Przypominam, jak chcesz typować na sucho, to nie tu, niestety albo stety to jest dział dla typow z analizami. a nie dla "pierdzenia" z nudów i bez celu, bo ani nie prowadzisz archiwum typów, tylko podajesz coś do dubla itp jakieś dodatki i bezwartościowe typy po 1.20-1.40, gdzie jak nawet trafisz 6x pod rząd to jedna wtopa powoduje duży minus. Gdzie tu jakikolwiek sens?
Nie wiem. Moze ja za glupi jestem, ale zwrot "do kombinacji" to umie znaczy, ze postawione zostaja minimum dwa zdarzenia. Jak kogos słowo "kombinacja" przerasta to juz nie moj problem. Czy to malo jest innych dyscyplin sportowych (pilka nozna, koszykowka,
hokej...), wiec korzystam z tego co oferuje bukmacher, a ze
tenis to juz moje wieloletnie zainteresownaie, to od tej dyscypliny zawsze zaczynam. Trudne do zrozumienia, prawda ?
Fajnie, ze mi piszesz o kursach w przedziale 1.2-1.6, tylko ktos tutaj kiedys madrze napisal, ze zawierany zaklad powinien miec minum kurs okolo 2 lub wiekszy, wiec jezeli ja sobie ukladam ten kurs oscylujacy wokol wartosci 2 albo wiekszej i dodaje sobie inna dyscypine, to chyba nie musze trafic 6 typow pod rzad tenisowych, chyba ze o czyms nie wiem i cos sie zmienilo w matematyce od czasow moje szkoly.
Faktycznie, duza czesc moich typow to granie pod faworyta, ale nie piernicz mi, ze czasem nie ma duzych kursow, bo moge przytoczyc ci kursy w granicach 3, ktore zostaly trafione. Ja nie gram "na pale" i nie cisne na sile kursow. Bo rownie dobrze, moge napisac co mi po trafieniu kilku kursow dajnym oscylujacych w granicy 2,5 jak dwadziescia typow przegram?
Powiem tak, ja jestem ze swojej gry zadowolony tzn. typow, wiec jej nie zmieniam. Smieszy mnie z kolei jak jedni ludzie zabraniaj robic cos innym, a niczym sie nie potrafia wykazac. Powtorze, ja ze swoje gry jestem zadowolony, a wiec martw sie o siebie.
Ogolnie to nie wiem, co Cie boli. Na tym forum to zaslynales, co najwyzej dysortografia, postami i prywatnymi wiadomosciami o dewiacjach seksualnych, wiec jak juz poswiecilem Ci 5 minut zycia to teraz prosze splyn.
Bez odbioru.
I na koniec zlota rada, ktora jest meritum tej wypowiedzi, wiec Ci nawet ją pogrubie:
Jak Ci cos nie odpowiada to nie graj ! Jak masz wlasny mozg to go uzyj, bo ja nie jestem od prowadzenia kogos za raczke tutaj. Masz takie same prawa jak kazdy inny uzytkownik pisac wlasne analizy, tylko ich nie ma.
P.S Jak to mowiles? To jest dzial z analizami, a nie na Twoje zale.