>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Singapur - 23.10-30.10.2016 (MISTRZOSTWA WTA KOŃCZĄCE SEZON)

Status
Zamknięty.
wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Ten finał to podsumowanie tego roku dla Kerber, dwa szlemy, finał Wimbledonu, finał rio, kilka dobrych występów w pozostałych turniejach. Dziś jest murowana faworytką, poziom lub dwa wyżej niż jej rywalka Cibulkova. Porównywać osiągnięć z tego sezonu nie ma co, Cibulkova wygrywała owszem ale w turniejach z przeciętnymi zawodniczkami, Kerberka jak wygrywała to musiała wygrywać z najlepszymi.
Jak dla mnie szybkie 2-0, Kerber tego nie wypusci mimo ze to WTA.
Kerber 1.28 bet365 LOKOMOTYWA

Otrzymane punkty reputacji: +42
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Genialny mecz Cebuli, tak wbrew pozorom uwielbiam ją za najlepsze uda w WTA. Kerber bez szans, w ogóle żadna zawodniczka dzisiaj nie miała by szans ze Słowaczką. Tak jak pisałem, kobiety są mściwe i dzisiaj Cebulka od pierwszego punktu weszła na pełnej. Kapitalny mecz, Kerber w opałach bodajże 6 podwójnych błędów, Cebula chyba 0. Wbrew pozorom to Andżelika grała swoje, ale na taki dzień Cebuli to mało kto miałby odpowiedź. Super mecz, 1,30 jak psu w dupę nie weszło.
Brawo jeszcze raz! Wspaniałe spotkanie wbrew pozorom niskiego wyniku, jestem zadowolony z przebiegu meczu.

wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Cibulkova mnie zaskoczyla, a Kerber pokazała ze to WTA i ona tez reprezentuje wlasnie kobiecy tenis. Wydawalo mi sie ze wskoczyla na ten wyzszy level, taki wlasnie jak Williams, ze jak przegrywac to nie w finale takiego turnieju a jak juz to z kims powaznym. Mimo to Cibulkova zasluzyla na wygrana dzis. W takim razie czekamy do AO, mam nadzieje ze cos sie w koncu ruszy w tym WTA bo jak znowu Williams to beka juz troche.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom