A ja Was zdziwię, ale uważam, że buki wystawiły dobre kursy - to Barty jest faworytem. Nie podpalajcie się na rewelację. Mnie też podoba się gra Markety, fajnie się to ogląda, ale jest młoda, niedoświadczona i do tego osiąga właśnie swój historyczny sukces - nigdy nie była w takim miejscu. Barty jest ograna, konsekwentna i wg mnie - regularna na tym turnieju. Nie ma przestojów, nie ma odpałów, szału też nie ma, ale póki co, wystarcza. Moja sugestia to zasadzenie się na kurs koło 4.00 na Vondrousovą, jak przegra pierwszego seta - to jedyny warty uwagi bet. Reszta to loteria, bo Barty nie jest aż tak mocna żeby być pewnym tego 1.5 na nią, a Vondrousova za 2.4 to ciut za mało.
Hmm a może Barty wygra pierwszy set a Vondrousova cały mecz za 6.5 w STS? Brzmi jak plan - ja w to idę, ale to jest na wariata - bez żadnych racjonalnych przesłanek. Nie zmieniam zdania co do mojej głównej sugestii - obserwować
live, paczać jak kobity pykają i ewentualnie wziąć którąś po przegranym pierwszym secie (a najlepiej jak Marketa wtopi pierwszy).