>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Stanford & Waszyngton, 28.07-03.08.2014

Status
Zamknięty.
M 26

mirkoo

Użytkownik
Davis - Peng (1:6 6:4 6:2) ⛔
[email protected] Unibet
Zaciekawiło mnie te spotkanie, bo moim zdaniem to Peng powinna być faworytką. Jest bardziej doświadczona na hardzie. Wygrała turniej w Nanchang właśnie na twardych kortach i chyba chciała sobie zrobić trening przed nowym turniejem. Myślę, że powinna dać sobie radę z Davis.
Safarova - Mladenovic +1,5s (6:2 3:6 3:6) ✅
[email protected] Unibet

Drugie spotkanie jakie wpadło mi w oko, to to że Mladenovic ugra seta, moim zdaniem ma duże szanse. Safarova nie jest to jakaś super zawodniczka, zdarzają jej się przestoje w meczu. Mladenovic oglądałem w dwóch ostatnich turniejach, grała dobrze na hardzie, ale spotkania ze Schiavone to jej nie zapomnę, ewidentnie sobie odpuściła, chyba dlatego, żeby przygotować się na nowy turniej w Washingtonie.

A 93

ateo87

Użytkownik
Davis - Peng 1 @1.6
✅✅✅
chociaz pograne po @1.8 kurs leci ale co sie dziwic Davis gra lepiej kontowo ma mocniejsze uderzenie i serwis do tego dochodzi zmiana klimatu przez Peng i wygrany turniej na wlasnej ziemi 2 dni temu ( wiadomo ze w 2 dzien organizm reaguje najgorzej na zmiany klimatu ). Ogolnie rzecz biorac obie zawodniczki graja dosc podobnie i maja podobne umiejetnosci jednak na wiekszy plus oceniam Lauren + ta zmiana klimatu i powinno byc dobrze

darmowa kasa od buka ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Watson H. - Flipkens K. 1 (+1,5seta) @ 1,43 Unibet ✅ 3-6 6-1 6-7
Flipkens to jedna z zawodniczek, których nigdy nie polubię. Kiedyś w turnieju bodajże gdzieś w Beneluksie prowadziła z Hampton z przewagą 2 przełamań, by następnie je oddać i przegrać mecz. Ale pominę to, w końcu to WTA. Nie lubię jej stylu, bo to wieczne przebijanie i slajs, slajs i jeszcze raz slajs. Owszem technicznie jest dobrze wyszkolona, ale potrafi wybijać mnóstwo prostych piłek w aut lub w siatkę. Watson przed Laurą Robson była nadzieją Brytyjczyków kobiecym tenisie. Trochę się zagubiła w poprzednim sezonie, by w tym zacząć odrabiać ranking. Na początku była w okolicach bodajże 150miejsca, jeśli dobrze pamiętam, a teraz niezłymi wynikami wskoczyła na 56. Nie dysponuje może jakimś piekielnym serwisem, skuteczność też przeważnie oscylowała w okolicach 55-60%, ale nie popełnia jakoś karygodnie dużo podwójnych błędów serwisowych. Potrafi trzymać wymianę, zdominować ją i zakończyć winnerem wzdłuż linii. Nie uderza piłek z wielką siłą, raczej szuka technicznych rozwiązań właśnie w stylu backhandu wzdłuż linii, lubi grę kątową, potrafi zagrać przy siatce. Niestety popełnia sporo niewymuszonych błędów. Heather broni punktów za 1/16 z poprzedniego roku, więc ma sporo do stracenia, jeśli nie podejmie walki. A sądzę, że jest spokojnie w stanie ją nawiązać z Flipkens, która w tym sezonie jest kompletnie bez formy.
Suarez Navarro C. - Puig M. 1 @ 1,43 Unibet ⛔ 3-6 5-7, miała 3 piłki na wygranie 2 seta...:-|
Carla to zawodniczka, która cały czas potrafi imponować. Niska, bez świetnych warunków fizycznych. Jak Hiszpanka to pewnie potrafi grać tylko na cegle. Sam się zdziwiłem jak w poprzednim sezonie zaczęła notować świetne wyniki na szybkich nawierzchniach. Serwis nie ma siły, bardziej opiera się na technice i jest wyrzucający, na poziomie &gt;80%. Jako jedna z nielicznych zawodniczek gra jednoręcznym backhandem i to jest jej koronne uderzenie, bo w każdym meczu ma sporo winnerów tym uderzeniem czy to wzdłuż linii czy uderzając kątowo. Potrafi jak mało która zawodniczka regulować tępo wymiany, zagrać skrót czy przy siatce (jest całkiem solidną deblistką w parze z rodaczką Muguruzą-Blanco). Monica Puig jest w gronie utalentowanych tenisitek, na dorobku i szturmujących salony WTA. W tym sezonie wygrała swój pierwszy turniej w Strasbourgu na nawierzchni ziemnej. Dysponuje silnym serwisem, ale i te min. 5 podwójnych błędów w meczu popełni dodając kilka asów i skuteczność ok. 60%. Nie kalkuluje zbytnio i bije mocno piłki, dodatkowo świetnie się porusza na korcie, jest bardzo dynamiczna. H2H obu zawodniczek to 2-0 na korzyść Hiszpanki, oba mecze na nawierzchni ziemnej. Sądzę, że Carla, która jest dużo bardziej doświadczoną zawodniczką będzie dyktować warunki młodszej koleżance. Jest obecnie lepszą zawodniczką i posiadającą szerszy wachlarz uderzeń.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Jovanovski-Rogowska 2 @2.4
Serbka grala w Stambule, a nastepnie w finale w Baku, a to troche zdrowia i sil kosztowalo. Oliwia Rogowska z kolei ostatnio triumfowala w tureniju ITF w Stanach, tutaj musiala sie sporo natrudzic, zeby przejsc kwalifikacje i to dla niej plus. Uwazam, ze Jovanovski skoncenturuje sie bardziej pod katem przyszlotygodniowego turnieju w Montrealu.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Davis - Peng over 20,5g @ 1,81✅
Unibet

Tym razem coś z WTA i zapowiada nam się ciekawy mecz. Amerykanka Davis podejmie doświadczoną Shuai Peng. Dla Lauren będzie to pierwszy mecz po Wimbledonie, więc jej forma jest dla mnie lekką niespodzianką. Jednak u siebie na hardzie czuje się dobrze i gdzie ma wygrywać jak nie tutaj.
Peng po wygraniu turnieju w Nanchang na pewno umotywowana, grała tam dobrze, lecz zdarzały jej się momenty przestoju, co wykorzystały Zheng i Liu wygrywając seta. Dziś rywalka lepsza, jednak będzie to mecz dość równy i spodziewam się 3 setów, stąd over.
Są to rozgrywki pań, więc niską stawką grane

G 277

geryx

Użytkownik
Lisicki-Ivanovic 1 @ 3,25 bah
Hmm, patrzę na kurs i się dziwię. Lisica z piękną Aną po takim kursie? Obie od Londynu przerwa, w Londynie jak pamiętamy Lisica wygrała choć po trzysetówce. Powie ktoś ale to hard a tu Ana lubi, no tak ale Lisica też potrafi porządnie uderzać, czyli wychodzi że zakład jest która będzie trafiać. A tu takie kursy to promo już. Serwis jednej i drugiej to asy/df, na prawdę tu mi fiftyfifty pachnie a nie jakieś 1,28 na Serbkę. Plus głowa Any, może nie jest to Hatuchova ale niedaleko.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Diyas - Nara ⛔
1 @1,95

Unibet

Japonka niespodziewanie przebrnęła pierwszą rundę pokonując młodziutką M. Keys która ten sezon miała bardzo dobry, jak do tej pory ale myślę, że teraz przyjdzie dla niej gorszy okres.
Diyas w pierwszej rundzie wygrała szybko i pewnie z Amerykanką Black (6:4,6:0), od Wimbledonu nie grała, jest wypoczęta, na pewno przygotowywała się do gry tu w Ameryce i myślę że dziś wygra ze swoją przeciwniczką z Japonii.
Powodzenia.

Edit:
Krecz w Unibecie liczony jako przegrana/wygrana :/

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Cirstea 1.85

Jovanovski cały zeszły tydzień biegała w tropiku. Wczoraj morderczy mecz. Sporo tego?! Na widok Cirstey podnosi mi się ciśnienie i zbiera na wymioty. Jak ona wygrała z solidną KIki, nie wiem, ale wygrała. Gram tylko i wyłącznie na zmęczenie Serbki. Ona gra tak fizyczny i siłowy tenis, że w końcu organizm powinien sie odezwać. Nieobliczalny tenis rumunki powinien wystarczyc. Ten mecz to rosyjska ruletka ale gramy na świeżość Cirstey!

---

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Jovanovski - Cirstea 2 @ 1,79
ComeOn

Ciekawy pojedynek nam się szykuje w drugiej rundzie turnieju, gdyż obie tenisistki prezentują fajny, ofensywny styl gry. W moich oczach faworytką jest Rumunka, która w pierwszej rundzie ograła Kiki Bertens 2-1, więc także groźna rywalka, a po przerwie łapie formę i jak dla niej dobry wynik.
Bojana natomiast w nocy spore męki z Rogowską, mecz trwał 2 godziny i 37 minut co może odbić się na dzisiejszej dyspozycji. Poza tym 3 dni temu grany finał ze Svitoliną w Baku, co też nie jest dla niej handicapem, a jeśli już to ujemnym. We wczorajszym meczu sporo błędów, ostatecznie wygrała, ale raczej dzięki rywalce.
Dziś rywalka znacznie trudniejsza, po takim meczu jak wczoraj i takiej walce ciężko jej będzie. Myślę, że warto pograć taki typ, ale oczywiście niska stawka, odpowiedź=WTA.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Bojana Jovanovski-Sorana Cirstea

Jovanovski 2.00 bet365 ✅

Szykuje sie masowka na Rumunke fajnie moze kursy dzieki temu skorzystaja ,postawie na moja zmore ostatnimi czasy Bojane Jovanovski gralem przeciwko niej 2 razy z rzedu i 2 razy wtopilem z Van Ytwanck i Stefanie Voegele za kazdym razem wygrana wychodzila Bojajna po 3 ciezkich setach i ,mysle ze jesli dojdzie do 3 setow to Serbka ma ogromne szanse ,Serbka to walczak nawet jak jej nie wychodzi to walczy do konca.Sorana Cirstea nie przekonuje mnie zupelnie w tym sezonie nawet po wygraniu w 1 rundzie z Kiki Bertens ,uwazam ze na ograna bardziej na hardzie Jovanovski to bedzie ciut za malo i polegnie .Obie panie do cierpliwych nie naleza i maja problemy z psycha ale Rumunka w tym temacie jest ekspertem ,pamietam jej niedawne spotkanie w Baku z Stefanie Voegele jak jej nie szlo to psula wszystko co sie dalo.Forma zdecydowanie lepsza u Jovanovsi ,kurs lepszy na Jovanovski wiec probujemy na Jovanowski.

Otrzymane punkty reputacji: +7
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Radwańska upada coraz niżej, wczoraj oglądałem mecz z Lepchenko i to jest dramat przez duże D. Widzę, że Aga chce iść w ślady swojej siostry Urszuli, która już nie jest zawodową tenisistką i to bardziej jej hobby. Radwańska musi zmienić trenera, jeśli coś chce jeszcze grać, widać, że nastąpiło wypalenie z Wiktorowskim i gra jest dramatyczna. Gdyby teraz w rankingu decydowała forma to Aga nie załapałaby się do 50 WTA.
Jest też opcja, że Michaś Przysiężny zaraził swoim pusiactwem siostry Radwańskie i Jerzyka z Szopogradu. Nie mieli jakiegoś wspólnego zgrupowania ? ????
Bukmacherzy ciągle zdecydowanie faworyzują Agnieszkę i jak w US Open trafi w 1 czy 2 rundzie na solidną zawodniczkę, która mocno bije i coś trafia to można ładować po kursie 3-4 śmiało ????
Wiadomo, że ona nie jest siłową zawodniczką, ale ten 2 serwis to dziewczynki 14 letnie mają lepszy...
ps. nie postawiłem na Radwańską ???? WTA stawiam od święta, bo to Patologia... Największą kasę daje z Chalengerów, niby półka niżej od ATP czy WTA, ale dla mnie jakieś bardziej przewidywalne są mecze.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Erakovic- Jovanowski ✅
1 @ 2

ComeOn

Widziałem już że dwa razy w tym turnieju pisane były analizy przeciwko Bojance i z Olivią i z Cristea dała rade w obu meczach wygrała po trzech setach, wcześniej długi i wyczerpujący turniej w Baku gdzie osiągnęła finał, a po drodze rozegrała kilka trzy setówek.
Eraković wydaje się że złapała dobrą dyspozycje, jest dobrze przygotowana do tego turnieju, oglądałem ją w spotkaniu z Pliskovą i prezentowała się b. dobrze drugie wygrane spotkanie z Rogers tylko mnie w tym umocniło. Dziewczyny spotkały się już w tym roku ze sobą i wtedy wygrała Eraković (6:1,6:4). Czekałem na te kursy od rana, liczyłem że dadzą więcej na Eraković(w wyżej wspomnianym spotkaniu było koło 3) ale kurs koło dwóch i tak uważam za bardzo dobry.
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 26

mirkoo

Użytkownik
Muguruza - Hantuchova (+1,5 s) (6:4 6:4) ⛔ (WTA tylko małą stawką)
2 @1.90

Unibet
Według bukmacherów zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu jest Murguza i dają na nią kursy rzędu 1.30. Ale grając taki kurs to zbyt wielkie ryzyko. Oglądałem ją jak grała z Cibulkovą, to raczej Cibulkova się sama połamała, grała bardzo źle. Nie wierzę na łatwe 2:0 dla Murguruzy. Liczę że spotkanie będzie wyrównane i hantuchova seta może wygrać, kto wie, a może i nawet całe spotkanie.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Vania King-Christine MCchal e

Washington Vania King 2.75✅✅ bet365

Na dzisiejszy wieczor wybralem fajna perelke posrod oferty z Stanford i Washington.
Nie widze Mchcale w roli pewnej faworytki w tym spotkaniu bez przesady ,King potrafi napsuc krwi nie jednej tenisistce , Mchcale w 1 rundzie pokonala &#39; wielka nastepczynie Sereny Williams&#39; Sloaene Stephens, ktora jest kompletnie bez formy .Nie tak dawno kilka tygodni temu Mchale potrafila na szybkiej nawierzchni trawiastej przegrac z Scheepers a tydzien wczesniej uwaga z Hsieh S.W z Tajlandi..to na Boga czemu mialaby nie przegrac z Vania king ktora jest lepsza od tych dwoch zawodniczek .Spotkanie 50/50 2.75(kurs spadl z 3.00 gdy pisalem analize ot ciekawe) na Vanie King warto zaryzykowac wkoncu to WTF a Kryska to geniuszy tenisowych nie nalezy z pewnoscia :grin:

Stanford Venus Williams -Viktoria Azarenka

Venus Williams 1.72 bet365✅✅

Azarenka bez formy kompletnie, nie ograna w tym sezonie, porazki z Jovanovski ,Giorgi i Lauren Davis mowia jak bardzo daleko jest jeszcze od swojej optymalnej dyzpozycji.Venus gra na ojczystej ziemi jeden z jej ulubionych turniejow,nie sadze aby Bialorusinka zaistniala w tym spotkaniu.Bilans bezposrednich pojedynkow takze na korzysc Amerykanki.Viktoria potrzebuje takich zwyciestw aby sie podbudowac ale mimo wszystko na babcie Williams jest jeszcze za wczesnie

Otrzymane punkty reputacji: +12
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Azarenka V. - Williams V. 1 (+1,5seta) @ 1,38 Betsafe ⛔ 4-6 6-7 :?
Dawno nie było na kortach pokrzykiwania, jęczenia i fochów Białorusinki. Pora złapać formę przed US Open. Rywalka na początek chyba gorsza być nie mogła. Czemu? Williams w Stanford na 7 finałów w których grała wygrała 2. Ostatni był aż 5 lat temu, a wygrana aż 12 lat temu, ale to nie zmienia faktu, że na tym turnieju daje z siebie wszystko. Stylu gry Venus nie trzeba przedstawiać, bo jest na korcie już od tylu lat, że każdy ją widział. Dużo krosów, winnerów, mocny serwis, wybieganie. Mimo wygranego w tym roku turnieju w Dubaju wyniki nie są spektakularne. Owszem, jest to zawodniczka bardzo groźna, szczególnie u siebie, ale lata lecą, a zdrowia i regularności nie przybywa. Azarenka wróciła na turnieje na trawie po ponad 3 miesięcznej przerwie i nie pokazała nic specjalnego. Mając miesiąc przerwy i znając jej wolę walki, zaciętość i charakter ciężko trenowała. W głównej mierze jej gra będzie zależeć od tego, czy serwis będzie dobrze siedział oraz czy piłki będą lądować w korcie, a nie w siatce czy w aucie. Williams będzie grała na 100% możliwości, ale liczę to nie są te lata i nie sądzę, aby grała na wysokim % skuteczności cały mecz. Vicka tanio skóry nie sprzeda, bo trzeba odrabiać ranking, więc spodziewam się dobrego meczu i tego, że powalczy o dobry wynik.

Kuznetsova S. - Flipkens K. 1 @ 1,37 Betsafe
✅ 6-4 7-5
Flipkens na dobrą sprawę powinna polecieć już z Watson, ale w TB nie wykorzystała swoich szans. Serwis Belgijki funkcjonował całkiem nieźle: 8 asów i 3 DF jak na 3 sety to całkiem dobry wynik. Przy okazji meczu z Heather pisałem o jej stylu. Zupełnie mnie on nie przekonuje, ale jak widać potrafi być skuteczny. Po drugiej stronie siatki spotka się z Kuznetsovą, która gładko rozprawiła się z Hercog. Sveta może nie jest zawodniczką poruszającą się z gracją po korcie, ale przy jej warunkach fizycznych jest bardzo szybka i zwrotna. W pierwszym meczu zaserwowała 5 asów i popełniła 4 DF. Przy jej podaniu, które jest bardzo mocne to nic nowego. Jeśli tylko 1 podanie wchodzi to powinno ustawiać wymianę. Rosjanka uderza piłki z dużą siłą, forehand znacznie silniejszy niż backhand, potrafi zaskoczyć skrótem. Jeśli tylko zagra na swoim poziomie i przełoży się to na skuteczność oraz małą liczbę błędów to sądzę, że to spotkanie powinna wygrać.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Tak z ciekawości zapytam jest szansa na jakąś sensacje w meczu Ivanovic?
szansa jest w wypadku jesli sprzedala mecz ale akurat Serbska Boginie pieknosci nie podejrzewalbym o to z pewnoscia ma kilkadziesiat milionow na koncie:grin: a ta Japonka to co to kto to tak w ogule hehe

typpero 71

typpero

Użytkownik
No właśnie moi Drodzy miałem o to się pytać.
Kurs na jakąś Chinkę wynosi 15. Jakby tak za stówkę zagrać to 1,5 k można byłoby wygrać. Intratna opcja. Ale...
Ktoś może coś więcej o tej Zhao napisać? Umie ona cokolwiek? Czy lepiej sobie odpuścić szukanie takiej niespodzianki?

T 17

typytadka

Użytkownik
Kuwata H. / Nara K. @3.50 pewniak polecam grać za grubo King w deblu zawsze coś odwala w pierwszej rundzie wymęczyły zwycięstwo z amatorkami to co będzie z solidnymi zawodniczkami ? Kuwata i Nara to przebijaczki nie będą popełniać błędu a King i jej koleżanka to pustogłowie i będą popełniać mase błędów szczegolnie DF. polecam za grubo co będą singlistki grać w deblu jeszcze tak przy okazji ? odpuszcza kurs ładny dadzą zarobic

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Mladenovic 1.62
Kristina na fali.Wygrywała ostatnio z lepszymi zawodniczkami niż japonka.H2H dla Mladenovic,rank zdecydowanie dla japonki.Pewnie będą 3 sety ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom