kudlaty089
Forum VIP
No ale czekaj, mówimy o pomyśle na grę Wozniackiej czy Radwańskiej?Zauważyłeś cudzysłowie?
Nie ma pomysłu na grę, a Radwańska ma? Widziałeś jej 5 meczów z Azarenką - wszystkie zagrane i przegrane w identyczny sposób? Albo ostatnie dwa mecze Polki z Li wtopione gładko? Nie mówię już o takich porażkach jak ta z Goerges, Govortsovą i Vinci czy paru spotkaniach wygranych z dużymi problemami (Barthel, Stephens, Suarez Navarro).
Zarówno Polka i Dunka grają defensywnie. Różnica jest taka, że Aga potrafi urozmaicić grę jakimś dropshotem, skończyć przy siatce, lobować itp. itd., ale jeśli Twoim zdaniem to z pewnością wystarczy to życzę Ci powodzenia (też jestem za Agą, pamiętaj!) i jak najmniejszych nerwów, bo moim zdaniem ich nie zabraknie.
Wspominam o tym, że Caro jest słaba itp. a Ty wyjeżdżasz z porażkami Isi z Viką i innymi rywalkami. Teraz powinienem wyliczać przegrane Wozniacki w tym sezonie. Widzisz tutaj logikę stary? Ja niekoniecznie. Nie mydl oczu meczami Radwańskiej z Białorusinką. Porozmawiajmy o tym co jest tu i teraz. Nie sądzę żeby Dunka w przeciągu 24h zaczęła nagle grać zdecydowanie lepiej. Jeśli nie stanie się nic niespodziewanego to jutro pożegna się z turniejem. Oglądam naprawdę sporo WTA i nie mogę sobie przypomnieć tak słabego spotkania zawodniczek z pogranicza top10. Gdybym nie postawił na Dunkę to zapewne wyłączyłbym transmisję po kilku minutach.
Argument z Seulem też dość średni, skoro w tym turnieju grały zawodniczki takiej a innej klasy.
Nie mniej fajnie, że da się jeszcze tutaj prowadzić konstruktywną polemikę