>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Tashkent, Quebec

Status
Zamknięty.
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Bouchard-Mladenovic 1 @1.7
Grunt to konsekwencja, chcialoby sie rzecz. Musialbym trzeci raz pisac to samo o Bouchard, wiec ogranicze sie do stwierdzenia, ze daje mlodej Kanadyjce wieksze szanse. Mladenovic tez jako Francuzka niezle sie czuje we francuskiej czesci Kanady, ale licze na dobra dyspzcyje Bouchard. Mysle, ze moze byc blisko, ale zwyciesko wyjdzie z tego meczu wlasnie bardziej regularna Bouchard. W sumie tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +6
homer-simpson 62

homer-simpson

Użytkownik
Hercog, P v McHale, C
Typ: Hercog, P @ 1.727 sportingbet

Dwutygodniowa przerwa po US Open wyraźnie dobrze zrobiła Hercog. Słowenka na razie w Quebecu ma na koncie dwa szybkie i łatwe zwycięstwa z niełatwymi rywalkami, w których zaprezentowała błyskotliwą formę. Najpierw rozbiła rozstawioną z nr 1 Flipkens (6-3 6-1), a przedwczoraj zdemolowała Coin (6-0 6-2) wygrywając pierwsze 8 gemów. Na razie nie tylko nie oddała jeszcze swojego serwisu, ale nawet nie musiała bronić breakpointów! Oczywiście pomogła jej w tym świetna forma na linii serwisowej trafiając 72% pierwszym podaniem, z czego zgarnia masę łatwych punktów (81% punktów po pierwszym i 77% po drugim serwisie). Z taką formą Hercog może być rozpatrywana jako poważna kandydatka do wygrania całego turnieju, bo nie sądzę, żeby mogła jej się skutecznie przeciwstawić jej dzisiejsza rywalka. McHale z Paszek nie musiała się trudzić, bo Szwajcarka jest ostatnio cieniem samej siebie. Za to z Garcią Amerykanka przez półtora seta wyglądała jak dziecko do bicia (2-6 1-3) i tylko zaćmieniu umysłu Francuzki zawdzięcza skuteczny powrót do meczu. Dzisiaj takich prezentów od Hercog nie dostanie, a o przełamanie świetnie serwującej Słowenki będzie bardzo ciężko , za to swój serwis broni raczej przeciętnie i to w meczach ze słabszymi od Hercog zawodniczkami (pozwoliła na 4 przełamania na 7 prób), c o nie w róży Amerykance powodzenia w tym meczu. Moim zdaniem wszystko wskazuje na zwycięstwo Słowenki, a wiele również wskazuje, że nie będzie to długi mecz.
Calkowicie popieram. McHale grala straszny chłam i gdyby przeciwniczka miala troche lepsza psyche to nie byloby tej zawodniczki juz w turnieju. Dostrzegam tez w miare niezly kurs w meczu Tomljanovic - Erakovic. Mozna pograc za drobne na te pierwsza po kursie 2.75 w bet365

Otrzymane punkty reputacji: +2
grabi83 283

grabi83

Użytkownik
Mysle nad Davis, Bouchard i McHale.
No i dobra passa trwa, moze uda sie ja podtrzymac co nieco.
WTA Quebec Safarova- Davis +4,5 g 2
mecz za chwil pare
kurs 1,72
bet365
6:2 6:4
Ach, ta Lucie, w glowie niejednemu zakreci, mam slabosc do niej, ale tutaj wyczuwam zacieta walke stad handi na Davis. Przy 3,5 bym nie ruszal, a tak to sie polasze troche. Doswiadczenie, umiejetnosci jak najbardziej za Lucie, ale nie wydaje mi sie, ze bedzie miala latwo, wiec handi moze do pokrycia. H2H 1:0 na korzysc czeskiej kamratki. Pytanie jak Lauren sie bedzie gralo z leworeczna, ale to kort pokaze. Powodzenia.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
WTA Final Tashkent
B.Jovanovski(Srb)-O.Govortsova(Blr)

win Olga Govortsova 2.37 bet365⛔ blisko to malo powiedziane..

Finał już niedługo w ostatniej chwili zdecydowałem sie jednak zaufać Białorusince,która bardzo lubie i boli mnie troche jej tak daleki ranking.Jovanovski w gazie narazie idzie jak burza ,bardzo dobrze jej gra wyglada w tym turnieju hehe i być może w finale nie bedzie juz tak regularna jak dotychczas,jakoś za dobrze jej idzie a Serbka słynie z braku regularności , także zmeczenie może dawać o sobie znaki ponieważ Serbka w ostatniej chwili zgłosiła sie do turieju i musiała przebijac sie przez kwalifikacje więc to bedzie jej 8 mecz.Napewno nie zarezykuje kursu 1,57 w takim wypadku a Olge jak najbardziej stac na pokonanie Jovanovski

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Erakovic-Safarova 2 @1.6
Turniej nie ma dlugiej historii i jest to dopiero szosta edycja tego turnieju, a mimo to obydwie panie byly juz blisko wygrnania tego turnieju. Marina Erakovic przegrala tutaj final w 2011 roku z Barbora Strycova, natomiast Safarova w 2009 roku z Melinda Czink. Tym razem wieksze szanse na triumf daje Czeszce. Safarova duzo umie i w hali ogrywala juz znakomite zawodniczki. Ten sezon slaby w wykonaniu Safarovej, ale chyba idzie ku lepszemu. Wczoraj do koncowki 8-9 gema drugiego seta wydawalo sie, ze Safarova przegra polfinal, broniac wtedy newralgicznego break-pointa, jakze ryzykownym uderzeniem, ale to zdarzenie i ostatecznie wygrany gem zmienil obraz meczu i pozniej do glosu doszla juz Czeszka. Obydwie panie maja argumenty silowe. Marina Erakovic wygrala w tym roku nawet swoj pierwszy tytul singlowy w karierze w hali w Memphis. Safarova oczywiscie bardziej utytulowana w singlu. Czeszka jednak od troche ponad 4 lat niczego nie wygrala (oczywiscie mowie o tytulach, nie finalach), wiec jest to idelana okazja, zeby to sytuacje zmienic, a Safarova moim zdaniem gra aktualnie lepiej od Nowozelandki.

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Ja widzę to troszkę inaczej niż dx2 oglądnąłem w zasadzie cały turniej i Eugienia powinna już odpaść z Karatantcheva, wcześniej z Arviston miała już bule uda, a w spotkaniu własnie z Karatantcheva prezentowała się dosyć przejrzyście - dużo w zasadzie bardzo dużo piłek w linie/przy linii i stąd miała fajne wyniki. Lecz w 3ch setach z Safarova to już wyszło -tzn udo chyba.
Także mamy w finale Safarova.. (a liczyłem szczerze na Eugienie) i gdyby Gienka była to szukałbym tutaj jej wygranej, bo fajnie szuka gry przy czym Safarova na mnie wrażenia nie zrobiła wszystko w środek - tak jak idzie rotacja od przeciwniczki tak oddawana była na drugą stronę siatki.
A Eraković zrobiła właśnie na mnie wrażenie dość zadziornej zawodniczki na hali, w niektórych spotkania nadziała się na głupie stracenie punktów czy setu z Tomljanovic właśnie przez bieganie do siatki i szukanie trudnych zagrać dla przeciwniczki. Lecz jak już ułożyła grę wszystko kończyło się dobrze.
Jeżeli będzie grać dzisiaj tak jak przez te 4ry spotkania to ciężko mi nie widzieć jej w roli faworyta, a że jest to hala to nie ma tutaj żadnych czynników zewnętrznych które mogą ją jakoś wybić z formy - czyli deszcz czy jakieś nawałnice wiatru. Albo wejdzie w to spotkanie i zagra tak jak dotychczas (albo nie wiem, ja jej [Safarovej] nie widzę w roli faworyta do wygrania turnieju)
Eraković wygra @2.35 Unibet (tyle było jak grałem tam)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom