>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

www.allbingoclub.com 5 funtow free

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
http://www.allbingoclub.com/promotions.php

Ł5 Trial Bonus
Join the fun at All Bingo Club today and receive a Ł5 Bingo Bonus (Bbz), absolutely free!
That&#39;s right, we&#39;re giving you a Ł5 Bingo Bonus to try out All Bingo Club - and with games starting at only 5p - that makes for a lotta bingo. Our trial bonus allows you to enjoy all the features of All Bingo Club and make your mind up before making your first deposit! Sign-up today, make friends and play bingo!
All Bingo Club - try it, you&#39;ll love it!

Microgaming

K 6

koziuch

Użytkownik
No i pieknie. W ciagu 4 dni, na 5 roznych stronach bingo ugrane ponad 400zł. W tej chwili wygralem na tym roomie 20 funtów ????
edit:
Pomylka, tu nie ugralem nic, tylko w 32redbingo. Tutaj wyskoczyl blad, ze mam juz konto, ale nie mialem nigdy...czyzby 32redbingo i allbingoclub to to samo?

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Z tego co się dowiedziałem na lc wynika że jak coś ugra się z tego bonusu to będzie można to wypłacić dopiero wtedy gdy zrobi się obrót &lt;30x&gt; ...
Gdy zapytałem czy będzie konieczny (po obrocie) depozyt odpisali że nie :-D

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Z tego co się dowiedziałem na lc wynika że jak coś ugra się z tego bonusu to będzie można to wypłacić dopiero wtedy gdy zrobi się obrót &lt;30x&gt; ...
Gdy zapytałem czy będzie konieczny (po obrocie) depozyt odpisali że nie :-D
To jak 5x30 czy jak ? I jak sprawdzić ile obróciłem?

K 0

kosa001111

Użytkownik
wiec bardzo możliwe, że mogą wam nie wypłacic z tego powodu iż macie pare kont w jednej firmie. Przy rejestracji gdy sie chce wpisac na przykład ten sam mail co w innym bingo tej firmy to wyskakuje, że już zajety wiec zeby pózniej nie było płaczu, że nie chca wypłacic.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
PODBIJAM bo nie ogarniam
Tutaj nie trzeba przelewać hajsu to co ugrasz już masz w (Kasynie) :p
Normalnie,włazisz w ten room gdzie grasz w bingo, gdzie ugrałeś ten hajs jak masz kaskę w Cash to w Prawym dolnym rogu masz wszystkie gierki typu ruletka i maszyny normalnie wybierasz jaką chcesz i grasz :p Powodzenia :spokodfhgfh:

Do góry Bottom