>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Singapore, 25.10-01.11.2015 (OFFICIAL YEAR-END CHAMPIONSHIPS)

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Kvitova 1.69 1xbet
Chyba mało kto spodziewał się takiej obsady finału w Singapurze, nawet patrząc przez pryzmat par półfinałowych. Wiedziałem, że Aga powalczy i tanio skóry nie sprzeda i wyszedł u Muguruzy napięty grafik spotkań, ale trzeba też przyznać, że Polka zagrała dwa niesamowite spotkania, wspominając też mecz z Halep. Duża zasługa, że Radwańska gra dalej, Szarapovej, która mogła odpuścić spotkanie z Pennetta, będąc pewna awansu do 4, a mimo tego spięła się i zagrała dla naszej reprezentantki. Czeszka też z dużym szczęściem gra dalej, bo pomogła jej Safarova ogrywając w dwóch setach Kerber i też z jednym tylko zwycięstwem awansowała dalej i dzisiaj zagrała swój najlepszy tenis w tymże turnieju. Chociaż nie jest to forma Kvitovej z chociażby czasów, kiedy wygrywała Wimbledon. Pojawia się dużo niewymuszonych błędów, przestojów w grze, jednak trzeba zaznaczyć, że z meczu na mecz gra tutaj lepiej. Czemu jutro Czeszka??? Wiadomo jak w kolejnym spotkaniu spisuje się Polka, grając dzień wcześniej wyczerpujące spotkanie, a tak było dzisiaj z Muguruza, i niestety widać było u Polki zmęczenie w końcowej fazie pojedynku, i gdyby nei podobne objawy u Hiszpanki, to kto wie co by się wydarzyło, jednak oczywiście gratulacje dla Polki. Niestety druga sprawa to obandażowane uda, plastry na ramionach, widać, że Isi dają się we znaki ostatnie tygodnie, gdzie grało dużo, walczyła o ósemkę, a wszystko przez marny początek sezonu. Oczywiście Aga będzie szukała w tym spotkaniu swojej bajecznej techniki zagrań, skrótów, żeby tylko zmęczyć Kvitovą, u której w tym roku wykryto mononukleozę i musi przez rozsądnie dobierać starty w turniejach i oszczędzać siły. Nie grała dużo we Wrześniu i Październiku, bo dosłownie kilka spotkań w Azji, a Radwańska praktycznie codziennie była na korcie i walczyła o pkt. Naprawdę może mieć to jutro duże znaczenie, bo Isia nie wygląda na wypoczętą, i w takim stanie będzie jej ciężko powalczyć, w dodatku nie przepada za grą z zawodniczkami leworęcznymi, wyrzucający serwis Petry będzie ciężki do odbioru i przełamań. Aga gratulacje awansu do finału, jutro będę Ci kibicował, ale moim zdaniem przy obecnej kondycji fizycznej, będzie Ci jutro ciężko wygrać z agresywną Czeszką. Nie gram 2:0, bo mimo wszystko Polka da z siebie wszystko i seta może ugrać, ale o zwycięstwo będzie ciężko.

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Petra Kvitova - Agnieszka Radwańska (+1,5 seta) 2 @ 1.56 Pinnacle ✅ ✅ ✅
Nie ukrywam, że jestem zaskoczony obsadą finału tego jakże prestiżowego turnieju, ale mimo wszystko bardzo się cieszę, że w takim spotkaniu będziemy mogli zobaczyć najlepszą tenisistkę w Polsce czyli Agnieszkę Radwańską. Muszę przyznać, że spodziewałem się kolejnej porażki w spotkaniu z Muguruzą, ale Isia pokazała naprawdę wielkiego ducha walki i wygrała mecz przegrywając trochę &quot;frajersko&quot; pierwszy set.
Jutro idę w stronę wygranego jednego seta przez naszą reprezentantkę, ponieważ zwyczajnie zakład ten jest bardziej opłacalny w porównaniu na czyste zwycięstwo Czeszki, która jest faworytką tego spotkania. W spotkaniu tej kategorii przy tak dobrych zawodniczkach ugranie seta to o wiele prostsza sprawa niż wygranie całego pojedynku, w dodatku miejmy na uwadze fakt, że są to kobiety, a WTA rządzi się swoimi prawami dlatego granie faworytów po takich kursach, przy takich zawodniczkach zazwyczaj nie kończy się zbyt dobrze.
W H2H przewagę ma Kvitova, ale warto wspomnieć, że wyniki obu pań lubią się przeplatać, a ostatnio wygrała właśnie Czeszka. Radwańska złapała ostatnimi czasy naprawdę bardzo dobrą formę w czasie tournee po Azji i kontynuuje swoją dobrą grę na tle już najlepszych zawodniczek na świecie. Oczywiście w jutrzejszym pojedynku wszystko będzie zależeć właśnie od Kvitovej, ale ja nie jestem do końca przekonany czy ma na tyle argumentów żeby być aż tak wyraźną faworytką w stosunku do Polki. Tak jak wyżej wspomniał Tarki - Aga ma problemy zdrowotne, ale jestem przekonany, że nie będzie miało to większego wpływu na jutrzejszy mecz, bo po tym meczu można spokojnie się kurować i Radwańska z całą pewnością zaciśnie zęby i będzie grała do samego końca.
Reasumując uważam, że warto grać w stronę dodatniego handicapu setowego w stronę Polki, bo według mnie jest to zwyczajnie bardziej korzystny zakład w porównaniu do grania faworytki w postaci Kvitovej. Jestem zaskoczony obsadą tego finału i szczerze powiem, że w potencjalnym starciu Radwańskiej z Sharapovą nie dawałbym naszej reprezentantce większych szans. Jednakże zmierzy się z Czeszką z którą sprawa wyniku jest jak najbardziej otwarta ;).

rivaldinho 240

rivaldinho

Użytkownik
11:35

Petra Kvitova - Agnieszka Radwanska [Liczba podwójnych błędów serwisowych] over 6.5 @ 1.96 betsson/betsafe ✅ 10 DF

Wydaje mi sie calkiem ciekawa opcja, szczegolnie ze upatruje 3 setowego dosyc zacietego jednak spotkania.
Stawka ogromna, obie potrafia sie zagotowac i graja falami.
troche statow:
Kvitowa w turnieju mistrzyn:
vs Muguruza 6 DF
vs Safarova 3 DF
vs Kerber 7 DF
vs Sharapova 4 DF

Aga w turnieju mistrzyn:
vs Pennetta 0 DF
vs Sharapova 0 DF
vs Halep 1 DF
vs Muguruza 4 DF

Staty Agi zadziwiajco dobre w tym elemencie.. jak widac na Kvitova mozna liczyc, mysle ze Aga spokojnie swoje dzis dołozy - za dobrze jej idzie.. a drugi serwis nadal nie jest jej mocna strona.
Czeszka bedzie wywierac presje i sporo konczyc na returnie, wiec licze ze Aga bedzie zmuszana do podjecia coraz wiekszego ryzyka aby latwo nie tracic puntow.
Dla mnie 3 sety, a i w dwoch linia do pokrycia.

Otrzymane punkty reputacji: +11
m@jster 424

m@jster

Użytkownik
Kvitova - Radwańska @over 98.5 min 1.88 Óni
over ✅ 126
Finał w Singapurze , obsada dosyć niespodziewana , ale liczę tutaj na mecz walki.Co ciekawe obie zawodniczki we wszystkich swoich meczach w Singapurze taką linie przekraczały, więc czemu któraś miałaby spuścić z tonu w najważniejszym meczu ?
w Tym roku panie zmierzyły się raz w bezpośrednim pojedynku między sobą i mimo zwycięstwa w dwóch setach Czeszki taka linia również była pokryta . Typ warty zagrania ????

Otrzymane punkty reputacji: +30
conors 5,6K

conors

Użytkownik
Petra Kvitova - Agnieszka Radwanska, 1@1,64 ⛔⛔⛔

Gratulacje złożył prezydent Duda, gratuluję i ja. Znakomita defensywa dała Agnieszce zwycięstwo. Fizycznie była mocniejsza i to zadecydowało. Okoliczność nie do przewidzenia ????

Grały osiem razy, była tylko jedna trzysetówka. Dziś też będę dwa sety. 2:0 Kvitova. Isia padnie fizycznie. Nie znajdzie odpowiedzi na siłową grę Czeszki i jej lewą rękę. Wczoraj finał Isia wybiegała, dziś fizyczność jej na to nie pozwoli.

justt 212

justt

Użytkownik
Petra Kvitova - Agnieszka Radwanska, 1 ⛔
Ja również skłaniam się w kierunku Kvitovej. Kto śledzi karierę Agnieszki ten wie, jak gra z dnia na dzień po wyczerpującym spotkaniu. Agnieszka jest już zmęczona sezonem, nie wydaje mi się, aby wyszła w 100% dyspozycji, co przełoży się na słaby serwis. Kvitova o wiele mniej czasu spędziła na kortach, ma o wiele lepszy serwis, jest zawodniczką bez kompleksów i każdą zawodniczkę z touru może pokonać. A jak zagra na 100% to nawet i Serena Williams nie ma nic do powiedzenia, a co dopiero Aga. Życzę Isi jak najlepiej, ale szansa gry w finale i tak dla niej to spory sukces.

B 31

bushido

Użytkownik
To co Radwańska wyprawia w finale jak i w całym Turnieju to coś nieprawdopodobnego:grin:. Fajnie się ogląda na zagranicznym kanale gdzie komentatorzy ślinią się nad każdym zagraniem naszej rodaczki. Napisać Federer w spódnicy to mało

Otrzymane punkty reputacji: +30
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Brawo Agnieszka! Niesamowity sukces polskiego sportu na arenie międzynarodowej. Świetne zakończenie jakby się mogło wydawać &quot;gorszego&quot; sezonu.
Czy to był najlepszy mecz całego sezonu? Moim zdaniem tak. W innych genialnych meczach WTA były spotkania na typowe wyniszczenie, a tutaj? Mnóstwo niesamowitych zagrań, inteligentny tenis, slajsy, dropszoty, chodzenie do siatki, mijanie, loby - dosłownie było wszystko. Całe piękno tenisa!
Jeszcze raz brawo Aga, jesteś wielka ;)!

Otrzymane punkty reputacji: +7
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
http://eurosport.onet.pl/tenis/wta/robert-radwanski-jedna-jaskolka-wiosny-nie-czyni/l3gjwj
Robert Radwański:
Moim zdaniem trenera trzeba zmienić, pan Wiktorowski musi odejść. Oczywiście do tego sukcesu dołożył swoją cegiełkę, ale w ogólnej postawie Agnieszki nie ma progresu, a sezon udało się uratować rzutem na taśmę. Gdyby przez ostatnie dwa lata moja córka miała tak wielkie osiągnięcia, to w ogóle nie powiedziałbym o nim złego zdania. Tymczasem w Singapurze &quot;Isia&quot; zdobyła tytuł pomimo pana Wiktorowskiego, a nie dzięki niemu.

Otrzymane punkty reputacji: +27
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom