Aga broni punktów i ma cieżką drogę przed sobą. Bo Rybarikova trzyma obecnie fajną formę i mocno biję. Wątpię aby pozwoliła grać Adze te swoje płaskie zagrania bez przyśpieszeń. H2H niby 3:0, ale na to nawet nie patrzę, była grypa więc jest od razu gotowe wytłumaczenie do przegranej..
wygra Rybarikova @2.82 MarathonBet 3/10
Rybarikova +4,5hc @1.68 1xBet 5/10
Jeżeli nie odpadnie tutaj to w kolejnej rundzie.
Drugie spotkanie to porażka Vekić.. chodzi sobie po
ITF'ach i nawet tam od zawodniczek z tego poziomu dostaje lanie, a jak nie lanie to kreczu. Chinka jest w gazie i sama publika która dzisiaj pokazała przy spotkaniach Vesiny czy Cristey, że swoje zawodniczki będą dopingować i gdy narodowość zdobyła punkt z błędu rywalki to była cisza jak w małym lesie. A gdy Chinki to owacje prawie na stojąco.. Vekic to nie pomoże. Liczę, że szybko dostanei z 6:3, 6:3.
Zhang S wygra @1.39 MarathonBet 7/10
Dubel to:
Osaka + Niculescu, obie że ugrają seta. Osaka opisana wyżej przez innego użytkownika, z Moniką jest tak, że nie lubiałem jej gry nigdy. Ale przez ostatni czas się bardzo rozwinęła i te slajsy są bardzo fajne, zmienia styl gry i dla rywalek jest to bardzo trudne i niekomfortowe. Ogólnie fajnie, że takich jak ona jest teraz może z 2/3 zawodniczki. Cos innego niż przebijanie piłek i czekanie na wyniszczenie przez przeciwniczkę.
AKO. 1,96 1xbet 6/10
Ponadto zwróciłbym uwagę na Puig.. dzisiaj dominowała z Barthel i ze stanu 5:1 przegrała set 6:7 gdzie od stanu 6:5 Barthel do TB posłała 7 asów.. ogólnie nie zdziwiłoby mnie to tylko w normalnym spotkaniu byłby nerwy, rakieta zostałaby połamana, etc a tutaj nic. Pełen luz, hajlaft. Piszę to, bo ostatnio była katastrofa w Portoryko i założyła ona fundację na którą można wpłacać piniondz aby pomagać. Oczywiście po przegranym 2 secie wróciła już do gry jak w secie 1 czy 2 do stanu 5:1. Myślę, że na 2 runde z Kvitovą będzie można szukać dużego handicapu ujemnego, ale to przemyślenia póki co takie.