>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - WTA New Haven 18.08 - 24.08

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Simona Halep - Caroline Wozniacki ⛔
Typ: Powyżej 22,5 gemów; @1,90
Bet365

Halep, jak wiadomo, znajduje się w bardzo dobrej formie. Od turnieju w Rzymie jej bilans jest świetny. Potrafi wygrywać mecze na każdej nawierzchni. W dwóch ostatnich turniejach (Cincinnati oraz tutaj w New Haven) pokonała kilka dobrych tenisistek. Jeśli chodzi o Wozniacki, to jej się zdarzyła w tym sezonie seria przegranych meczów, ale po poworcie na hard wygląda już to dużo lepiej. Wiadomo, że Dunka zawsze najlepiej sobie radziła na kortach twardych. Przewiduję bardzo wyrównany mecz, prawdopodobna trzysetówka, choć linia do pokrycia także w dwóch setach. Typuję zatem over gemowy w tym spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +12
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
To ja pozwolę sobie że też to postawię, gdyż w unibecie mam linie 21,5 (1.75) Kolega, Christopher ma całkowitą racje. Podpisuję się pod tym. Tak patrząc na formę obu zawodniczek, według mnie tu nie ma faworytki. Halep w gazie, niedługo wielki szlem, tam też będzie `błyszczeć, lecz dzisiaj po drugiej stronie siatki Wozniacki. Która potrafiła napsuć krwi, Azarence, ostatnio choć meczu nie wygrała. Może nie biję porządnych asów, ale doskonale porusza się po korcie i mocne forehandy z pewnością będą bite. Zatem Rumunka, też swoje w tym meczu odda, od meczu kiedy pokonała Radwańską, na cegle, gra jak z nut. Co mecz, to lepszy. Nic innego jak over, tutaj to 90% pewności, że będzie.

Over 21,5 gemów (1.75) ⛔ Wozniacka, jak zwykle.. zamiast się postawic, to wszystko w siatę ;)
Unibet !

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Póki oba spotkania w miarę na świeżo zapamiętane to rzeknę słowem. Klara wczoraj w ogóle się nie postawiła na korcie Petrze, wystarczyło aby ta grała mocno w środek a Klara nie była w stanie tego przebić, odbić z głową co by skutkowało jakoś zdecydowanym punktem..
Simona natomiast to jest jedna z tych zawodniczek, która z trawy w nawierzchnię twardą weszła bez problemów. Jej gra jest dość pewna:
Normalnie kierowałbym coś w stronę Halep, podobnie jak wczoraj ze Stephens. Ale wczoraj Dunka wyglądała nie do poznania. Poruszała się bardzo szybko po korcie, i atakowała. Nie było popularnych piłek przez środek tylko blisko linii atakowała Amerykankę. Być może wynikało to z taktyki. Ale jeżeli tak dobrze wygląda jej gra to podejrzewam że na Simone taktykę Piotruś również znajdzie.
Halep +1.5 @1,48 PinnacleSports
Halep wygra @2.20 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +9
D 0

dudis90

Użytkownik
Finał !
Witam wszystkich !

I stało się ! Doczekaliśmy się finału turnieju WTA New Haven !

Jak wszyscy dobrze wiemy na przeciw siebie staną dzisiaj 2 bardzo dobre tenisistki,
mianowicie S. Halep i P. Kvitova. Jaki typujecie wynik spotkania, kto zostanie zwycięzcą turnieju? Wg bukmacherów to Kvitova jest faworytem tego spotkania, ja uważam że Halep stać na to zwycięstwo dzisiaj. Warunku fizyczne idą na korzyść Kvitovej, aczkolwiek Halep bardzo dobrze rozgrywała swoje mecze, jest młodziutka i słabiej notowana od Kvitowej, będzie chciała się pokazać tymbardziej że jest na fali. Jakie są Wasze zdania na ten temat ??
Pozdrawiam wszystkich.

P.S Jest to moj 1 post, także proszę o wyrozumiałość ;)

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Petra Kvitova-Simona Halep 2:0 2,75 bet356

Osobiście granie czegokolwiek w strone Rumunki jest jak granie w ruletke,wszystko w tym meczu bedzie zależec w wiekszej mierze od Kvitovej i od dyspozycji dnia.Troche dziwia mnie tak wysokie kursy na Kvitova fakt gra w kratke ,meczy sie strasznie z przecietnymi tenisistkami ale sam półfianał z Zakopalova pokazał że Czeszka jeśli ze chce to może bez wiekszego wysiłku wygrać,dobrze czuje sie na tym turnieju i napewno nie wypuści z rak wygrania po raz drugi tego turnieju.Halep to nie byle kto ma udany sezon nawet bardzo udany ale umówmy taki styl gry to woda na młyn dla agresywnej Kvitovej tu nie bedzie mowy o długich wymianach jak z Dunka ,wiekszośc piłek zostanie zabitych ,drugi serwis rumunki jest naprawde żałosny i też bedzie atakowany i to może bardzo zniechecić i podciąć skrzydełka Rumunce.
Jeśli Czeszka bedzie sie długo rozgrzewać,będzie sie bawić z Rumunka i nie wyjdzie skoncentrowana na kort to przewiduje 3 sety na korzyść Kvitovej ,Jeśli wyjdzie skoncentrowana i nie zlekceważy Rumunki obstawiam krótkie 2 sety.

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Halep - Kvitova 2 kurs. 1,70 bwin
Typ lokata , kolega Ganador1988 już opisał co i jak . Osobiście nie wiem czy będzie 2-0 dla Petry , bo czeszka zdecydowanie ma swoje ,, jazdy &quot; . Myśle jednak że fakt iż broni tu zwycięstwa z przed roku sprawi że wyjdzie maksymalnie skoncentrowana . Jeśli tak będzie to urządzi masakre Halep. Oglądałem wczoraj oba mecze i trzeba przyznać ze z Wozniacka , rumunka zaprezentowała się świetnie , jednak teraz zadanie trudniejsze o 100 % , zamiast przebijającej baloniki Karoli , bijąca bomby Petra . Każde krótsze zagranie , każdy słabszy serwis będzie bezlitośnie kończony . Sprawa jest prosta , jeśli Kvitova będzie trafiać to szybkie 2-0 jeśli nie, to pewnie 3 sety na korzyść czeszki. Pozdro

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Podzielam tu zdanie Konteksta!
Simona Halep - Petra Kvitova (2.20) ✅ (6:2; 6:2)
B365 !
Simona gra swój najlepszy tenis, i dzisiaj mimo że po drugiej stronie siatki groźna Czeszka, to Halep, znajdzie na nią sposób. Nie uderza mocnych serwisów, bo wzrost może zbytnio nie pomaga, ale gra umiejętnie i dobrze porusza się po korcie. Centruje dużo piłek po bokach, kortu, gra rozsądnie. Natomiast Petra, znowu odda z 8 DF, w tym po 3-4 asy. Jeszcze dobra opcja na betcity, kto pierwszy przełamie serwis. Mecz będzie ciekawy i na pewno żadna z zawodniczek nie odpuści, nie będzie to meczu jak grała ostatnio Kvitova z Klarą... bo Halep, tanio skóry nie sprzeda i nie podda się, wiedząc, że to jest finał więc głód zwycięstwa, będzie przeogromny. Rumunka, poprawiła swoją grę i choć Wielki Szlem niedługo, to myślę że spokojnie da radę, dzisiaj po wyrównanym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +21
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Simona Halep v Petra Kvitova (Liczba setów 2-drogowo) dla Mecz. WYNIK ?
TYP: Powyżej 2.5
KURS: 2.20
Stawka: 75 | Do wygrania: 90 PLN
Bet365

Widzę, że zdania są mocno podzielone - jedni ostro na WIN Kvitovej, inni widzą Simone w roli zwyciężczyni tego turnieju. Wg mnie dosyć ciężko wytypować tutaj kto wygra ten mecz i turniej. Zarówno Simona jak i Petra posiada swoje zalety i na pewno żadna z nich tego meczu nie odpuści i da z siebie wszystko. Wątpię, żeby jedna z nich zdominowała drugą tak aby wygrać w stosunku 2:0. Zatem... Gram 3 setówkę po całkiem fajnym w kursie i wg mnie sporej szansie powodzenia typu. Patrząc na ten turniej i poprzedni w Cincinnati Simona na 8 spotkań 4 razy grała 3 setówkę - Petra na 6 spotkań grąła aż 5 meczy 3setowych. Wg mnie dziś będzie podobny scenariusz i również zawodniczki podzielą się setami jak to często bywa w WTA.

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Jeżeli ktoś przywołuje wczorajszy mecz Kvitowej z Zakopalovą to niech nie będzie smieszny. Przecież każdy kto oglądał ten mecz wie że wszystko już było ustalone przed spotkaniem... Dwie Czeszki z czego jedna wygrała rok temu ten turniej, musi bronic punktów i chce powalczyć w USO to druga jej odpuszcza żeby miała więcej sił na finał z Simoną. Dla mnie tak jak i dla kubamajcher 3 setówka jak najbardziej mozliwa.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Myślę że granie czegoś w stronie jeźdźca bez głowy i sprzedawczyka czyli Kvitovej mija się z celem, Halep rozgrywa świetny turniej i pokazała to we wczorajszym spotkaniu z Karolinką która również w mega gazie i pokonała Czeszkę w poprzednim turnieju jak chciała, Kvitova sama się wykończy przez własne błędy i głupotę, Halep to bardzo waleczna zawodniczka i w przekroju całego sezonu prezentuje się zdecydowanie lepiej, na dobrą sprawę gdyby Pavluchenkova miała trochę oleju w głowie to Petry już nie powinno być na tym turnieju, wiele szczęścia i fartowne zwycięstwa, rzadko gram tenis kobiecy ale dzisiaj warto!
Typ Simona Halep 2,01 eFortuna

Otrzymane punkty reputacji: +14
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Petra Kvitova - Simona Halep - 2 (1,90)✅
Bet365 Kursy zrównoważyły się 50/50 u prawie wszystkich bukmacherów. Według mnie powinno być 1,70 na Simone Halep. Uważam, że kurs wciąż jest za wysoki. Rumunka gra zdecydowanie lepszy tenis w tym turnieju. Kvitova nie dość że męczy się z każdą rywalką niemiłosiernie a Pavlycuehnkova pokonała szczęśliwie, to jeszcze do finału awansowała dzięki Zakopalovej która robiła role statystyki na korcie. Podejrzewam, że nawet ja bym Klare pokonał w tym meczu. Jej zapał do gry był wręcz powalający. Petra się gubi jak się ją przyciśnie. Serwis jej nie siedzi. Słabo porusza się po korcie. Halep zdecydowanie lepiej biega i jest bardziej uporządkowana, do tego agresywna i sprawia wrażenie mocnej psychicznie w tym turnieju. Jeżeli Czeszka zagra z Simona tak jak gra w tym turnieju to przegra. Petra może pokonać Rumunkę ale musi zacząć grać swój prawdziwy tenis którego nie miałem jeszcze okazji w New Haven widzieć w jej wykonaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +16
N 269

nalewka-babuni

Użytkownik
Lyudmyla Kichenok - Iona-Raluca Olaru ✅ 6-1 6-4 1 1,57 bet 365

kwalifikacje do Taskientu hard

Ukrainka gra głównie na nawierzchniach twardych. Obecnie dobra forma wygrany turniej w kazaniu k50 i ćwierćfinał w kazaniu k50. Później nieudane kwale do US open ale to już zdecydowanie za wysokie progi dla ukrainki. Od 3 miesięcy ogrwa się tylko na twardych nawierzchniach. Porażki z zawodniczkami bardzo dobrymi jak na ten poziom rozgrywek. Grała w swojej karierze już kilkakrotnie w uzbekistanie to też nie jest bez znaczenia

Trudno mi zrozumieć Rumunkę i jej podróż do Azji. Gra prawie włącznie na kleju. Szuka punktów a już na pewno formy. Ostatnie 10 meczów 1 wygrana i 9 porażek. W tym z zawodniczkami z 400 i 500 miejsc w rankingu. To będzie pierwszy mecz na hardzie od 9 miesięcy. Choć wtedy zaliczyła finał ale był to turniej w 10k. Na takich turniejach Ukrainka nawet nie startuje
Forma i nawierzchnia zdecydowanie na korzyść Ukrainki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom