>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - US Open (24.08.2025 - 07.09.2025)

G 24,3K

gracz83

Użytkownik
Fernandez- Sabalenka
Typ: Fernandez
Kurs: 5.4
Fortuna

Dziwią mnie te kursy, i nie chodzi o pozycje czy osiągnięcia, wiemy kto ma większe, ale wiadomo że Sabalenka bazuje na siłę uderzen, nie ma za dużo technicznych zagran, a głównie forhendzie, tylko problem w tym że naprzeciwko mamy zawodniczkę która będzie jej bila cały czas na beckhend, i nie będzie już miała tyle czasu żeby się przestawiac(to nie Carlitos), pojawia się błędy z beckhendu i frustracja, tym bardziej że Leyla pokonała ja w tym samym turnieju 4lata temu mając 18lat!!!!!!!a jak wiemy nie była jeszcze tak ograna i nie miała tylu sil co Sabalenka w wieku 23(na tamten czas)uważam że mamy super kurs i warto, tym bardziej że publiczność będzie ja napewno wspierać, polecam!!!!!!!!!

5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Magdalena Fręch - Coco Gauff

Typy:
w meczu będą rozegrane trzy sety @3,45 Fortuna
Magdalena Fręch (z handicapem gemów +3,5) @3,65 Fortuna
Magdalena Fręch (z handicapem gemów +2,5) @4,50 Fortuna

Nie zgadzam się z takim faworyzowaniem Gauff. Amerykanka od czasu zwycięstwa w French Open mocno obniżyła loty i od tamtego czasu jej gra wygląda już dużo gorzej. Gauff zawsze miała problemy z serwisem, z dużą liczbą podwójnych błędów, ale to jak wygląda to obecnie to jest po prostu dramat. Stara się ona wyeliminować ten problem, ale nie widać żadnych postępów, a właściwie jest coraz gorzej. Gauff w obu meczach się męczyła i niewiele brakowało, a odpadłaby już w pierwszej rundzie. W drugiej rundzie też mogło być różnie, gdyby jej rywalka nie miała problemów z jakimś urazem. Vekic była bliska wygrania pierwszego seta i gdyby to jej się udało, to może Amerykanki już by nie było w turnieju. Widzę szanse dla naszej tenisistki, żeby mocno postraszyć faworytkę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1589
5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Naomi Osaka - Coco Gauff

Typy:
Naomi Osaka @2,60 etoto
Naomi Osaka wygra i w meczu będzie powyżej 21,5 gemów @4,20 etoto
Naomi Osaka wygra 2:1 @6,00 etoto

Znowu spróbuję typów przeciwko Gauff. Naomi Osaka wraca to swojej formy sprzed paru lat, kiedy to przez pewien czas była najlepszą zawodniczką na twardych kortach, na których to wygrywała turnieje wielkoszlemowe. Potem w jej życiu wiele się wydarzyło, ale coraz bardziej zaczyna przypominać dawną Osakę. Jej największą przewagą nad Gauff jest podanie. Gauff męczy się ze swoim serwisem(choć z Fręch było już dużo lepiej), a u Osaki podanie to jest duży atut. Problemem Naomi jest to, że jeszcze nie jest zbyt regularna- potrafi grać na kosmicznym poziomie, żeby potem popełniać seryjnie błędy, ale coś mi mówi, że na nie będącą w optymalnej formie Gauff to może wystarczyć i widzę tutaj zwycięstwo Osaki, raczej 2:1.

Otrzymane punkty reputacji: +890
Do góry Bottom