Kurs wcale nie jest zawyżony. Młoda Estonka (tak się to odmienia? Polonistka pewnie by mnie zabiła ) jest w formie i przy grającej ostatnio w kratkę Hiszpance ma szanse. Radziłbym jednak unikać stawiania w tym meczu. Bo zarówno jedna jak i druga tenisistka mogą to wygrać.Co tak wysoko na muguruze? Jakaś kontuzja czy co?
Forma Maszy to zupełna niewiadoma, moim zdaniem no bet. Do tego kurs niski.Sharapova - R. Vinci 1 @1.35 Unibet
Moim zdaniem promocja dnia. Rzadko gram WTA, ale obok tego nie mogę przejść obojętnie. Sharapova wraca do gry po przerwie i będzie chciała wrócić z przytupem. Okazja ku temu świetna bo Vinci ewidentnie jest pod formą na 5 ostatnich meczów wygrała tylko 1. Kurs wygląda tak ze względu na wiadomą przerwę. Maria nie zapomniała jak się gra przez ten czas i rozprawi się z Vinci i pewnie powalczy o cały turniej.
Masa meczy, które mają większy value a wy gracie jakieś niewiadome gdzie możliwy jest dosłownie każdy scenariusz. Jak już to lepiej pograć vinci handi ale to jak ktoś lubi ryzyko...Sharapova - R. Vinci 1 @1.35 Unibet
Moim zdaniem promocja dnia. Rzadko gram WTA, ale obok tego nie mogę przejść obojętnie. Sharapova wraca do gry po przerwie i będzie chciała wrócić z przytupem. Okazja ku temu świetna bo Vinci ewidentnie jest pod formą na 5 ostatnich meczów wygrała tylko 1. Kurs wygląda tak ze względu na wiadomą przerwę. Maria nie zapomniała jak się gra przez ten czas i rozprawi się z Vinci i pewnie powalczy o cały turniej.
Całe forum ja grało, no prawie bo ja nie. Czy Porsie główny sponsor turnieju jest nadal sponsorem Msryski?...
Nie wiem jak wy gracie, to samo radwańska wczoraj, połowa forum grała ją i prosze bardzo
Dla Muguruzy to pierwszy mecz na cegle od dlugiego czasu, ba nie grała wogóle od czasu krecza w Miami. Kurs dyskontuje tą niepewność. Uważam że słusznie, zanim Muguruza się rozkręci Anett może wygrać pierwszy setCo tak wysoko na muguruze? Jakaś kontuzja czy co?
no i to się nazywa przełamanieBuyukakcay - Zanevska
@2.60 Unibet
6:2, 6:1
Turczynka dostaje ostatnio baty od wszystkich jak leci (10 porażek z rzędu), ale jest jeden mały szczegół. Rozpoczyna się turniej w Stambule, czyli na jej terenie, który to turniej w ubiegłym roku Cagla wygrała. Oczywiście nie była wtedy w takim dołku, ale myślę, że jest na maksa zmotywowana, od początku kwietnia nie grała, zapewne mocno przygotowując się do tego turnieju, nie ma wątpliwości, że dla niej najważniejszego. Do tego dochodzi chęć przerwania tej fatalnej serii, która oczywiście nigdy chwały nie przynosi, ale przyglądając się ostatnim wynikom, to grała z dość mocnymi zawodniczkami - Kontaveit, Dodin, Ozaki, Golubic, nie mówiąc o Koncie czy Muguruzie. Niepokojący jest tylko ostatni wynik z Begu, gdzie nie ugrała ani jednego gema.
Zanevska to oczywiście nie jest jakaś kelnerka, parę spotkań w tym roku wygrała, ale bez większych splendorów. Na clayu również coś tam pograła, ale na pewno nie więcej niż Turczynka. Myślę, że te wszystkie dywagacje nie będą miały jutro znaczenia i Cagla na własnym terenie, gdzie rok temu spisała się kapitalnie, w końcu przerwie serię porażek, okazja jest do tego idealna, a kurs dość dobry.
trzeba zwrócić uwagę na fakt ze dziewczyny grają razem debla na tym turnieju, jeśli miedzy nimi panuje dobra atmosfera to można spróbować na win Turczynki.no i to się nazywa przełamanie
Babos - Buyukackay
over 19.5 gema
@1.92 Unibet
Tak jak myślałem, na korcie w Stambule, gdzie przed rokiem Cagla wygrała, tchnięty w nią został wielki zastrzyk motywacji. W drugiej rundzie trafia na Timeę Babos. Wydaje się, że jest to zbyt mocna przeciwniczka i na nią ,,pomoc ścian'' nie wystarczy. W zeszłym roku wygrywając tutaj turniej, nie mierzyła się raczej z zawodniczkami tej klasy. Ale według mnie pogromu tutaj nie będzie. Dzisiaj Turczynka mimo dużej presji na przerwanie fatalnej serii wygrała i to zdecydowanie, więc powinien być większy luz, ale z drugiej strony wielka motywacja.
Babos oczywiście jest zdecydowaną faworytką i bardziej doświadczoną zawodniczką, ale Buyukackay potrafi tutaj wznieść się na wyżyny swoich umiejętności i dziesięć gemów jak najbardziej może ugrać, a może przy słabszym dniu Węgierki pokusi się o wygranie seta. Timea nie zachwyca od połowy ubiegłego roku, poza wygranym w tym roku turniejem w Budapeszcie (czyli u siebie). W pierwszej rundzie pokonała 6:2, 6:3 Szwajcarkę Perrin, natomiast przed dwoma tygodniami w Biel kreczowała.
To rzeczywiście ciekawe, nie wiadomo co o tym myśleć. Ale jeśli dobrze patrzę to grają w parze deblowej pierwszy raz, więc może to przypadek i nie są żadnymi koleżankami ????trzeba zwrócić uwagę na fakt ze dziewczyny grają razem debla na tym turnieju, jeśli miedzy nimi panuje dobra atmosfera to można spróbować na win Turczynki.
To jest oczywiste, jednak analizy są po to, aby przekonać innych użytkowników do pogrania danego typu. Suche typy można podawać w dziale "Kupony". Następnym razem proszę o więcej treści, jeśli chcesz do tego działu wstawiać swoje typy.jak ma wejsc to wejdzie a jak nie to nie i zadna analiza głebsza nie pomoze