to ładnie ich ogołociłeś. ciekawe czy beda robić problemy z wypłatą. na twoim miejscu bym nie przelewał na poksa tylko odrazu wypłacał. poznej znajda jakis smieszy pkt regulaminu ze nie mozna przelewac na pokera albo inne duperele.
na przyszłość pamiętaj jak są jakieś promocje co trzeba czekać na link aktywacyjny, rade Ci dam zrób sobie meila na gmail to będziesz miał zawsze wszytko odrazu ! ja dawniej robiłem wszytko z wp i miałem tez problemy a teraz wszytko jest odrazu
Panowie kto założył konto a mu nie doszedł link aktywujący to mu nie dojdzie rozmawiałem na live czacie po ENG ;P i powiedziala mi że oni nie obsługują pl poczty tylko com kazała mi nowe konto założyć na poczte Gmail
mozesz przelac kase na pokera?bo ja mam juz 150€ i niemoge....pytalem sie Danieli z supportu o co chodzi to napisali ,ze techinials problem i bedzie mozna jutro przelac kase :spokodfhgfh:
haha,zrobilem nowe konto na qmail i dupa ,dalej nie dostalem od wczoraj od nich maila z aktywacja ???? zajebioza ,promo dałem i nic z tego nie mam :jezora: