>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Stuttgart, Istanbul 24.04-30.04.2017

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP

Miejsce: Stuttgart, Niemcy
Data rozgrywania: 24.04.2017 - 30.04.2017
Nawierzchnia: Clay
Kategoria: Premier
Pula nagród: $710,900
Oficjalna strona turnieju: http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/german-home
Lista startowa: http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/german-tournament_players
Drabinka: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2017/1051/MDS.pdf
Plan gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2017/1027/OP.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/germany/wta-stuttgart/
Zwyciężczyni singla 2016: Andżelika Kerber
Zwyciężczynie deblowe: Caroline Garcia i Kristina Mladenovic

Miejsce: Istanbul, Turcja
Data rozgrywania: 24.04.2017 - 30.04.2017
Nawierzchnia: Clay
Kategoria: International
Pula nagród: $226,750
Oficjalna strona turnieju: http://istanbulcup.kozawos.com/
Lista startowa: http://istanbulcup.kozawos.com/tr/oyuncular/
Drabinka: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2017/1027/MDS.pdf
Plan gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2017/1027/OP.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/turkey/wta-istanbul/
Zwyciężczyni singla 2016: Cagla Buyukakcay
Zwyciężczyni deblowe: Andreea Mitu i Ipek Soylu

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i dodawania analiz!​

Otrzymane punkty reputacji: +1
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Sharapova vs Vinci 2 @ 3.25 marathonbet
Jutro wraca Maria doping Sharapova. Pani dostała dzikie karty na ważne turnieje Pani skorzysta proste i logiczne. Powrót po tak długiej przerwie może być bolesny. Zabrała miejsce niemkom za pomocą dzikiej kartki. Wszyscy ją otwarcie krytykują. Myśle, że wejście na kort będzie wiązało się z szerokimi gwizdami i nie wiem czy jej psychika tak hop siup to sobie zniesie. Do tego Vinci umie przecież grać i też jest w niej jakaś sportowa złość, że gwiazdom popuszczają i może dać tu z siebie 200%. H2h dla sharapovej 2;0 i to za każdym razem pogrom, ale myśle, że piskle może jutro beczeć baranim głosem. Ogranie rzecz święta, publika bardzo ważna rzecz też przypomnijmy sobie chociaż mecz Kyrgiosa z Fedim w Miami gdzie publika zaczęła gwizdać i krzyczeć i Kangur stracił bardzo ważny punkt. Dla mnie ogromne value i tutaj na pewno spróbuje.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 143

tdulko

Użytkownik
Ciekawy typ ale trudno przewidywac czy Maria bedzie miala takie zle przyjecie. Dostala dzika karte bo dla organizatorow to biznes, ludzie lubia ogladac gwiazdy. A Niemcy i Stuttgart to ludzie raczej dobrze zorganizowani i nie spodziewalbym sie gwizdow. Ale powinno byc na pewno ciekawie i jakies poddenerwowaie u Sharapowej moze byc. Tylko, ze ona znana jest z mocnego charakteru i nie byla typowa dopingerka ale wyniklo to w pewnym stopniu z niedopatrzenia. Wiec ona tez ma pewnie troche rozgoryczenia (nie jest przekonana o swojej winie) i to moze jej pomoc psychicznie.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Sharapova vs Vinci 2 @ 3.25 marathonbet
Jutro wraca Maria doping Sharapova. Pani dostała dzikie karty na ważne turnieje Pani skorzysta proste i logiczne. Powrót po tak długiej przerwie może być bolesny. Zabrała miejsce niemkom za pomocą dzikiej kartki. Wszyscy ją otwarcie krytykują. Myśle, że wejście na kort będzie wiązało się z szerokimi gwizdami i nie wiem czy jej psychika tak hop siup to sobie zniesie. Do tego Vinci umie przecież grać i też jest w niej jakaś sportowa złość, że gwiazdom popuszczają i może dać tu z siebie 200%. H2h dla sharapovej 2;0 i to za każdym razem pogrom, ale myśle, że piskle może jutro beczeć baranim głosem. Ogranie rzecz święta, publika bardzo ważna rzecz też przypomnijmy sobie chociaż mecz Kyrgiosa z Fedim w Miami gdzie publika zaczęła gwizdać i krzyczeć i Kangur stracił bardzo ważny punkt. Dla mnie ogromne value i tutaj na pewno spróbuje.
Ja proponuje bezpieczniejszą opcję +1,5s na Vinci @ 1.94 Sbobet. ⛔ Nawet jeśli Szarapowa jest dobrze przygotowana do turnieju to powinno brakować jej ogrania w meczach o stawkę. Co za tym idzie jej tenis może być nierówny. Nie zdziwi mnie jej zwycięstwo, aczkolwiek wątpię, aby była w stanie wygrać łatwo i przyjemnie.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Buyukakcay - Zanevska
@2.60 Unibet
✅ ✅ 6:2, 6:1
Turczynka dostaje ostatnio baty od wszystkich jak leci (10 porażek z rzędu), ale jest jeden mały szczegół. Rozpoczyna się turniej w Stambule, czyli na jej terenie, który to turniej w ubiegłym roku Cagla wygrała. Oczywiście nie była wtedy w takim dołku, ale myślę, że jest na maksa zmotywowana, od początku kwietnia nie grała, zapewne mocno przygotowując się do tego turnieju, nie ma wątpliwości, że dla niej najważniejszego. Do tego dochodzi chęć przerwania tej fatalnej serii, która oczywiście nigdy chwały nie przynosi, ale przyglądając się ostatnim wynikom, to grała z dość mocnymi zawodniczkami - Kontaveit, Dodin, Ozaki, Golubic, nie mówiąc o Koncie czy Muguruzie. Niepokojący jest tylko ostatni wynik z Begu, gdzie nie ugrała ani jednego gema.
Zanevska to oczywiście nie jest jakaś kelnerka, parę spotkań w tym roku wygrała, ale bez większych splendorów. Na clayu również coś tam pograła, ale na pewno nie więcej niż Turczynka. Myślę, że te wszystkie dywagacje nie będą miały jutro znaczenia i Cagla na własnym terenie, gdzie rok temu spisała się kapitalnie, w końcu przerwie serię porażek, okazja jest do tego idealna, a kurs dość dobry.

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik
Co myślicie o meczu Radwańskiej z Makarovą? Agnieszka w słabej formie w tym sezonie, zrobiła sobie miesięczną przerwę w startach, żeby solidnie potrenować. Makarova ma ujemny bilans z Polką, ale potrafiła z nią wygrać na Wimbledonie, czy US Open. Nie grały ze sobą na mączce. Co ciekawe, w 8 ich wcześniejszych konfrontacjach, ani raz nie był rozgrywany 3 set. Ja osobiście myślę, nad zagraniem seta dla Rosjanki, ale czekam na Wasze opinie.

X 24

xavery84

Użytkownik
Radwańska gra słabo ostatnio a dodatkowo teraz mączka na której idzie jej jako tako ale chyba wygra w 2 setach. Ale w kolejnej rundzie przegra

T 143

tdulko

Użytkownik
Gdzies czytalem, ze Celt mowil, ze Agnieszka mocno trenuje i wierza, ze wyniki lada moment przyjda ;)
Co do Szarapowej to na prawde mysle, ze bylo to niedopatrzenie calego jej teamu. Ale uznaje argument, ze chociarz dozwolona to byla to substancja na tyle pomagajaca w wynikach, ze nie bylo jej uzywanie &#39;fair play&#39;.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Isia bez formy, cegły nie lubi co pokazują wyniki, nie należy się spodziewać niczego wielkiego na tym turnieju w wykonaniu Iski. Makarova potrafi grać, choć bilans ma ujemny ma szansę na zwycięstwo, ponadto okoliczności sprzyjają ku temu. Ja gram albo Makarova, albo odpuszczam, więc decyduje się na

Makarova zwycięży @ 2.98 w Marathonbet

Makarova wygrywa 2-0 ✅
Dziękuję i Dobranoc

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Jakby Agnieszka grała z jakąś zawodniczką w formie np taką Kontaveit to bym pograł na Estonkę ale Makarova tak samo nie jest w formie jak Radwańska i nie wiadomo czego można się po niej spodziewać. Co do Agnieszki to miesiąc przerwy i trening mógł coś podziałać bo myślę, że gorzej już być nie może co prezentowała ostatnio ;)

M 676

mmichael83

Użytkownik
Bat At Home

Radwańska - Makarova

Idę w stronę naszej rodaczki, owszem opinie kolegów są trafne że Isia bez formy, ale ileż może być bez formy ?? myślę że na clayu ma luz i nie ma presji na wynik, a w hali gra jej sie nieźle co pokazują dotychczasowe wyniki .
Poza tym skoro Radwańska jest bez formy to co ma powiedzieć rosjanka ??
w tym sezonie kompletne dno i spadek znaczny w rankingu, w deblu też jej nie idzie, stawiam na polke.

Siegemund - Zhang

Stawiam na gospodynie która rok temu tutaj zagrała w finale i właściwie od tego momentu większość zauważyło jej grę, moim zdaniem preferuje styl coś jak Kerber, tylko poziom,dwa niżej, skupia się na mocnych uderzeniach z lini końcowej, po drugiej stronie siatki chinka która gra od biedy na mączce , uwielbia grę na szybkim hardzie i tam jej technika zdaje egzamin.

Groenefeld/Peschke
- Chuang/Liang

Kolejny typ na gospodynie i jej partnerkę, doświadczona para deblowa, rok temu śledziłem ich zmagania, przegrali dopiero w SF z najlepszą parą deblową zeszłego sezonu , więc twierdzę że nie mogli tego wygrać .
Chińska para jak każda azjatycka nie nadaje się na clay .

AKO: 2,51

Stawka : milion baksów

Otrzymane punkty reputacji: +6
kamil18afc 55

kamil18afc

Użytkownik
Czytam i oczom nie wierzę, że jeszcze na świecie uchowali się gdzieś tacy ludzie jak Chomik1. To jest minus internetu, jest dostępny dla wszystkich. Żeby nie odpowiadać bezsensownie to od siebie dodam, że też idę w stronę Radwańskiej. Moim zdaniem ta przerwa dobrze zrobi naszej rodaczce. Co prawda gra na ziemi nie jest jej mocną stroną, ale myślę, że Isia powinna ogarnąć temat. Ciekawie wygląda też typ na Siegemund, zaproponowany przez moich poprzedników. Spróbuję też zagrać na Niemkę w dublu z Isią za spokojną stawkę.

jezier 79

jezier

Użytkownik
Isia bez formy, cegły nie lubi co pokazują wyniki, nie należy się spodziewać niczego wielkiego na tym turnieju w wykonaniu Iski. Makarova potrafi grać, choć bilans ma ujemny ma szansę na zwycięstwo, ponadto okoliczności sprzyjają ku temu. Ja gram albo Makarova, albo odpuszczam, więc decyduje się na

Makarova zwycierzy @ 2.98 w Marathonbet
ciśniesz innym, że grają na Age, że dzieciaki, że milion baksów...a sam bym złamanego grosza nie postawił czytając taką &quot;analizę&quot;. a od kiedy to niby Makarova lubi cegłe? i od kiedy niby jest w lepszej formie? Radwańska też potrafi grać i to o klasę wyżej od Rosjanki. Więc zanim coś zasugerujesz przemyśl co napisałeś i czy to w ogóle coś dodaje do tematu, bo nikomu takie posty nie pomagają, a kłótnie na ten temat nie mają najmniejszego sensu.

Co do meczu hm... faktem jest, że obie formą nie zachwycają w tym sezonie, ale to Aga osiągała w przeszłości tutaj lepsze rezultaty... H2H przemawia również za naszą rodaczką...więc jeśli, ktoślubi obstawiać mecze gdzie nie zna aktualnej formy zawodniczek to Aga wygląda na lepszą opcję w tym meczu. Osobiście pograłbym to jakiś over ewentualnie gemowy: over 20.5 po 1.9 w całorocznym.

koneser 339

koneser

Użytkownik
Rozwiejcie moi mili moją ciekawość i napiszcie, dlaczego mając całą paletę zdarzeń w ogóle rozważacie angażowanie pieniędzy w mecz totalnie bez formy i będącej zagadką Radwańskiej z tak samo pod formą i mającej zryty berecik Makarovej ? Mało innych zdarzeń zarówno w tenisie jak i innych dyscyplinach na dziś ?

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
ciśniesz innym, że grają na Age, że dzieciaki, że milion baksów...a sam bym złamanego grosza nie postawił czytając taką &quot;analizę&quot;. a od kiedy to niby Makarova lubi cegłe? i od kiedy niby jest w lepszej formie? Radwańska też potrafi grać i to o klasę wyżej od Rosjanki. Więc zanim coś zasugerujesz przemyśl co napisałeś i czy to w ogóle coś dodaje do tematu, bo nikomu takie posty nie pomagają, a kłótnie na ten temat nie mają najmniejszego sensu.

Co do meczu hm... faktem jest, że obie formą nie zachwycają w tym sezonie, ale to Aga osiągała w przeszłości tutaj lepsze rezultaty... H2H przemawia również za naszą rodaczką...więc jeśli, ktoślubi obstawiać mecze gdzie nie zna aktualnej formy zawodniczek to Aga wygląda na lepszą opcję w tym meczu. Osobiście pograłbym to jakiś over ewentualnie gemowy: over 20.5 po 1.9 w całorocznym.
Gdzie ja napisał że Makarova jest w formie? Ja biorąc pod uwagę umiejętności, obecna dyspozycję i nawierzchnie decyduje się na Makarova, bo to ona może sobie lepiej poradzić na maczce, a czemu Rosjanka? to powinieneś wiedzieć to sam &quot;mądralo&quot; bo chyba nie muszę Tobie tego tlumaczyc &quot;znawco&quot;

jezier 79

jezier

Użytkownik
Gdzie ja napisał że Makarova jest w formie? Ja biorąc pod uwagę umiejętności, obecna dyspozycję i nawierzchnie decyduje się na Makarova, bo to ona może sobie lepiej poradzić na maczce, a czemu Rosjanka? to powinieneś wiedzieć to sam &quot;mądralo&quot; bo chyba nie muszę Tobie tego tlumaczyc &quot;znawco&quot;

najpierw zarzucasz, że gdzie niby napisałeś, że Makarova jest w formie a teraz sam piszesz, że jest ona w lepszej dyspozycji od Agi. Na jakiej podstawie panie hamster? Nie mam pojęcia czemu Rosjanka miałaby sobie tutaj lepiej poradzić, więc może nas oświecisz?

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Ja tam biorę Radwańska, może nie po dużej stawce ale warto ją pograć. Technika tutaj góra po stronie Agnieszki a więc 50% sukcesu na tej nawierzchni. Aby jako tako trafiają jeszcze 1 serwisem i Makarova a nie ma czego szukać.
Przeciez po ostatnich wypowiedziach wzgledem Maryski, Agniesia Isia Radwanska, bedzie sie dzis bala wygrac....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom