Halep w dwóch setach wygrała i potwierdziła,że jest w dobrej dyspozycji.Mimo,że Brianti dzisiaj nie grała i dłużej odpoczywa,to i tak Halep jest dla mnie mocną faworytką jutrzejszego finału a 1,35 na nią to lokata 35%,której w żadnym banku nie znajdziemy.Halep-Flipkens 1 1,45
Obie w Fes bez straty seta,ale to Rumunka miała nieco trudniejsze przeciwniczki.Ogranie Yakimovej,Kudryatsevej oraz Arn robi na mnie większe wrażenie niż wygrane z Soler,Daniilidou oraz Lalami.Wczorajszy pojedynek Belgijki z Lalami to był wogle kompletna pomyłka.Niewiem jaki cudem Marokanka ograła Rezai czy Doi bo wczoraj grała fatalnie i 60 61 dla Flipkens odzwierciedla przebieg meczu.Bardziej wyglądało to jak trening aniżeli mecz rangi wta.Halep wczoraj gładko ograła Arn i wg mnie to ona wygra cały turniej.Gra najlepiej z całej czwórki i mocno się zdziwie jak przegra z którąś z nich.
Woźniacka-Radwańska(+5,5) 2 1,83
Radwańska gra tutaj nieźle,ograna 60 61 Hampton,Schiavone 61 63 oraz Barrois 75 63 dobrze świadczą o formie Agnieszki.Choć trzeba powiedzieć,że troche kłopotów z Niemką Barrois Isia miała,ale dała rade.Woźniacka jak zwykle solidnie gładko ograna Kucova oraz Petkovic,ale sądzę,że dopiero dzisiaj czeka ją poważny test.Kucova to niższa półka a Petkovic nie wytrzymała psychicznie i poległa.Radwańska wyraźnie złapała wiatr w żagle i wątpie aby tutaj było 6-3 6-3 dla Dunki.Kurs zachęca a szanse uważam,że duże bo Radwańska zaczęła grać agresywnie i są tego efekty.
Radwańska przegrała 5-7 3-6 ale handi pokryła,choć w pewnym momencie było gorąco.Spotkanie Dunki z Polką pokazało,że Woźniacka,która napewno nie jest w szczytowej formie,popełniająca sporą (jak nią) ilość błędów i tak gra o niebo lepiej od naszej Agnieszki.Radwańska dużo traci jeśli chodzi o przygotowanie fizycznie w stosunku do Karoliny i widać to było dobitnie w tym meczu.Technicznie nie jest źle,zauważyłem też,że poprawiła serwis,ale to wciąż za mało,dużo za mało na Dunke,bo Woźniacka jest poprostu silniejsza.