>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA Tour - Stanford & Waszyngton, 28.07-03.08.2014

Status
Zamknięty.
A 93

ateo87

Użytkownik
nie udalo mi sie zdobyc listy kwalifikantek ... ktos cos wie ?
na pewno Falconi w kwalach od jutra jest ale czy ktos jeszcze z turu zostal w grze na dzis ?

juras333 802

juras333

Użytkownik
z grających jeszcze do kwali w waszyngtonie zgłoszona jest mladenovic i falconi, a do stanford gibbs, gajdosova i eguchi

applause 2,4K

applause

Użytkownik
nie udalo mi sie zdobyc listy kwalifikantek ... ktos cos wie ?

na pewno Falconi w kwalach od jutra jest ale czy ktos jeszcze z turu zostal w grze na dzis ?
Kiedy tematy robił daavid5 , wklejał także listę startową i na bieżąco ją aktualizował i to była super sprawa. Szkoda że już tego nie robi, sorry christopher:grin:

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Po wczorajszym niepowodzeniu z Falconi, która wolała pobawić się w Lexington zamiast grać poważne kwale wracamy do gry!

Skoro Falconi nie chciała grać to gramy na inne rozsądne dziewczyny.

Lacher De Brito 1,57 Bet365⛔

Michelle gra dzisiaj z Stephanie Dubois. Michelle ma ostatnio bardzo dobre wyniki, udany Wimbledon i Roland Garros po przejściu kwalifkacji. W Wimbledonie udało się nawet ograć Svetę Kuznetsovą. Teraz pora na Waszyngton po przerwie.

Dziś starcie z Dubois, która wraca po kontuzji. Szczerze jak wczoraj zobaczyłem drabinke, to czułem, że będzie kurs w granicach 1,2, a tu takie zaskoczenie. Kanadyjka wrócila na korty w lipcu i przegrała z Ozaki i Foretz-Gacon, czyli gorszymi od Michelle, która prezentuje za dobry tenis jak na możliwości Dubois.

Rogowska 1,44 Bet365✅

Spotykają się dwie bohaterki US Open. Julie Coin, bohaterka 2008 i pogromczyni nr 1 Any Ivanovic. Oliwia Rogowska, bohaterka 2009 i prawie pogromczyni nr 1 Dinary Safiny (miała seta i chyba 4-0 w TB).

Uważnie przyglądałem się karierze francuzki, co tym sukcesie pokaże i przez te 5 lat nie pokazała dosłownie nic. Chyba codziennie rano wstaje i puszcza sobie wideo z tego meczu na poprawę morali. Jej wyniki są dramatycznie zle. Przegrała ostatnio z Elbabą, Cascino, Schaefer, Jani, Abandą czy Foretz Gacon. Tak już gra 5 lat.

Rogowska też nie wykorzystała w pełni chwaly z Nowego Jorku, ale przynajmniej melduje się w Wielkich Szlemach i nie przegrywa tak sromotnie. Wygrała ostatnio ITF w Sacramento. Wcześniej porażki z Diyas, Smitkovą czy Tsurenko, więc uznanymi tenisistkami.

Gramy mocno by zapomnieć o pannie Falconi, która do tej pory jest dla mnie niezrozumiałym exemplum.

Ja swoje wygram, ale pisać już nie będę, bo nie ma co czytać takie uwagi ekspertów po meczu, pozdrowienia!

Otrzymane punkty reputacji: +25
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Kiedy tematy robił daavid5 , wklejał także listę startową i na bieżąco ją aktualizował i to była super sprawa. Szkoda że już tego nie robi, sorry christopher:grin:
Takie listy można sobie samemu znaleźć. Wystarczy wejść na popularne fora tenisowe.

Kobiece forum tenisowe: http://www.tennisforum.com/

Męskie forum tenisowe: http://www.menstennisforums.com/

Następnie znaleźć odpowiedni turniej i potem temat z listą startową.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Po meczu panowie mądrale się znaleźli nie umieją nic przed meczem napisać. Ja swoje i tak wygram, bez Waszych cennych porad.

Co do kursów do przed meczem spadły do 1,33 z 1,57 więc kurs był zawyżony. Gdyby Michelle wykorzystała piłki na 5-3 w I secie inaczej byśmy rozmawiali.

Otrzymane punkty reputacji: +12
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
C.Zhao-Shamayko 1 @1.65
Ok, a teraz tak. Carol Zhao to jest tenisistka kandyjska o azjatyckim podlozu, co nie trudno zauwazyc patrzac na zdjecie jej osoby. Rok temu mloda tenisistka dostala sie do turnieju w Toronto przez kwalifkacje, co jest nie lada wyczynem biorac pod uwage range turnieju. Widac zajawke na dobra tenisistke. Nie wiem czy w tym roku &quot;upchna&quot; ja gdzies w Montrealu, poniewaz dzikie karty do turnieju glownego i kwalifikacji zostaly rozdane (ale kraza sluchy ze Sharon Fichman jest kontuzjowana, wiec moze sie jeszcze miejsce znajdzie). Niemniej jednak, tutaj nie ma co kombinowac. W tym roku Stanford jes turniejem Premier o puli ponad 700 tys., wiec jest o co grac pod wzgeledm punktowym i finasowym. Zhao moze sobie zapunktowac juz teraz pod katem przyszlego tygodnia i to bedzie jej potrzebne. Wczoraj Kanadyjka ograla Czeszke Siniakova po duzym boju i to naprawde dobrze wrozy po raz kolejny, niezlaeznie czy upcha jakos ta zawodniczke w Montrealu czy nie. A teraz kluczowa informacja za posrednictwem wujka google i wikepdii : Zhao decided to go to college at Stanford University and has been a member of their tennis team since September 2013.
Mowiac w skrocie Zhao jest czlonkiem tamtejszej druzyny akademickieh od wrzesnia ubieglego roku. Takze tutaj dobry wystep i tak powinien wchodzic w grel, a &quot;dziak karta&quot; do eliminacji to zaden przypadek. Kursy poszly juz w dol na Kanadyjke, wiec pogram teraz, poniewaz moga pojsc w dol jeszcze bardziej.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Wozniak A. - Vickery S. 1 @ 1,30 Bet365 ⛔ 0-2
Ola powoli odzyskuje utracony ranking i przebija się przez kwalifikacje. Rywalka z poziomu ITF bez jakiś większych sukcesów. Kanadyjka jest zawodniczką zdecydowanie lepszą. Jej tenis pasuje pod szybki kort. Problemem w jej grze jest głównie pierwszy serwis, który dość słabo funkcjonuje i generuje dużo podwójnych błędów. Gra głównie mocnym forehand&#39;em i nie przewiduje planu b lub nawet c. W Stanford rozstawiona jest w kwalifikacjach z numerem 1, ale nie sądzę, aby ten mecz odpuszczała. Tym bardziej, że żadna z zawodniczek z drabinki nie wycofała się. Dodatkowo Aleksandra to zwyciężczyni tego turnieju z roku 2008, także nie powinno być żadnej taryfy ulgowej dla dużo młodszej rywalki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Z 2,5K

zajazdowicz

Użytkownik
Co myślicie o tym kursie?

Kops-Jones R. (Usa)-Kania P. (Pol) 1 @3,75 Bet365

Z góry dzięki z jakiekolwiek przemyslenia i analizy

Mały chochlik na forum ogólnym. Słowo nieprzeczytane/nieprzeczytanych piszemy razem nie osobno.
Prywatne wiadomości: 0 nie przeczytanych, Razem 20.

M 26

mirkoo

Użytkownik
Licze na Kanię, oglądałem ją kilka razy i jest wstanie wygrać te kwalifikacje. A z drugiej strony nie obstawiam kwalifikacji, wszystko może się zdarzyć ????

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
A. Cornet - Rogers✅✅
2 @3,10
Unibet

Rogers ostatnio oglądałem w spotkaniu z Errani i podobała mi się jej gra, osiągnęła w turnieju w Gastein w Austrii finał, w którym nie dala rady Petković ale i tak zrobiła świetny wynik i prezentowała się według mnie bardzo dobrze.. Teraz gra u siebie w stanach co też przemawia w jej stronę. Wiem że nawierzchnia inna niż w Austrii ale mimo to spróbuje Amerykankę po fajnym kursie.
Cornet od Wimbledonu rozegrała jedno spotkanie w turnieju w Bastad w Szwecji gdzie odpadła w pierwszej rundzie z kwalifikantką (7:6,6:3) liczę że tu też pożegna się w pierwszej rundzie.
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +17
M 26

mirkoo

Użytkownik
Pawel sorki, ale skomentuję twój typ. Na moje Rogers zagrała po prostu turniej życia w Bad Gastein nic więcej. Cornet w 2013 też zagrała jedno spotkanie po Wimbledonie na clayu, by właśnie w Washingtonie dojść do półfinału. To tylko moje zdanie, ale powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +9
W 108

wolnosc-slowa

Użytkownik
29.07.2014, 18:00, Washington, 1. round, hard
Rybarikova-Makarova
1
bet 365 2,62
Pierwsza runda w stolicy USA gdzie spotykają się młoda leworęczna rosjanka,półfinalistka z 2013 roku oraz winnerka dwóch ostatnich edycji tego turnieju słowaczka Rybarikova. Kurs zapewne wystawiony ze względu na postawe Rybarikovej w obecnym sezonie, albo krótko mówiąc brak tego postawy co daje kiepski bilans, alle....jak potwierdzają poprzednie lata,stolica USA to miejsce w którym Magdalena gra Swój najlepszy tenis i wierze w to że wróci na Swoje tory w tym turnieju. Przeprawa nie jest łatwa , ponieaz rosjanka zawsze jest grozna,natomiast H2H 2:0 dla rybarikovej, ost mecz rok temu właśnie tutaj w półfinale, gdzie Magdalena straciła tylko 2 gemy. Drugie spotkanie rozgrywane było na brytyjskiej ulubionej dla rosjanki trawie. Więc można powiedzieć ze ewidentnie gra rosjanki lezy slowaczce. Licze na wyrównane spotkanie i meldunek w kolejnej rundzie obronczyni tytulu.

M 676

mmichael83

Użytkownik
29.07.2014, 18:00, Stanford, 1. round, hard
Cibulkova - Muguruza Blanco
1,52 unibet
Witam serdecznie.
Stawiam na 12 rakiete świata ponieważ:
-ma świetny sezon
-uwielbia gre na hardzie
-stanford bardzo jej odpowiada :
2013 winner
2012 quarterfinal
2011 semifinal
Przeciwniczką jest hiszpanka młodego pokolenia która także pokazuje sie z dobrej strony w ost 12 msc, ale uwazam ze brakuje jej czasami cierpliwosci i doswiadczenia zeby regularnie ogrywac zawodniczki top 20.

W 181

wyar

Użytkownik
Karolina Pliskova - Date Krumm typ 1 kurs 1.44
✅

Nic wielkiego taki typ,ale gram na Karoline,bo ten sezon ma rzeczywiscie bardzo dobry. Nie jestem wielkim fanem jej silowego tenisa,ale trudno nie zauwazyc,ze jednak robi stale postepy. Kimiko potrafi napsuc krwi na korcie,ale to Karolcia jest w rytmie meczowym,dysponuje dobrym podaniem, i nawet,jesli tu przegra seta,to mysle,ze mecz wyciagnie.Obydwie nie musza bronic zadnych punktow,ale pieniadze tu zarobic mozna przyzwoite,wiec gryzc kort warto. H2H 1-0 prowadzi Japonka,jednak to bylo 2 lata temu.Teraz im szybciej na korcie,tym lepiej dla Czeszki. GL.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Kuznetsova S. - Hercog P. 2:0 (6-3,6-2)✅
Typ: 1
Kurs: 1,30
Bukmacher: Betclick

Spotkanie na dzisiaj to starcie Rosjanki z Słowenką na Amerykańskiej ziemi. Polona jest obecnie na 72 miejscu w rankingu natomiast Kuznetsova 26. Rosjanka może pochwalić się bilansem w tym roku 24-19 a Słowenka natomiast 22-17. Najlepsze turnieje w tym roku Kuznetsovej to ćwierćfinał French Open i finał w Estoril. Natomiast jej ostatni mecz to totalna klapa przegrana w 1/128 Wimbledonu z niżej notowaną Michelle Larcher De Brito (3-6 6-3 6-1). Startowała tylko na turniejach WTA. Przejdźmy teraz do Hercog, bilans niby ma zbliżony do Kuznetsovej, ale są to zwycięstwa z dużo niżej notowanymi rywalkami wyjątkiem jest zwycięstwo z Klarą Koukalovą (1-6 6-2 6-1). Jej przegrana w Bastad po dość wyrównanym boju 7-5 7-6 (5) z Dinah Pfizenmaier, która w następnej rundzie odpadła z rywalką notowaną na 204 miejscu... Co nie pokazuje aby Niemka była ciężką rywalka jednak Polona jej nie podołała. Uważam że Kuznetsova posiada ogromne doświadczenie jest głodna zwycięstw i bez problemu ogra tak niedoświadczoną zawodniczkę jaka jest Polona.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Black Tornado A. - Diyas Z. 2 @ 1,59 Pinnacle ✅ 4-6 0-6

1 runda zmagań w turnieju kobiet w stolicy USA. Kazaszka Diyas, która w tym sezonie osiąga niezłe wyniki w tym 3 runda w Australian Open i 1/16 na Wimbledonie to nie w kij dmuchaj. Od turnieju w Londynie nie grała, więc miała sporo czasu na przygotowanie się do gry na szybkich kortach. Co tu dużo mówić, jest zawodniczką zdecydowanie preferującą korty szybkie. Widziałem ją w akcji i ma dziewczyna potencjał mocny forehand, silny serwis. Fakt, że popełnia sporo podwójnych błędów i zdarza jej się wyrzucać piłki po autach, ale jest bardzo waleczna, dobrze się porusza po korcie i zbytnio nie kalkuluje. Jeśli chodzi o rywalkę to zbytnio nie mogę się wypowiedzieć. Przeszła kwalifikacje w których dostała dziką kartę od organizatorów, a w poprzednich tygodniu wygrała turniej rangi ITF w Evansville i tyle. Teraz dostaje zawodniczkę ograną już trochę ograną na turniejach WTA i mającą już jakieś mniejsze lub większe sukcesy. 16 letnia Black będzie chciała pokazać się z jak najlepszej strony, ale liczę, że będzie to za mało na lubiącą szybkie korty Diyas.

Goerges J. - Townsend T. 1 (+1,5seta) @ 1,43 Pinnacle
✅ 6-3 2-6 3-6
To jest mój drugi typ na noc. Georges ranking ma jaki ma, ale każdy kto ogląda tenis wie, że jest to solidna zawodniczka. Ostatnio została pokonana przez Soler-Espinose na nawierzchni ziemnej. Oglądałem to spotkanie i 1 set wszystko trafiała, była jak ściana i mogło skończyć się 6-2. W drugim secie odpuściła, a w 3 chyba zabrakło trochę sił. Obserwuję tą zawodniczkę od jakiegoś czasu i często oglądam jej mecze. Prezentuje siłowy styl, dysponuje mocnym płaskim serwisem, wytrzymuje dłuższe wymiany i uderza dużo piłek wygrywających. Jej problemem jest niestety regularność, bo potrafi grać na najwyższych obrotach przez połowę meczu by potem się zaciąć. Tak było np. z Ivanovic na turnieju w Stuttgarcie. Townsend to zawodniczka leworęczna i jest młodszą i zdecydowanie większą wersję Sereny Williams. Mając dopiero 18 lat waży 77kg i raczej nie pomaga jej to w poruszaniu się na korcie. Jej gra to hit or miss, zero planu b czy c. Nawet slajsy przeważnie kończą się wyrzucaniem piłki. Tak było w meczu z Suarez Navarro, która nie radzi sobie z zawodniczkami walącymi piłki na siłę typu Sharapova czy Azarenka lub Williams. Albo próbowała kończyć wymianę winnerem, albo popełniała błąd. Jak serwis nie wchodzi to trzeba biegać po korcie co wykorzystała łatwo Hiszpanka 6-2 6-2. Fakt, że wygrała z Cornet, która nie potrafiła sobie z Nią poradzić i było to na nawierzchni dużo wolniejszej. Jednak jestem zdania, że taki styl generuje dużo błędów i nie da się grać na wysokim % skuteczności uderzeń cały czas. Dlatego idę tutaj w stronę Julii, która powinna powalczyć.

Otrzymane punkty reputacji: +18
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Ormaechea P. - Hantuchova D. 2-0 (6-3, 6-4)✅
Typ: 1
Kurs: 1,35
Bukmacher: Betclick

Dzisiaj o północy na kortach w Stanford Daniela Hantuchova będzie próbowała ograć młodą Argentyknę, która to wygrała 9 turniejów rangi ITF. Natomiast na szczeblu WTA nie ma praktycznie nic wygrane, najczęściej odpada w 2 lub 3 rundzie z wyżej notowaną zawodniczką. I tutaj będziemy mieli tego idealny przykald tak doświadczona zawodniczka jaką jest Hantuchova nie da żadnych szans młodej Argentynce w tym starciu. Po za tym Hantuchova będzie chciała w tym turnieju wymazać plamę z tegorocznego Wimbledonu i jej wygrana w tym starciu to niemal ze pewniak.:]

T 17

typytadka

Użytkownik
Erakovic @2.10 bet365
Nowo Zelandka gra z Pliskova gorszą z bliźniaczek. Po pierwsze na Erakovic większy kurs. po drugie bardziej doświadczona po trzecie lubi grać z takimi zawodniczami które walą na pałe zero pomyślunku
polecam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom