstream (race 8) Keeper Of Time 1-2 @ 1.61
Delta Downs (race 5) Mister K 1-2 @ I teraz ten typ jak grałem było 1.44 teraz 1.25 szkoda ale i tak warto
BOOM! Wszystko tak jakby weszło czysty PROFITSiemanko, na jutro trzy typy :
Musselburgh (race 4) First Account 1-2 @1.8 Koń wycofany ZWROT
i dwa z Navan :
(race 7) All Class 1-2 @1.9 Nie pobiegł a szkoda ZWROT
(race 8) Madmansgame Win @1.55
Jeszcze dorzucam na wieczór z USA :
Aqueduct (race 8) Wudda u Think Now Win @1.8
Laurel Park (race 4) Luna Belle Win @1.9
Świetnie USA nie zawiodło
Mam nadzieję na dobry weekend stawka 5/10 Powodzonka!