haha brawo jasiu, poco pajacowac wystarczy pisac wprost ja prosty czlowiek z gor jestem, ???? albo nie taki prosty
Mertens wyglada bardzo pieknie po 1.65 z rumunka,
gramy Kerber + Mertens ???? zaraz dopisze
Jezeli chodzi o Barty nie widze jej, czym by mogla zaskoczyc glodna nacukana Niemke polskiego pochodzenia, nie wierze w to, ze nie wziela nic. Dalbym sobie za to nawet lape odciac. I CHuj chodzilbym bez rezki przez ta pierdolona frytke ???? . Serio Barty 0-2. Pierwsza mysl. Co do Buzarunescu ???? dostala latwy final od mojej kochanej Lesi, ktora nie miala na nia nic do powiedzenia. Pamietam laske stad i zowad, i nawet w swojej najlepszej formie nie jest w stanie pokonac mocno bijacej na serwisie Mertens. Tam byla inna gra tak samo widzialem Mertens z ta Watson/ Zaraz dopisze
troche popierdolilem ale pilka jest krotka, Mertens na serwisie jest nie do tkniecia przez Michaele, tu sie scioraja dwa podobne style gry gdzie Buzarunescu musi jeszcze zaczekac. Co do gry Barty, za slaba jest technicznie co by z nia powalczyc,Buzarunescu 0-2 Barty 0-2
Buza dostala latwy final od mojej ulubiency, Lesia defensywa sama meczu nie wygra. Ukrainka wygladala, jakby pierwszy raz grala w tenisa z kims bardziej doswiadczonym. Michaela prezentuje podobny poziom do Mertens malymi mankamentami.
zreszta kogo kurwa obchodza moje przemyslenia, licza sie typy
Mertens 2-0
Kerber 2-0