>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA

W 2

wtaplayer

Użytkownik
WTA Tour (wszystkie spotkania!)

Temat poświęcony jak tytuł wskazuje kobiecym rozgrywkom tenisa, siedzę w tym na prawdę wiele lat i nie omijam niemal żadnego spotkania, dodatkowo dorzucam czasami ciekawsze spotkania na poziomie ITF. Stawkowanie bardzo proste uzależnione wyłącznie od przekonania do danego typu (tj. 4-6-8-10j)

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#1 WTA Toronto 11.08.2015 16:30
Hercog - Van Uytvanck 6:4 ; 1:6 ; 6:3 (13-13)
Typ: Van Uytvanck +4g
✅
Buk: Pinnacle
Kurs: 1,79
Stawka: 8/10j zysk: 6,32j✅
Analiza : Słowenka nie lubi grać z zawodniczkami silniejszymi od siebie fizycznie jaką na pewno jest Belgijka. Alison natomiast lubi postrzelać, więc bardzo lubi gdy ma czas sie ustawić i zagrać winnera, a specjalnością Polony na pewno nie jest poruszanie się po linii końcowej co może być w tym meczu jej gwoździem do trumny.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#2 WTA Toronto 11.08.2015 16:30
Makarova - Tatishvili 6:3 6:3 ✅
Typ: Makarova -1,5s

Kurs: 1,97
Stawka: 8/10j Zysk : 7,76j ✅
Analiza : Makarova niestety jest daleka od swojej zeszłorocznej formy, jednak na hardzie jest bardzo równa a styl Amerykanki (bądź Gruzinki jak kto woli) to piłki bez specjalnej rotacji, stara się grać mocno ale nie jest najlepsza w ukierunkowaniu swoich zagrań( coś w stylu Sharapovej - stara się mocno ale tak jak jej piłka podejdzie, nigdy nie kombinuje z kierunkiem i jest on bardzo przewidywalny) no ale oczywiście tak mocno jak Maryśka nie uderza i jej styl to woda na młyn Rosjanki.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#3 WTA Toronto 11.08.2015 16:30
Pliskova - Lucic 6-3 ; 6-7 ; 2-6 ⛔
Typ: Pliskova -1,5s

Kurs: 1,88
Stawka: 6/10j zysk: 0j ⛔
Analiza: Zaskakuje mnie pozytywnie Czeszka, nie tyle samą grą ale jej ambitnością i nie odpuszczaniem żadnego turnieju, co obecnie w czołówce WTA się praktycznie nie zdarza. Stosunkowo podobne style panie prezentują no i Chorwatka przeżywa drugą młodość od roku, no i parę wartościowych zwycięstw odnotowała, głównie dzięki temu że po prostu wyluzowała i nie wstrzymuje ręki jak to robiła za młodu. Gemowo pogromu tu nie będzie ponieważ jak wspomniałem podobny styl. Czeszka będzie miała więcej winnerów i UE ale dzięki temu wygra ten mecz, jednak trzeba uważać, ponieważ Lucic jest bardzo dobra w wykorzystywaniu siły zagrania rywala i w tym meczu na pewno taką okazję będzie miała.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#4 WTA Toronto 11.08.2015 16:30
Stosur - Gavrilova 4:6 4:6 ✅
Typ: Under 21g

Kurs: 1,92
Stawka: 6j/10 zysk: 5,52j✅
Analiza : Rosjanka która istnym szturmem wdarła się do czołówki, czeka piekielnie trudne zadanie, przy jej wzroście i stylu granie z Australijką to wg mnie najgorsze z możliwych losowań no ale, Samanta zmęczona po przednim długim i trudnym turnieju więc czy na pewno będzie jej się chciało ? Samanta rzadko odpuszcza dlatego myślę że wygra 2-0 ale pewniejszym typem wydaje mi się under gemowy, bo jeśli odpuści to na pewno w 3setówke bawić się nie będzie.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#5 WTA Toronto 11.08.2015 16:30
Lepchenko - Strycova 2:6 ; 4:6
Typ: 2
✅
Buk: PaddyPower, Pinnacle
Kurs: 2,1
Stawka: 8j/10 zysk: 8,8j✅
Analiza: Czeszka jest po prostu równiejsza, Lepchenko nie uderza z jakąś specjalnie dużą siłą i zrobi na pewno więcej UE, dodatkowo Amerykanka jest zawodniczką która fizycznie nigdy nie jest wg mnie rewelacyjnie przygotowana, wygląda to z boku tak jakby była po prostu leniwa, częsty problem z dobrym ustawieniem się do piłki bardzo sztywno się rusza szczególnie po końcowej linii, a Strycova potrafi to wykorzystać, gra co prawda trochę lżej ale kątowo, nie robi tyle głupich błędów co Amerykanka i jeśli potrzyma piłkę w grze i nie będzie Valvarze grała na rakietę to myślę że stosunkowo łatwo wygra Barbara.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#6 WTA Toronto 11.08.2015 17:00
Jankovic - Garcia 7:6 ; 6:2 ⛔
Typ: Garcia +4g

Kurs: 1,7
Stawka: 4j/10 zysk: 0j ⛔
Analiza: Bądź tu mądry, Serbka która odpuszcza obok Kuznetsovej chyba najwięcej spotkań w tourze, jak dla mnie to jest zawodniczka od wielu lat TOP10 ale jej się po prostu nie chce, bądź grubo gra w azjatyckich bukach wraz ze swoim braciszkiem hazardzistą jak i mężem Li Na. Gdyby ktoś przystawił nóż przed tym meczem Jelenie to by wygrała 6:2 ; 6:2 no ale czy ona będzie chciała wygrać .. ? Franzucka na pewno tak, dlatego za niższą stawkę handicap w jej stronę no bo nie wydaję mi się żeby po wygranym turnieju w Chinach Serbce będzie się chciało specjalnie grać.

realadi 241

realadi

Użytkownik
przepraszam że pisze tu ale nie masz 10 postów i nie bedziesz mogl odpisac na pw . nie uwazasz ze Makarova bedzie osłabiona w tym meczu skoro kilka dni temu kreczowala?

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#7 WTA Toronto 11.08.2015 17:00
Vinci - Knapp 6:0 6:0
Typ: DW 2:0
✅
Buk: William
Kurs: 4,5
Stawka: 4j/10 zysk: 14j ✅
Analiza: Po pierwsze jeśli Vinci przegra to i Errani ;), korci mnie 2:0 dla Roberty po 4,50 no bo jak przystało na włoskie derby wszystko możliwe. Zastanawia drabinka deblowa w której Vinci oczywiście zagra w parze z ... Jeleną Jankovic, tym bardziej więc gram na Vinci bo zanosi się że Sara odpuści z Mladenovic a Roberta spróbuję trochę pograć w Kanadzie.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
przepraszam że pisze tu ale nie masz 10 postów wy nie bedziesz mogl odpisac na pw . nie uwazasz ze Makarova bedzie osłabiona w tym meczu skoro kilka dni temu kreczowala?
Makarova zeszła z kortu bo mecz wymykał jej się spod kontroli i kondycyjnie sie przeliczyła i dodatkowo nie lubią się z pavlyuchenkovą więc nie chciała przegrać, Makarova bardzo lubi turnieje za oceanem i uwierz że jest w pełni sił.
Zapraszam do dyskusji, bardzo chętnie będe odpowiadał

Otrzymane punkty reputacji: +2
W 2

wtaplayer

Użytkownik
#8 WTA Toronto 11.08.2015 18:00
Kerber - Doi 6:0 ; 6:1 (17g)
Typ: Under 20g
✅
Kurs: 1,78
Stawka: 8j/10 zysk: 6,24j✅
Analiza: Tu chyba nie ma co analizować, róznica kolosalna, to że Doi urwała seta Adze pare dni temu to oczywiście chęć dłuższego pogrania przez Radwańską, Doi jest beznadziejna, bardzo słaba fizycznie, przeciwieństwo kerberówny z puszczykowa. Andzi jednak coś się w głowę stało i zaczęła kombinować z odpuszczaniem pewnych turniejów no ale tu by była to ogromna przesada bo róznica klas jest kolosalna, bardzo łatwe 2-0 Kerberówna.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#9 WTA Toronto 11.08.2015 18:00
Puig - Duque 6:4 ; 4:6 ; 7-5
Typ: Puig -3g
⛔
Stawka: 8j/10 zysk: 0j⛔
Analiza : Puig w końcu ma jakiś bogatszy kalendarz bo odziwo rzadko ostatnio grywała, tu będzie trochę musiała pobiegać no ale kolumbijka jest na prawdę średnią zawodniczką i regularnością nie grzeszy. Warto spojrzeć że Monika miała beznadziejną drabinkę eliminacyjną bo Rybarikova i Shvedova ( obie zawodniczki jak i zresztą Duque silniejsze od Portorykanki) no ale świetne kontry i umiejętność trzymania piłek pod końcową linią zniszą kolumbijkę, która jest dobra tylko wtedy gdy ktoś jej wyłoży piłkę w pół kortu a absolutnie jej atutem nie są długie wymiany ( no na clayu może daje rade ale nie na hardzie).

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#10 WTA Toronto 11.08.2015 18:00
Riske - Bacsinszky 3:6 ; 7:6 ; 7:6⛔
Typ: Bacsinszky -1,5s
⛔
Kurs: 1,93
Stawka: 6j/10 zysk: 0j⛔
Analiza: Bardzo trudny mecz, zastanawiałem się czy go nie odpuścić bo ciężko się obstawia mecze Riske, ja przynajmniej nie lubie obstawiać jej meczów no ale trafia na mucny mur ze Szwajcarii, który po prostu lubi takie nieokrzesane zawodniczki których jedyną mocą jest siła. Ciężko przy tym meczu się rozpisywać, Timea po prostu będzie czekała w każdej akcji na UE ze strony Amerykanki no i czasem skontruje swoim fenomenalnym (wg mnie najlepszym w tourze) backhandem.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#11 WTA Toronto 11.08.2015 19:00
Azarenka - Svitolina 6:1 ; 6:4
Typ: Svitolina +5g
⛔
Kurs: 2,01
Analiza : Oby ten mecz mnie nie zawiódł, jak dla mnie mecz dnia, ale nie dlatego że super jakiś pewny typ ale zestawienie arcyciekawych stylów gry. Viki jest bardzo daleka od formy przed kontuzją zeszłoroczną, na prawdę bardzo daleka i buki od początku roku zauważcie że źle wystawiają kursy na jej mecz ( sprawdźcie sobie w jakich liniach handicapy wchodziły np. z Pliskovą, Stycovą, Cibulkovą, Svitoliną z Doha (setowy), Venus, Safarovą, Flipkens, Sharapovą oraz Pennettą. W KAŻDYM z tych meczów na hardzie buki źle wystawiły kursy, bo za każdym razem handicap gemowy był błędnie ustawiony i za każdym razem kurs 2,00 na plusowy hcp dla rywala wchodził. Dodatkowo nawierzchnia w Kanadzie absolutnie nie pod Białorusinkę więc gramy w kierunku Ukrainki.
P.S Mecze które wczoraj się zaczęły i ze względu na sporawy deszcz zostały przełożone na dziś już nie obstawiam.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#12 WTA Toronto 11.08.2015 19:00
Diyas - Pavlyuchenkova MECZ ANULOWANY
Typ: 1

Kurs: 2,53
Stawka: 6j/10 ZWROT
Analiza: Rosjanki nie lubię obstawiać, no ale jeśli trafia na zawodniczkę typu Dijas to dużych jej szans nie daje. Kazaszka świetnie gra kątowo, na prawdę świetnie i dodatkowo robi to z przyzwoitą siłą a na najbardziej zapasioną (XD) zawodniczkę w tourze to wg mnie powinno wystarczyć. Idealny mecz do grania live ponieważ pare zwrotów w tym meczu myślę że będzie ponieważ wszystko zależy od Anastazi, jak zagra Zarina to pewne bo jest bardzo regularna no ale niestety jest w gronie zawodniczek które potrafi sprzedać mecz i robi to dość regularnie niestety, np. jej ostatnie dwa mecze... . Tym razem się zepnie i zamęczy na śmierć Rosjankę.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#13 WTA Toronto 11.08.2015 19:30
Govortsova - Begu 6:3 ; 7:6
Typ: Begu -2g
⛔⛔
Kurs: 1,95
Analiza: Tu buki chyba lekko pogieło, to nie są zawodniczki o zbliżonych umiejętnościach, poza głową w każdym elemencie lepsza jest Rumunka(głowę obie mają bardzo słabą) no ale, Begu z zawodniczkami które nie są zbyt powtarzalne i nie grają złożonego tenisa ani nie napierdzielają zbyt mocno sobie radzi: Hercog, Brengle, Smitkova, Withoeft czy Govorstova to takie średniaczki które za wiele nie potrafią a Begu umieścił bym tak POMIĘDZY elitą a ww średniaczkami.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#14 WTA Toronto 11.08.2015 20:30
Serena - Pennetta 2:6 ; 6:3 ; 6:0 (23g)
Typ: Over 17g
✅
Kurs: 1,61
Stawka: 4j/10 zysk:2,44j✅
Analiza: Mecz z tych &quot; bądź tu mądry&quot;, najlepsza aktorka WTA czyli Serena która jeśli by chciała to 50/50 meczów w roku by wygrała ale czasem jakaś mafia jej zakaże wygrać albo po prostu jej się nie chce, no te jej aktorzenie, ciężkie oddychanie, psucie bezndziejnych piłek... to wszystko to jeden istny cyrk dlatego Serene jak zauważycie za więcej niż 6j nie gram ( mądry Polak po szkodzie .. ???? ). To nie ważne co potrafi Flavia, nigdy nie jest to ważne co potrafi rywalka w spotkaniach z Williams Sereną, no ale Flavia, która jest świadomą zawodniczką i bardzo doświadczoną będzie próbowała się bawić w winnery a że Serenka Kanady nie kocha to wałek w postaci zwycięstwa Flavi wcale nie wykluczony no ale rowerek dla Amerykanki też nie... dlatego 4j na jednak over.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#15 WTA Toronto 12.08.2015 01:00
Bencic - Bouchard 6:0 ; 5:7 ; 6:2 (17:9)✅
Typ: Bencic -3g

Kurs: 1,83
Stawka: 6j/10 zysk: 4,98j✅
Analiza: Wiadomo od dawna że Genie nie żyje najlepiej ze swoją federacją, rok temu pamiętam jak schodziła z kortu uśmiechem mimo że dwa sety przegrała po 0-6 z Shelby Rogers... dziś nawet jeśli by chciała wygrać to umiejętności już nie te, młoda Kanadyjka zdała sobie sprawę jak wiele osiągnęła w zeszłym sezonie i balon pękł a umiejętności nie wiadomo gdzie się podziały. Belinda to fenomen który z dużym niedowierzaniem obserwuje bo nieprawdopodobna jest powtarzalność i dojrzałość zagrań 18letniej Szwajcarki. Wszystko przemawia za Bencic więc prosty handicap.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#16 WTA Toronto 12.08.2015 01:00
Falconi - Watson 1:6 ; 2:6✅
Typ: Watson -3g

Stawka: 8j/10 zysk: 7,04j✅
Analiza: Myślałem że zobaczę linie 1,20 - 4 a tu buki bardzo zaskoczyły. Brytyjka bardzo lubi grać z zawodniczkami swojej postury, technicznie jest znakomita, brakuje trochę jeszcze mocy i dla mnie to kandydatka do TOP20 spokojnie. Będą długie wymiany w tym meczu, obie Panie trochę będą próbowały kończyć ale zarówno cierpliwsza jak i skuteczniejsza jest Heather.

W 2

wtaplayer

Użytkownik
#17 WTA Toronto 12.08.2015 02:30
Stephens - Cibulkova 3:6 ; 4:6✅
Typ: Under 22g

Kurs: 1,71
Stawka: 6j/10 zysk: 4,26j✅
Analiza : Domi wciąż w poszukiwaniu wielkiej formy, mam wrażenie że się już wypaliła i najlepsze niestety za nią, czego na pewno nie można powiedzieć o Sloane. Nie wydaje mi się żeby po wygraniu pierwszego w życiu turnieju WTA, Amerykanka teraz spuściła z tonu i np. przygotowywała się do US Open, to nie ten typ. Style jak wiadomo zupełnie różne, trochę to może być podobny mecz do Stosur - Gavrilova, dlatego jakby jednak Sloane nie przygotowała się najlepiej do tego turnieju to zagram undera.

Do góry Bottom