>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#18 ITF Praga 12.08.2015 10:30
Krejcikova - Kucova 3:6 0:6
Typ: 2
✅
Buk: Paddy Power
Kurs: 2,88
Stawka: 4j/10 zysk: 7,52j✅
Analiza: Kucova w ostatnim czasie na clayu osiągnęła na prawdę sporo wartościowych wyników np. ogranie Koukalovej, Lucic, Karatanchevej. Krejcikova jak oglądałem to przerażało mnie jak często próbuje z nieprzygotowanej pozycji zmieniać rytm akcji i to zapamiętałem dosyć dokładnie a Kucova zbyt lekko nie gra więc jeśli ruszy Czeszkę to wg mnie wygra dosyć łatwo 2-0.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
Ze względu na to że obstawiam 95% wszystkich meczów WTA statystyki będę aktualizował codziennie, tak się kształtują po pierwszym dniu :
Ilość meczów : 17 (#1 - #17)
Ilość wygranych: 10 ✅✅ (statystyka nic nie wnosząca którą sugerowanie się jest dużym krokiem do przegrywania)
Ilość przegranych : 6
Ilość zwrotów : 1
Suma stawek : 112j
Suma wygranych : 139,36j
Zysk: 27,36j ✅✅

24,42%
P.S Dzisiejsza porcja typów za parę godzin około 14

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#19 WTA Toronto 12.08.2015 17:00
Safarova - Gavrilova
Typ: Safarova -3g

Buk: Pinnacle
Kurs: 1,86
Stawka: 8j/10
Analiza: Przy tym meczu muszę zacząć od pewnej statystyki, Lucie Safarova to zawodniczka którą uwielbiam obstawiać ponieważ nie sprzedaje ani nie odpuszcza, a po drugie dzięki temu doskonale znam jej styl. Stąd też najwyższy yield mam właśnie w meczach Lucie (tj 37% przy ponad 150 jej meczach które w ostatnich latach obstawiłem ), zresztą Czeski to wspaniała nacja bo Pliskova i Kvitova czy nawet Koukalova są bardzo przewidywalne i również są fighterkami dlatego ich mecze polecam grać po prostu grubiej. (Koukalova przewidywalna bo jest nr1 w WTA Tour jeśli chodzi o brak głowy)
Wracając do samego meczu, to że Daria w 1rundzie ograła Sam Stosur nie jest niespodzianką o czym wspomniałem w analizie przedmeczowej tamtego spotkania ( odpuściła Australijka, co prawda nie oglądałem bo grały na nietelewizyjnym korcie ale statystyki mówią same za siebie). Rosjanka to defense, defense i jeszcze raz defense no i co za tym idzie na prawdę skuteczne kontry, no ale żeby wszystkie piłki wracały na drugą stronę jest potrzebny czas na ustawienie się do piłki i tu pies pogrzebany. Lucie gra za mocno dla którkonogiej Gavrilovej co najbardziej obrazują mecze Rosjanki właśnie z zawodniczkami grający ofensywny tenis na hardzie : 1-6 ; 3-6 z Kerber ( to nie jest typowa ofensorka ale w zestawienie z Rosjanką siłe uderzeń Niemki trzeba nazwać mocnymi), Pliskova 3-6 ; 2-6, Kulichkova w Kuala Lumpur podobnie, czy nawet męczarnie z Kudryavtsevą. Zapowiada się mecz bez historii.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#20 WTA Toronto 12.08.2015 20:30
Wozniacki - Bencic
Typ: Wozniacki -3g

Kurs: 1,99
Analiza: Prędkość kortów w Toronto idealnie pod Caro, ale pod obecną Caro czyli zawodniczkę można chyba zaryzykować stwierdzenie ..ofensywną. Belinda niby nawet bardziej ofensywna ale specyfika kortów w Toronto (zresztą Monrealu też) jest taka że trzeba trochę na niej pograć żeby wiedzieć o co chodzi. W tym meczu zadecyduję doświadczenie, Belinda świetnie atakuje i nie tylko z wolnej piłki ale potrafi też skontrować silne zagranie przeciwniczki no ale Caro zdecydowanie sprawniej się porusza i kątowo bije Bencic o głowę, odradzam brania pod uwagę ich ostatniego spotkania bo to była zupełnie inna historia. Dunka łatwo dziś wygra.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#21 WTA Toronto 12.08.2015 20:00
Watson - Petkovic
Typ: Watson +3g

Kurs: 1,79
Analiza : Troszkę żałuję że panie nigdy ze sobą nie grały bo ciężko zestawić ich style. Na wstępie pozdrawiam tych którzy zasugerują się 1 rundą Niemki, gdyby chciała to by wygrała 6-1 ; 6-1 co pokazuje seria punktów w 3cim secie z REPREZENTANTKĄ GOSPODARZY ???? . Oczywiste jest to że Heather nie potrafi grać z zawodniczkami ofensywnymi ale taką Niemka na pewno nie jest, więc dlaczego Brytyjka miała by przegrać. Siła uderzeń bardzo zbliżona z minimalnym wskazaniem na Niemkę, ale skuteczność zagrań i ich konsekwencja to już zdecydowane wskazanie na Brytyjkę która pod tym kątem jest w światowej czołówce i na Niemkę to wystarczy chociaż na pewno łatwo nie będzie. Watson w zeszłym roku w Rogers Cup ograła Domi oraz Smitkovą czy też Lucic, a także nieźle zaprezentowała się z Viki która jej oczywiście nie ma prawa leżeć. Niemka jest bez formy, z tego co czytałem o jej wczorajszym meczu z Abandą to ponoć jej szukała ale powtarzalności za grosz, co przecież było jej największym atutem.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#22 WTA Toronto 13.08.2015 02:30
Radwańska - Goerges
Typ: Under 21g

Kurs: 1,72
Stawka : 8j/10
Analiza: Krótko to obie zawodniczki znam doskonale, ciut się obawiam że nawierzchnia tegoroczna Agnieszce nie koniecznie podpasuje, dlatego spodziewam się nerwowego początku, szczególnie że Julia o dziwo ograła Diyas w pierwszej rundzie. Jednak poza mocą uderzeń Niemka nie ma innego argumentu żeby Adze zagrozić więc mecz bez historii i Aga gra dalej.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#23 WTA Toronto 13.08.2015
Azarenka - Kvitova
Typ: Azarenka -3g

Kurs: 1,85
Stawka: 6j/10
Analiza : Niech coś ta Viki zrobi ze swoim rankingiem, bo to słabe że takie hity są w drugiej rundzie, kiedy dyspozycja zawodników nie jest jeszcze dobrze znana. Smutna wiadomość wczoraj o chorobie Kvitovej i trochę to obawiam się może mieć wpływ na dzisiejszy mecz, ponieważ Czeszka wbrew pozorom wg mnie krucha i jak coś się sypie to później efekt domina. Viki pozytywnie zaskoczyła w meczu ze Svitoliną, widać że jest świetnie w końcu kondycyjnie przygotowana do turnieju. Na trybunach widziałem Patricka Mouratoglou, co miało by znaczyć że finał Viki - Serena ? Nie wydaje mi się no ale podłamaną Petrę myślę że niestety Białorusinka ogra.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#24 WTA Toronto 13.08.2015 00:00
Kerber - Puig
Typ: Under 19g

Kurs: 1,73
Analiza: Kerber wygląda na to że kolejny turniej traktuje w zupełności poważnie, no i ponownie rywalka która jej bardzo leży czyli słabsza fizycznie, niższa, nie nadająca rotacji piłce, Monica Puig. Róźnica umiejętności kolosalna, więc nie ma nad czym się rozpisywać, ponieważ to będzie kolejny bardzo łatwy mecz Andzi.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#25 WTA Toronto 12.08.2015 17:00
Errani - Brengle
Typ: Errani -3g

Kurs: 1,74
Analiza : Jedyna niewiadoma która zadecyduje o dzisiejszym wyniku to pytanie czy Errani będzie się chciało, każdy kto dłużej siedzi w WTA wie o co chodzi ???? , Jeśli będzie chciała wygrać to 6:2 ; 6:2 beż żadnej historii, porównywanie tutaj umiejętności jest niedorzeczne bo różnica jest kolosalna i Sara bije na głowę prawie w każdym elemencie bardzo nieokrzesaną Amerykankę.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#26 WTA Toronto 12.08.2015 17:00
Lucic - Vinci
Typ: 1

Kurs: 2,58
Stawka: 4j/10
Analiza: To że Włoszka ograła rowerkiem Knapp niespodzianką nie jest o czym pisałem przed ich meczem i na pewno nie świadczy o formie Roberty a jedynie o tym że Panie wychodziły na kort znając wynik meczu który za chwilę miał się rozpocząć. Lucic zaliczyła duży comeback w 1 rundzie i to z Pliskovą, o stylu i formie Chorwatki rozpisywałem się przy jej poprzednim meczu, fakt ogrania Pliskovej na pewno podziała motywująco na Lucic i myślę że slajsy Roberty nic nie wskurają. Mirjana będzie atakować a Roberta starała się przebijać, ale przy tak ofensywnym tenisie przeciwniczki nie ma szans.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#27 WTA Toronto 12.08.2015 17:00
Makarova - Hercog
Typ: Makarova -4g

Kurs: 1,76
Analiza: Rosjanka zaliczyła kolejny słaby mecz w 1 rundzie, posypała się jej gra, no ale jesli zestawimy styl gry Makarovej i Hercog to znów trzeba przyznać że Rosjanka awansuje dalej. Polona gra zbyt pasywnie kierunkowo i zresztą troszkę za słabe są jej uderzenia żeby Ekaterine mogły zaszkodzić. Liczę że Rosjanka przypomni sobie że ma niesamowity zarówno backhand jak i forehand po linii i odpali.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#28 WTA Toronto 12.08.2015 20:00
Cibulkova - Cornet
Typ: Cibulkova -3g

Kurs: 1,95
Analiza: Domi zrobiła niespodziankę ogrywając zdecydowanie Stephens i do tego zagrała na prawdę bardzo dobry mecz. Zdecydowanie poprawiła coś co nie potrafię zrozumieć dlaczego Aga nie próbuję poprawić czyli drugi serwis (48% piłek wygranych po drugim serwisie z na prawdę dobrze dysponowaną Stephens która meczu nie odpuściła jest bardzo dobrą statystyką). Widać że Dominika jest głodna gry, ostatnio w takiej formie ją widziałem po zeszłorocznym AO. Alize zgubiła formę to chyba każdy widzi, wygrana z Carlą o niczym nie świadczy bo Hiszpanka a dokładniej jej podejście jest bardzo specyficzne i potrafi wygrać i przegrać z prawie każdą. Style zbliżone, bronimy, bronimy no ale jeśli chodzi o grę kątową Cornet nigdy nie była dobra, zwróćcie uwagę że bardzo często oddaje pilki w środek kortu i gra zbyt często po crosie a próba zmiany na zagranie po linii zbyt często kończy się wpadką. Cibulkova wróciła i zmiecie z kortu Cornet.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#29 WTA Toronto 12.08.2015 17:00
Muguruza - Tsurenko
Typ: Muguruza -4g

Kurs: 1,95
Stawka: 4j /10
Analiza : Ukrainka w szczycie swojej formy, no ale zerknijmy jak ona radzi sobie z dziewczynami o warunkach i sile gry Garbiny na hardzie : W Brisbane łatwa porażka z Brengle, w AO z Keys, Hantuchova łatwo ograna. No ale wszystkie te 3 panie są słabsze od Hiszpanki, dlatego dziś będzie podobnie, możliwe że 3setówka jak to stosunkowo często bywa w meczach Muguruzy ale na pewno ze wskazaniem właśnie na nią.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#30 WTA Toronto 12.08.2015 18:30
Ivanovic - Govortsova
Typ: Ivanovic-4g

Kurs: 1,81
Analiza : Świetnie że mecz do obejrzenia bo nie rozumiem jak musiała grać Białorusinka że ograła Begu, no a Ane zawsze miło obejrzeć ???? , to że Ivanovic jest na 6 miejscu w rankingu z tak beznadziejną grą to jest tragedia no ale wciąż świetnie sobie radzi ze średniaczkami jaką na pewno jest Govortsova. Ivanovic lubi grać z zawodniczkami które zagrywają mocniejsze piłki, bo świetnie wykorzystuje siły zagrań rywala no i magiczny forehand który był za jej najlepszych czasów najpiękniejszym okazem ostatniej dekady WTA touru zawsze może wypalić, no i co najważniejsze Białorusinka jest wśród tych które potrafią przegrać mecz przed ich rozpoczęciem i tu też tak będzie.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#31 WTA Toronto 12.08.2015 18:30
Strycova - Lisicki
Typ: Lisicki -3g

Kurs: 1,88
Analiza : Wynik 6-0 ; 6-3 z Venus pewnie trochę osób pomyśli że mylący ale nie tym razem. Chyba najlepszy mecz Lisickiej jaki widziałem od dawien dawna, z tym że jest to zawodniczka która zawsze dobrze gra z siłowymi zawodniczkami, a jak trafi na jakąś odważną, która lubi poplątać Niemce nogi, i ta nie zdąży się dobrze ustawić to tu się zaczynają problemy i to spore. W tym przypadku tak nie będzie bo Strycovą do tych odważnych bym nie wliczył. Nie sugerujcie się pierwszą rundą w Doha gdzie Stycova wygrała 2-0 bo oglądałem tamten mecz i Lisicki nie grała z takim zapałem i energią jak w tym turnieju, więc bardzo podobna nawierzchnia a wynik będzie zupełnie odwrotny i to jeden z pewniejszych dziś typów

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#32 WTA Toronto 12.08.2015 18:30
Witthoeft - Riske
Typ: Riske -3g

Kurs: 2
Stawka: 4j/10
Analiza: Wyrobiły się obie panie, spory progres w ostatnim roku zanotowały i wydaje mi się bardzo wyrównany mecz dlatego stawka najniższa. Amerykanka bardzo poprawiła serwis, zobaczcie sobie ile ona potrafiła robić DF w meczu a teraz jak drugi serwis ma ukierunkowany(!), tu widzę zdecydowanie największy progres. Powinna pomyśleć nad returnem bo całe mnóstwo piłek ładuje w siatkę po pierwszym serwisie oponentki, wiąże to się oczywiście z jej ofensywną grą. Niemka natomiast nie radzi sobie z zawodniczkami ofensywnymi ( Vandeweghe rzeczywiście taką jest, ale to ona sama przegrała przez masę UE mecz) a w innych meczach z silniejszymy paniami : z VanUytvanck w plecy, z Ulą naszą również, Townsend, Konjuh to samo. Dlatego Amerykanka zagra w następnej rundzie, zresztą powinna być w gazie po wielkiej wygranej z Bacsinszky.

Do góry Bottom