>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Stuttgart, Istanbul 18.04-24.04.2016

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik

Miejsce: Stuttgart, Niemcy
Data rozgrywania: 18.04.2016-24.04.2016
Nawierzchnia: Clay
Kategoria: Premier
Pula nagród: $693,900
Oficjalna strona turnieju: http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/german-home
Lista startowa: http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/english-tournament_players
Lista kwalifikacji: http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/english-tournament_playersquali
Drabinka: http://www.wtatennis.com/singles-draws/tournamentId/651/type/LS/title/porsche-tennis-grand-prix
Drabinka deblowa: http://www.wtatennis.com/doubles-draws/tournamentId/651/type/LD/title/porsche-tennis-grand-prix
Plan gier: http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/german-tournament_orderofplay
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/germany/wta-stuttgart/
Zwyciężczyni singla 2015: Angelique Kerber
Zwyciężczyni deblowe: Bethanie Mattek-Sands i Lucie Safarova

Miejsce: Istanbul, Turkey
Data rozgrywania: 18.04.2016-24.04.2016
Nawierzchnia: Clay
Kategoria: International
Pula nagród: $226,750
Oficjalna strona turnieju: http://istanbulcup.kozawos.com/
Lista startowa: http://istanbulcup.kozawos.com/en/players/
Drabinka: http://istanbulcup.kozawos.com/en/results/singles-main-draw/
Drabinka deblowa: http://istanbulcup.kozawos.com/en/results/doubles-main-draw/
Drabinka kwalifikacji: http://istanbulcup.kozawos.com/en/results/qualifying-draw/
Plan gier: http://istanbulcup.kozawos.com/en/schedule/daily-schedule/
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/turkey/wta-istanbul/
Zwyciężczyni singla 2015: Lesia Tsurenko
Zwyciężczyni deblowe: Daria Gavrilova i Elina Svitolina

Otrzymane punkty reputacji: +25
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Maria Sakkari win @2,10 bet365 ✅

Typ przeciwko Schmiedlovej, która w obecnym momencie gra fatalnie. Odpadła w 1R, w pięciu ostatnich turniejach. Wygrała w tym roku zaledwie 3 z 9 jej pojedynków. Do tego nie można powiedzieć aby te wygrane były okazałem w Fed Cup męczyła się ze słabą jak barszcz Rodinową która urwała jej seta. A tak że, w ostatnim pojedynku z Wozni

WTF, nwm czemu nie całego posta ?? albo mi się coś *****... NWM :?

Otrzymane punkty reputacji: +33
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Carina Witthoeft(+1,5s) – Ana Ivanovic 1 1.77 Pinnacle [3/10j] ⛔ (Miała Carina w 1 secie 5-4 i serwis..)

Carina Witthoeft to jedna z nadziei niemieckiego tenisa, co prawda ma już 21 lat, ale wciąż można mieć nadzieje, że będzie to wielka tenisistka. Na korcie prezentuje agresywny styl gry, w końcu jej idolką jest sama Maria Szarapova, na której się wzoruje. Jej ulubionym uderzeniem jest serwis. W tym sezonie nie ma jakiś wybitnych osiągnięć, ale kilka dobrych występów zaliczyła. Od turnieju w Miami zauważyłem u niej progres formy. Co prawda odpadła w 2 rundzie, ale urwała seta późniejszej finalistce Svietłanie Kuznetsovej. Następnie udała się do Katowic. Przegrała w 1 rundzie z Dominiką Cibulkovą. Widziałem to spotkanie i mimo, że Niemka przegrała to zostawiała po sobie świetne wrażenie, zresztą jak później okazało się, była jedyną zawodniczką, która tak naprawdę postawiała się w Katowicach Słowaczce. Obecnie w Stuttgardzie przeszła w imponującym stylu kwalifikacje, nie tracąc nawet seta.

Any Ivanovic w jakiś szczególny sposób przedstawiać nie trzeba. W końcu jest to triumfatorka Roland Garros z przed kilku lat i były numer „1” światowych list. Serbka prezentuje również ofensywny styl gry. Swoją grę opiera głównie na FH. Serwis to jej także dobre uderzenie, ale od kilku lat ma problemy z wyrzutem piłki, co często kończy się podwójnymi błędami serwisowymi. Mimo, iż jej największy sukces (wspomniane zwycięstwo w Roland Garros) miał miejsce na kortach ziemnych to on w sumie czuje się na wszystkich nawierzchniach równo. Jeśli chodzi o wyniki z tego roku to Ivanovic gra zdecydowanie poniżej oczekiwań. Mało tego zaliczyła kilka wpadek, które nie powinny się przydarzyć.

Myślę, że powinno być to wyrównane spotkanie. Na pewno nie przekreślałbym tutaj Witthoeft, która zagra przed własną publicznością, a sądzę, że kibice powinni dopisać w tym wypadku. Nie dość, że zagra Niemka to wiadomo, że na Ane zawsze widzowie przychodzą, nie tylko popatrzeć na jej grę w tenisa ???? Kolejnym argumentem przemawiającym za Cariną jest fakt, że rozegrała już na tej nawierzchni 3 spotkania w kwalifikacjach. Dla Serbki nie tylko będzie to pierwsze spotkanie w tym turnieju, ale także pierwszy kontakt w tym sezonie z kortami ziemnymi. W takim wypadku kurs na zwycięstwo w przynajmniej jednym secie Witthoeft jest dla mnie sporym valuebet’em.

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Dulgheru-Kat.Kozlova 1 @1.85 b365
Duzo sympatii mam do Alexandry Dulgheru, a te jej wystepy jeszcze w turnieju WTA kiedy jeszcze grano w w Warszawie, swietne mecze na French Open. To jeszcze czasy kiedy ogladało sie naprawde sporo meczów tenisowych. Swietna kiedy byla zawodniczka Rumunka i wielu turniejach gral dobrze swego czasu. Pozniej byl rozbrat z tenisem, dwie opracje kolan i teraz Dulgheru to dobrze gra tylko krotkimi okresami w roku. A szkoda. Ja sie spodziewam tutaj wzrostu formy u Rumunki. Przede wszystkim idzie Madryt i tam na pewno jedna z dzikich kart w turnieju glownym zarowno panow jak i pan wyladuje w rekach rumuniskich tenisistow (jak to zreszta co roku bywa) ze wzgledu na osobe wlasciciela turnieju. W ciemno stawiam na Copila kolejny raz, a u pan celuje ze bedzie to Dulgheru albo Cirtsea ( i tu sadze ze jedna z nich dostanie ta karte do turnieju glownego, a druga do kwalifikacji). To takie wstepone przypuszczenia. Rok temu Dulgheru zagral super mecz w Madrycie z Ivanovic w 1 rundzie, przegrany w 3 setach, a tydzien pozniej w Rzymie Dulgheru byla juz w 4 rundzie tak prestizowego turnieju, pokonujac m.in. Safarova czy Makarova. Dwa tygodnie do duetu Madryt-Rzym, duzy kurs, mysle ze moga byc symptomy dobrej formy juz teraz.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Ana Ivanović - Karolina Pliskova Over 21,5g @1,80 bet365 ⛔ Pierd... nie gram już WTA :-|

Dobra opcja na to spotkanie to over gemów. Pojedynek pomiędzy 18 a 19 rakietą. Ciężko wskazać wyraźnego faworyta, kursy lecą na win Any ale czy aby na pewno on miała by tu wygrać, ba czy jeśli wygra to łatwo ? Nie sądzę, Karolina już jej spuszczała srogie baty i prowadzi w H2H 4:1. W tym roku wygrała z Ivanovic 2 razy nie tracąc przy tym seta !
Jednak dziś panię zmierzą się na innych warunkach w których faktycznie, Ana może sporo namieszać. Dwa lata temu, była tutaj w finale. Ogólnie w takich warunkach Ana, mi się podoba. W zeszłym roku dotarła do półfinału French Open. Za to Karolina w 2015 r. wygrała turniej w Pradze. Serbka zjada techniką swoją rywalkę i z pewnością narobi jej tu sporo krzywd. Za to Karolina dysponuję naprawdę solidnym serwisem, i nie lada sztuką jest ją przełamać. Do tego jej styl gry jest bd. agresywny. Jednak popełnia multum błędów i często musi grać po 3 sety. Tak jak to miało miejsce w spotkaniu z Safarowa. Uratował ją serwis. Ana w 1r. pokonała, Witthoeft w 19g. Dziś czeka ją trudniejsze zadanie. Myślę że, wygra ta która bd. urozmaici swoją grę w najważniejszych momentach. Ja bez wahania idę w over, gdyż obie zawodniczki się dobrze znają, korty na których raczej przewagę ma Ana, Karolina ma świetny serwis, a po za tym obie umieją zrobić przestój w dbr. grze notując po sporą liczbę błędów to się szczególnie tyczy Czeszki. Więc 3 sety też nie są wykluczone ...

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Suarez N.-Kerber 2 @1.55 oonibet
Kerber w Stuttrgarcie zawsze gra o wygrana. Dlugo gonila ten tytul Kerber, az w koncu rok temu w koncu sie udalo. Niemka w tym roku wygrala tez szlema i na pewno zostala jeszcze lepsza zawodniczka. Po okresie rozprezenia wydaje sie wracac do wysokiej dyspozycji. Przeciniczka jest nbardzo trudna i na pewnow innym miejscu to bym sie powaznei zastanawial nad zwyciezczynia. W Stuttgarcie jednak jest to cos co powoduje, ze Kerber gra lepiej. Sama nawierzchnia w hali tez raczej faworyzuje zawodniczki z mocniejszym uderzeniem. Spodziewams ei fajnego meczu, ale typuej wygrana Kerber.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Suarez 2.32 STS ⛔:;/:⛔
Mecz na styku! Nie ma faworytki a obie panie w bardzo podobnej optymalnej formie. Carla bez straty gema z Leną! Angi przegrywa seta z Aniką...Stawiam na hiszpańską ścianę.

Muguruza 1.42 STS ⛔:;/:⛔
Hiszpanka aktualnie rewelacja! Petra szuka swojego tenisa...Moniczka czemu nie wygrałaś z walcem?

Vinci 1.75STS ⛔:;/:⛔
Kurs dnia! Roberta zajedzie pomysłem i różnorodnością Niemkę.

Aga 1.33 STS ✅:cool:
Aga w 2 i 3 secie złapała pewność i wiarę. Olała Katowice i Fed Cap...dzięki temu jest świeża i nagle bark nie boli? Porsche na horyzoncie? Pliskova jest do ogrania ...wystarczy że podanie nie siedzi i trzeba trochę pobiegać i już czajnik dymi. Wczoraj Ivanovic pokazała swój infantylizm do potęgi...Pliska czemu założyłaś ten bandaż...odstraszyłaś mnie na tak łatwą kasę...

@ Z tytułu braku czasu tylko lapidarne argumenty...na skróty.:razz:
Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +10
mateusz190 357

mateusz190

Użytkownik
Siegemund L. - Vinci R. 1 @ 2.0 BET365
✅ ✅ ✅
Wczoraj Niemka zagrała chyba mecz swojego życia. Po prostu zmiotła Halep z kortu. To co robiła i jak ośmieszała Simone było na prawdę dobre. Dawno nie widziałem w WTA kogoś tak grającego. Mianowicie, mieszanie uderzeń, przechodzenie z długiego kątowego zagrania na slajs, który ma wybić z rytmu. Granie drop shotów i to dokładnych i kątowych do tego i ostatnia rzecz czyli to czego w WTA brakuję najbardziej czyli chodzenie do siatki. Momenty do skończenia były wybierane przez Niemkę bardzo mądrze. Nie chodziła do siatki na pałę tylko w sytuacji w której była prawie pewna, że zakończy się to wygraniem punktu i tak to też się najczęściej kończyło.
Vinci, czyli zawodniczka do bólu nudna, ale i również inteligentnie grająca. Na ziemi czuję się bardzo dobrze. Wczoraj ograła Goerges, która to jak dla mnie nie potrafiła znaleźć na Robertę sposobu. Strasznie się męczyła z wygrywaniem piłek przede wszystkim w wymianach.
Typ opieram głównie na dyspozycji danego turnieju ale i również na stylu gry. Niemka idzie w tym turnieju jak burza, a wczoraj zagrała jak TOP5 WTA. Vinci jest bardzo inteligentną zawodniczką ale jej forehand który najczęściej jest dość krótki i grany wysoko nad siatką będzie wykorzystywany przez Siegemund. Jeżeli Laura będzie nadal grała swoje i nie da się wybić z rytmu to dzisiaj również wygra.
Agresywna gra i rozrzucanie Vinci, która jednak nie porusza się już na korcie jak 20 latka będzie kluczem do zwycięstwa. Serwis Laury także jest na duży plus dla niej. Trudno będzie ją przełamać jeżeli będzie znów chodziła często do siatki i grała tak mądrze.

Otrzymane punkty reputacji: +22
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Tez na poczatku chcialem wziac Vincii.. ale ale.. kurcze Siegemund naprawde jest w gazie, gra tu juz od kilku spotkan, ogrywa rywalki jak chce.. turniej przed odpadla z swietnie dysponowana Vesnina, a tak same wygrane.. Z Halep naprawde swietny tenis, agresywny, mocny i ambitny, chciala za wszelka cene sie pokazac i wygrac i to jej sie udalo.. Vinci technicznie i wgle jest lepsza niz ograna Halep, ale jednak meczyla sie z Makarova, potem ograla Goerges, ktorej sie mozg wylacza.. Siegemund na pewno dzis powalczy i patrzac na forme Vinci, gdzie przed tym turniejem byla w dolku, kilka pod rzad meczy przegranych... zreszta wczoraj nawet z wylaczajSieMozgiem nie grala jakos mega pewnie i swietnie, wiec lepiej unikac tego meczu lub wziac Siegemund po kursie 2.0..
Kuzwa pieknie ???? Siegemund 6:1 6:4 ???? Vinci tak jak sie spodziewalem w psychicznym dolku( ja uwazam, ze ten dolek jest od US gdzie mogla rozwalic Pennette ale &quot;przyjazn&quot; jej nie pozwolila.. ) i teraz widzimy jej poddenerwowana gre.. Siegemund zagrala swoje, ostro, ambitnie i nalezal jej sie ten polfinal ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Kvitova-Kerber 2 @1.65 exp
Jeszcze raz to samo nt. Kerber bym musial napisac. U Kvitovej widac progres juz i Czeszka powinna grac coraz lepiej po bardzo zlym poczatku sezonu. Kerber dzis praktycznie bezbledna, jest to turniej Kerber i powinna walczyc Niemka o turniejowe zwyciestwo.
A.Radwanska-Siegemund 1 @1.4
Jak bedzie chociaz troche oplacalny kurs to wrzuce gdzies do kombinacji.
Siegemund na razie zagrala najlepszy turniej w swojej karierze. Jest to pierwszy polfinal Niemki w WTA Tour. Na pewno wynik znakomity, ktory dobrze wrozy na przyszlosc. Jednak to co zagrala Radwanska z Karolina Pliskova moim zdaniem wystarczy. Nie sadze, zeby Siegemund powtorzyla tutaj wynik Julii Goerges, ktora bodajze 5 sezonow temu wygrala zaskakujaco ten turniej w znakomitym stylu. Swietny mecz Radwanskiej wczoraj. To co czasem Radwanska wyciagala po uderzeniach Pliskovej i taktyka to naprawde swiatowa klasa. Chyba 3-ci polfinal Polki w Stuttgarcie i chyba czas najwyzszy na final. Mysle, ze do kombinacji gdzies sie typ nada. Na moj gust to w finale spotkaja sie dwie najwyzej rozstawione zawodniczki turnieju.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Radwanska vs Siegemund..
Ja natomiast znow licze dzis na niemke.. cala hala wczoraj byla za nia i mysle, ze dzis tez beda ja mocno dopingowac.. Agnieszka jest kilka razy lepsza zawodniczka od Siegemund ale ten turniej nie pokazal jeszcze calej mocy Agi i Aga wcale nie gra jakos mega solidnie.. Podsumowujac, licze na to, ze Siegemund, moze i nie tak hurra optymistycznie, ze ogra Age czy cos ale na seta zdecydowanie niemke stac.. DLatego moj typ:
Aga vs Siegemund Siegemund +1.5 seta Powodzenia
Drugiego meczu nie tykam.. Kerber faworytka ale Kvitova wczoraj ladnie zagrala..
Siegemund win 6:4 6:2.. Takiego wyniku sie niespodziewalem, no ale brawo dla Niemki.. ✅✅✅

Co do meskiego tenisa: male kursy na Nadala ( hiszpan chyba jest w formie ???? ) i buki przesadzaja z kursem na Paire az 5.0.. Paire myslalem, ze poleci wczoraj, ale dal rade i stac go na seta z Keiem jak i nawet na ogranie japonca.. ale tego meczu lepiej tez nie brac, bo Paire to swir ( potrafi zagrac mecz zycia, by na drugi dzien odwalic totalny klops) pzdr

Ciekawy final ???? Nadal vs Kei ????

Otrzymane punkty reputacji: +27
vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Jakies punkty do reputacji w koncu Panie moderatorze Bo ostatnio trafilem typy z pilki noznej, teraz wczorajszy tenis i zaczynam sie demotywowac, jesli chodzi o pomaganie innym graczom w typach

A.Radwanska-Siegemund 1 @1.4 + Huey/Mirnyi - Bryan/Bryan 2 @1.4 ⛔Ako 1.96 bet356

dokończę zaraz

To jest temat WTA, więc podajemy tutaj jedynie typy wraz z analizami z tych rozgrywek./Macko18

Otrzymane punkty reputacji: +12
merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Kvitova - Kerber 0 : 2 @2.15

Witam. Zaraz meczyk i nie będę sie rozpisywał. Ktoś kto oglądał mecze obydwu zawodniczek wie doskonale, że Petra nie jest w swoim &quot;ciągu&quot; meczowym. Choroba którą przeszła niedawno odcisneła się na jej obecnaj formie, dla kibiców Petry jest jedna pozytwyna wiadomość, że idzie z formą w górę.
A co do Kerber, no sami widzieliście - gra u siebie ;) jest zdeterminowana ten turniej wygrać prawie wszystko jej wychodzi, nawet skruty(pewnie Aga ją nauczyła) ;) stawiam śmiała na Angi - nie odda Petrze prowadzenia.

POWODZENIA

M 1

--mariusz--

Użytkownik
Nie ma to jak pisać analizę pod typ. Siegemund niby taka genialna forma? Moim zdaniem to przeciwniczki zagrały słabe mecze. Radwańska za to bardzo dobry mecz z Pliskovą, która w ważnych momentach broniła się serwisem. Życzę powodzenia Niemce w chodzeniu do siatki, wiadomo jakie świetne loby i minięcia gra Radwańska. Moim zdaniem Isia wygra ten mecz, stawiam na 2:0
A.Radwanska-Siegemund 1 @1.4 bet365
A.Radwanska 2:0 @1.9 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Kerber - Siegemund 2:0 @ 1.90 bwin✅

Ciekawie zapowiadające się spotkanie dwóch Niemek i nikt nie chce ruszyć analizy tego spotkania? Ja zaryzykuje ????
Faworytką tego spotkanie na pewno jest Angi, ale kto oglądał wczorajsze mecze zdaje sobie sprawę, że to dla Angi nir będzie spacerek. Wczoraj zarobiłem na przegranej Agi, ale po cichu liczyłem na jej awans i finał z Kerber. No ale cóż, jest jak jest. Angela będzie musiała się nabiegać z młoda bo jest naprawdę w b.dobrej formie co pokazał mecz z Agą. Siegemund wydarła Adze finał, ale nie jest to tajemnicą, że Agnieszka nie jest w swojej najwyższej formie i było to widać z agresywnie grającą młodą Niemką. A co do meczy dwóch Niemek uważam, że faworytka powinna wygrać 2:0 bo po stracie seta może boleć. - powodzenia

Dzięki Dzięki ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Laura jest niesamowita ograla 3 zwodniczki z czolowki w tym 2 z scislego top 5 ktos powie ze olaly sobie turniej otoz nic bardziej mylnego ,Halep robila co mogla(potem jak zaczela sie kompromitowac jak to ma w zwyczaju zaczela sciemniac z kontuzja) Radwasnka robila co mogla ,ta dziewczyna nie wiem zkad sie wziela ale jej tenis jest niezwykly mieszanka wybuchowa ,technika, agresja walecznosc,spryt taka mieszanka Radwanskiej Niculescu i Azarenki fajnie oglada sie jej tenis,dzisiaj nie ma szans z Kerber ale mam nadzieje ze to dopiero poczatek kariery tej sprytnej besti ,takich tenisistek potrzeba w tourze od juz

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Kerber vs Siegemund Siegemund+1.5 seta
Dzis rowniez licze, na seta dla Siegemund. Kerber jest lpsza zawodniczka, triumfatorka tegorocznego AO.. Siegemund wypalila z forma, jest waleczna, set dla niej jest mozliwym typem do wejscia.. Kerber wczoraj ladnie weszla w mecz, a w 2 secie spuscila z tonu.. Licze, ze dzis tez wkradnie sie w umysl Kerber, ta chwila &quot;uspienia&quot; np po wygranym secie i Laura to wykorzysta.. Choc dzis rownie dobrze Laura moze wygrac 1 set a pozniej sie spalic bo to w koncu final .. Tak czy owak na zwyciestwo Laury nie warto ryzykowac ale na seta dla niej ZNÓW jak najbardziej.. Powodzenia
Proszę dopisać kurs i bukmachera./Macko18

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
MILLENIUM!

Hingis/Mirza-Garcia/Mladenovic 1-2
Garcia/Mladenovic+1.5 seta 2.05 1xbet✅✅✅

Trochę dziwne kursy, mam na myśli wczorajszy mecz Jedynek i dzisiejszy. Ta sama wartość w meczu z parą Sabina/Lucka, jak i z Francuzkami. Imo tak nie powinno być, bo jednak Kiki z Karoliną to przy tych zestawieniach wyższa półka. Kursy na finał wyglądają tak, jakby wczoraj Sania z Martiną łatwo ograły czesko-niemiecką parę. Tak przecież nie było, oba zacięte sety, szczególnie ten drugi, gdzie mogło dojść nawet do pewnego rodzaju niespodzianki. Wprawdzie francuski debel ma za sobą tutaj dwa spotkania na styku, jednak liczy się także to, że po słabszych momentach udało się im wyjść z tego zwycięsko. We wczorajszym półfinale miałem odczucie, że po prostu ten jeden set należał się Annie Lenie i powracającej w niezłej dyspozycji Kvecie. Meczowy taj należał już do faworytek i to one spokojnie zameldowały się w finale. Znaczącą kwestią może też być dołek formy Jedynek. Nikt chyba jeszcze nie zapomniał o wpadkach w poprzednich turniejach. Tutaj nie było żadnej poważniejszej pary, która by przetestowała formę pary numer jeden. Mladenovic z Garcią to imo zdecydowanie najwyżej zawieszona poprzeczka w Stuttgarcie dla nich, więc set dla Francuzek po ponad 2.0 to moim zdaniem bet warty spróbowania.

Otrzymane punkty reputacji: +10
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
To co wczoraj Siegemund robiła z Radwańską było wręcz nieprzyzwoite, dziewczynie siadało niemal wszystko poczynając od serwisu aż po zabójcze skróty. Moim zdaniem w spotkaniu tym nie ma faworyta, ponieważ obie zawodniczki są w niesamowitym gazie, dlatego idę w over setów.

over 20.5 @ 1.83 @ całoroczny - przyjemna linia do ugrania moim zdaniem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom