>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wuxi Classic 03.06-06.06.2010

Status
Zamknięty.
T 47

tome

Użytkownik
Rzeczywiście trudny mecz do typowania. Ja jednak postawię na Dinga. Niby miał łatwą drogę do finału (Day i Pengfei), ale Murphy też nie miał trudnych pojedynków (Hendry i Allen, który jest daleki od dobrej formy). Ponadto Chińczyk jest bardziej zmotywowany. Tak więc stawiam na Dinga po bardzo wyrównanym pojedynku.

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Ciężkie spotkanie do typowania. Zaskoczył mnie przede wszystkim Murphy, oczywiście pozytywnie. 6-1 z Allen robi wrażenie. Spotkanie z Dinga z Shaunem może być naprawdę ciekawe. Myślę, że na swoją korzyść może je rozstrzygnąć &quot;Szon&quot;. Widać, że najgorsze ma już za sobą i trzeba na niego teraz uważać. Wcześniej myślałem, że jednak Ding, jednak po takim półfinale Anglika zdanie zmieniłem. Kursy ogólnie ładne, ale chyba zagram na Murphy&#39;iego. Albo jakiś over frejmowy, muszę to jeszcze przemyśleć.

michau 84

michau

Forum VIP
Niestety nie mam przyjemności oglądania finału tego turnieju, a ciekaw jestem jak panowie grają bo wynik wskazuje na to że &quot;Szon&quot; nie radzi sobie z reprezentantem gospodarzy. Ding pełna mobilizacja. Mam nadzieję, że jakieś skróty uda się zobaczyć bądź relację tekstową. No nic, zobaczymy jakim wynikiem się zakończy to spotkanie.. ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No finał świetny. Przyszedłem do domu przy stanie 8-3 dla Dinga. Sądziłem, że zaraz się zabawa skończy, a tu Murphy 4,5,6.. No i mamy 8. Wynik 8-8 i gramy decidera. Na pewno na fali jest Anglik. Ding wiadomo, słaby psychicznie, a w takich sytuacjach to już całkiem może się załamać. Za jakieś 20 minut pewnie dowiemy się kto wygra tegoroczny turniej.. ;)

Edit: Murphy brejk 86 i 9-8. Niesamowity finał ????
Przy okazji kurs 6,00 na win Anglika w Wuxi trafiony.. ;)

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Tak jak myślałem, wygrana Shauna po ciężkim boju. Wielki szacunek za to co zrobił by wygrać. Siedem frejmów z rzędu rozstrzygniętych na swoją korzyść robi wrażenie. Możliwe, że Murphy wraca do wielkiej formy. Musi to teraz jeszcze potwierdzić w turniejach rankingowych. A Ding przegrał na własne życzenie, nie dopełnić formalności przez taki czas? Dziwne, dziwne. Czyżby jednak psychika? Zobaczymy...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Udany turniej. Zarówno pod wzgledem bukmacherskim jak i sportowym choć szkoda, zapewne nam wszystkim, że był bez transmisji TV. W następnym sezonie już na pewno go zobaczymy bo ma stać się turniejem rankingowym. Dzięki za dyskusję.. ;)

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Jeszcze lista brejków stupunktowych:
134 Marco Fu
131 Marco Fu
129 Mark Selby
125 Shaun Murphy
113 Shaun Murphy
108 Ding Junhui
101 Shaun Murphy
100 Shaun Murphy
Jak widać, najlepiej wypadł Marco Fu, którego dwa brejki znalazły się na szczycie tej listy.
Zdjęcia zwycięzcy nie widziałem jeszcze, a szkoda... ???? Bukmachersko nieźle, chociaż niespodzianki także były, no i jak wspomniał Ass, szkoda że nie można było tego oglądać...

michau 84

michau

Forum VIP
Proszę proszę. A jednak Anglik jakimś cudem dał radę... Swoją drogą to zdaje się ze to już nie pierwszy taki wybryk Chińczyka który pozwala sobie na wyrwanie wygranego meczu. I to jeszcze u siebie. Dziwne. Warto jeszcze wspomnieć iż Ding w ostatnich siedmiu partiach wbił... 14 punktów...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom