>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

www.gamebookers.com

C 0

cofik

Użytkownik
czy w http://www.gamebookers.com promocja że zwracają kwote z pierwszego zakładu jest wciąż aktualna.
tzn.założyłem konto i po paru dniach dostałem mail ze mi podwoją pierwszy depozyt.Wpłaciłem 77.36 zł na ich konto dostałem 100% bonusu wiec mam 154,72 zł. Czy w tej sytuacji po postawieniu na pierwszy zakład 154,72 zł oni mi to zwrócą czy nie( w razie wygranej bede miał około 320zł za 77zł). Czy moge pierwszy zakład postawić w zakładach live????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Po paru dniach dziwne , dawniej bylo ze o 1 w nocy tego samego dnia dodawali, z tego co sie orientuje to jak przegrasz to ci zwrocas a jak wygrasz to nie

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
Re: www.&lt;a href=
czy w www.&lt;u&gt;Gamebookers&lt;/u&gt;.com promocja że zwracają kwote z pierwszego zakładu jest wciąż aktualna.
tzn.założyłem konto i po paru dniach dostałem mail ze mi podwoją pierwszy depozyt.Wpłaciłem 77.36 zł na ich konto dostałem 100% bonusu wiec mam 154,72 zł. Czy w tej sytuacji po postawieniu na pierwszy zakład 154,72 zł oni mi to zwrócą czy nie( w razie wygranej bede miał około 320zł za 77zł). Czy moge pierwszy zakład postawić w zakładach live????

Ja mialem taka sytuacje: zalozylem konto w GB i po 3 dniach dostalem od supportu emaila z propozycja podwojenia pierwszej wplaty wiec wplacilem 20 zl i mi odrazu podwoili, a do tego postawilem pierwszy zaklad za 10 zl, ktory niestety mi nie wszedl ;/ ale 10 zeta zwrocili. Wiec napisze emaila do supportu Jakie masz do wykorzystania promocje oni Ci odpisza w ciagu 2h i po sprawie :] :]

B 0

bula_bomst

Użytkownik
Witam przyjmijmy taka sytuacje ze wiecej niz jeden czlonek mojej rodziny chce grac w tym buku, czyli jedno domostwo ten sam adres IP. Czy moga byc zalozone np. 2 konta z tego samego IP, domostwa i czy bonus bedzie przyznany ??
Pozdrawiam

Do góry Bottom