>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Singapore, 25.10-01.11.2015 (OFFICIAL YEAR-END CHAMPIONSHIPS)

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
BNP PARIBAS WTA FINALS
Miejsce: Singapore, Singapore
Data: 25.10.2015-01.11.2015
Rozmiar drabinki: S-8 D-8
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $7,000,000
Oficjalna strona: http://www.wtafinals.com/
Plan Gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/808/OP.pdf
Zestawienie kursów:
Uczestniczki (singiel):

Uczestniczki (debel):
  • Martina Hingis, Sania Mirza
  • Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova
  • Kristina Mladenovic, Timea Babos
  • Yung-Jan Chan, Hao-Ching Chan
  • Katarina Srebotnik, Caroline Garcia
  • Raquel Kops-Jones, Abigail Spears
  • Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka
  • Garbine Muguruza, Carla Suarez

Podział na grupy (singiel):

Grupa Czerwona

Grupa Biała

Podział na grupy (debel):

Grupa Czerwona:

Grupa Biała:

Kursy z Bet365

Zapraszam wszystkich do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Radwanska 2.00 ⛔
- Agnieszka jest ograna i zdrowa,
- Nabrała ostatnio pewności i wróciła do swojego starego grania,
- Drugie podanie dalej katastrofa a ataki z forhendu to niikiedy beka smiechu!
- Maszka to zagadka, na pewno wypoczęta,
- Ona po powrotach zawsze masa błędów, to będzie festiwal błędów,
- Podanie wyjca to będzie kabaret,
Jak nie teraz to nigdy...
szkoda ze WTA odlało się moczem na Europe...co za debile ! Ludzie pracują do 18, a oni układają mecze z rana? Wiem ze to Singapor, czemu kasa ludzią wypaliła mózgi do reszty?

Otrzymane punkty reputacji: +38
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Sharapova M. - Radwanska A. 1 @ 2,10 Pinnacle ✅
Ja to widzę trochę inaczej niż Andre@. Maria nie grała od turnieju w Wuhan, ominęło ją US Open. Sezon raczej można spisać na straty, bo nie udało jej się przeskoczyć na 2 miejsce i zbliżyć się do Sereny. Singapur to ostatnia szansa, aby wycisnąć jeszcze coś w tym roku. Radwańska klasycznie, skorzystała z niemocy większości tenisistek i psim swędem zakwalifikowała się do turnieju kończącego sezonu. Ja podchodzę do tego bardzo sceptycznie. Spoko, ogrywała zawodniczki pokroju Bencic, Cibulkovey, Svitoliny czy Kerber, która na koniec sezonu oddycha rękawami. O 2-krotnej wygranej z Pliskovą nie będę wspominać, bo Czeszka gra straszną padakę w tym sezonie i nie wiem co się z nią dzieje. Wystarczyło, że dostała Venus czy Muguruzę i z nawałnicą forehandów oraz serwisu nie potrafiła sobie poradzić. Jej problemy z zawodniczkami, które napieprzają z całej siły nigdy się nie rozwiążą. Jakie H2H ma z Azarenką, Sharapovą, siostrami Williams? Każda z tych zawodniczek przez całą jej karierę gasiła ją jak kiepa. Co do gry po powrocie Rosjanki to ostatnio jej serwis wyglądał całkiem przyzwoicie. Sporo osób było zdziwionych, że Maria wróciła po dłuższej przerwie i zaczęła dobrze serwować. Oczywiście mówię tu o 1 powrocie, a nie niepotrzebnym meczu w Wuhan. Faworytką na papierze może i jest Polka, bo Janusze mocno w nią wierzą i widać to było po spadkach kursów. Wątpię, aby Masha weszła w to spotkanie z buta i zdarzą jej się na pewno przestoje. Wszystko praktycznie zależy od tego czy będzie trafiać serwisem i forehandem.

Otrzymane punkty reputacji: +27
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ja ze swojej strony zaproponuję:
1 set.A.Radwańska 1.847 Pinnacle ✅
Jak wiadomo Szarapowa często gęsto wchodzi w mecz z opóźnieniem i przegrywa tego pierwszego seta.Tym razem może być podobnie bo przerwa była długa.Isia pewnie wygra tego pierwszego seta ale co potem to już nie wiadomo bo jej lubi zabraknąć&quot;paliwa&quot;.
Wydaje się że to dobry bet na ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +20
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Kvitova P. - Kerber A. 1 @ 2,02 Pinn.acle ⛔
Kursy w tym meczu rozłożone praktycznie po równo. Lekką faworytką wydaje się być Kerber, ale ja w tej roli widzę Kvitovą. Petra po wygranym turnieju w New Haven oraz dobrym występie w US Open, gdzie doszła do 1/4 finału, w Azji zagrała już dużo słabiej. 3 mecze i wygrany tylko 1. Przegrała z Errani i Vinci, które z takimi zawodniczkami akurat grać potrafią. Sporo czasu na odpoczynek i zbudowanie formy na turniej kończący sezon. Kerber natomiast 4 wygrane turnieje w tym sezonie oraz finał w Hong Kongu. Właśnie tam nabawiła się jakiejś kontuzji i w 3 secie Jankovic dokonała dzieła zniszczenia. Niemka nie licząc beznadziejnego początku sezonu grała naprawdę solidnie. Ważniejsze jest jednak to, że grała bardzo dużo meczy. W Azji po 2-3 meczach widać było zadyszkę i pod koniec sezonu zaczyna oddychać rękawami. Najważniejszy cel, czyli zakwalifikowanie się do tego turnieju już osiągnęła. Wystarczy spojrzeć na wyniki w turnieju kończącym sezon w roku 2012 i 2013, gdzie na 6 meczy Angelique wygrała tylko z Radwańską. Nie chce się doszukiwać na siłę analogii, ale właśnie w tym latach Niemka również grała mnóstwo meczy i na koniec była już nieźle spompowana. Wątpię, aby położyła się na korcie i nie powalczyła z Petrą, bo w defensywie obok Halep i Wozniacki jest najlepszą zawodniczką. Spodziewam się zaciętego meczu, ale zwycięsko wyjdzie z niego Czeszka.

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
Spotkanie zaplanowane na 15:15
Hingis/Mirza - Kops-Jones/Spears DW: 2:0 @1.40

Co tu dużo pisać. Myślę, że obecnie najlepsza kobieca para deblowa nie powinna mieć żadnych problemów z uporaniem się z &quot;siódemką&quot;. Wynik H2H tylko w tym roku raz na hardzie w Wuhan 2:0 (6:2/6:2) i raz na trawach Wimbledonu 2:0 (6:1/6:2). Jak widać Hingis i Mirza nie miewa żadnych problemów z Amerykankami. Co więcej ta para jest od prawie 2 miesięcy nie pokonana, a prawie wszystkie spotkania wygrała 2:0 (mecze na hardzie w tym roku W:31/L:2!). Dla mnie bardzo prawdopodobne zdarzenie szczególnie do jakiegoś dubla ;)

Wynik: 6:4, 6:2 ✅

dx2 273,7K

dx2

Użytkownik
A.Radwanska-Pennetta 1 @1.3 ⛔
Radwanska przyjechala do na YEC jako najlepsza zawodniczka azjatyckiego swingu. Polka miala bardzo slaby sezon, poza Wimbledonem, ale swietna koncowka, czyli dwoma wygranymi turniejami w Tokio i Tianjin oraz polfinalem w Pekinie wywalczyla awans. W 1 rundzie bardzo dobry mecz z Sharapova. Byl mecz od wygrania, kluczowa byla pilka w decydujacym secie przy 5-4 dla Sharapovej, kiedy Radwanska zmarnowala dwa break-ponity, w tym jedna konczaca pilke. Ten set jednak utrzymuje Polke w grze i walce o polfinal, a przy takich pieniadzach grac sie oplaca chyba mowic nie trzeba. Flavia Pennetta po raz kolejny genialnie pokazala sie na US Open, ale w Azji bylo juz duzo gorzej i tu chyba jest zmeczenie materialu. Pennetta ma po tym turnieju oglosic decyzje czy konczy czy bedzie kontynuowac kariere, a znajac zycie takie rzeczy niekorzystnie sie odbijaja na formie. Tutaj gra idzie o najwieksza stawke, nie ma miejsca na dylematy i rozterki, a Radwanska w przeciwienstwie do Pennetty w formie jest.
Halep-Sharapova 1 @1.8 ⛔
Tutaj duzo ciekawszy mecz na papierze. Sharapova nie jest jednak w optymalnej formie. Maryska z Radwanska rozegrala pierwszy pelny mecz od Wimbledonu ! Po kreczu w Wuhan czegos tu caly czas brakuje. Dobry mecz z Radwanska Rosjanka zagrala i Sharapova na pewno liczy ze z meczu na mecz sie rozkreci. Dobry mecz z Radwanska, mimo mnostwa podwojnych bledow. Halep jest jednak lepsza zawodniczka niz Radwanska ostatnimi czasy. Rumunka jest finalistka z ubieglego roku, gdzie dzielnie zawalczyla z Serena Williams o wygrana. Halep bedzie chciec klepnac awans do polfinalow juz teraz i na pewno nie zabraknie determinacji, zeby pokonac Sharapova, z ktora do tej pory minimalnie przegrywala. Sharapova podobnie jak Williams czy Azarenka to takie zawodniczki z ktorymi chce sie wygrac bardziej, wiec tym razem wiec przy braku optimum formy Maryski typuje wygrana Halep, ktora jest moja taka faworytka tych mistrzostw.

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Halep - Radwańska
versus

Isia pysia stawiana w roli faworytki z Flavią została pokonana po raz drugi i tym samym pogrzebała swoje szanse na awans do dalszej fazy rozgrywek. Czy mecz z Sharapovą był rzeczywiście taki dobry w jej wykonaniu? Może do pewnego momentu. Po pierwszym secie widziałem tylko broniącą się Radwańską i festiwal błędów Rosjanki. W większości wymian Aga walcząca dzielnie w defensywie do momentu kiedy Masza wyrzuci za linię, bądź uderzy w siatkę. Do tego ilość DF&#39;ów Rosjanki... Jak dla mnie mecz bez historii, słaby w wykonaniu obu zawodniczek, lecz zwycięski dla tej agresywniejszej, nie bojącej się prowadzić grę. Simona po porażce z rozkręconą Marią ma wciąż jeden punkt i z takimi samymi statystykami walczy o awans z Włoszką. Nie ma oglądania się, ten mecz trzeba po prostu wygrać, tym bardziej, że wychodzi na kort pierwsza. Cenię sobie jej umiejętności wyżej niż Agi. Jest mała i sprytna. zwrotna i szybka - daje radę w defensywie. z resztą do czego miałaby dobiegać? znając życie będzie dostawała baloniki od Polki, które nawet grane przy liniach powinny być do odbioru. U Rumunki większa siła, potrafi uderzyć. Aga również dla mnie słabsza psychicznie. Potrafi dobrze zacząć i nagle jej nie ma. Zaczyna konsekwentnie grać padakę. Bardzo widoczne u niej przestoje koncentracji. A tak szczerze to nie znam się na tenisie. Być może przekoloryzowałem pewne sprawy, ale tak to widzę subiektywnie. do tego kurs. 1,69 mnie zachęca. 1/10. ahoj.
Simona Halep ⛔
1,69
pinek

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Wybrałem pojedynek Czeszek, które jak do tej pory spotykały się ze sobą 7-krotnie. Wszystkie spotkania wygrała Petra Kvitova i tym razem zapowiada się, że kolejne 8 już starcie wygra młodsza z Czeszek. Lucie od pewnego czasu jakby straciła swoją formę, ostatni dobry turniej rozegrała w New Heaven gdzie doszła do finału i uległa właśnie Kvitovej w 3 setach. Petra po zwycięstwie w tym turniej całkiem nieźle poradziła sobie na US Open przegrywając z ćwierćfinale z późniejszą triumfatorką Flavią Pennetą, która trafiła z formą w tegorocznym Szlemie.
Obie Panie w Singapurze przegrały 1 spotkania - Kvitova z mocną Kerber, natomiast Safarova z nową gwiazdą kobiecego tenisa hiszpanką Muguruzą. Właśnie w tym spotkaniu Kvitova powinna szukać zwycięstwa gdyż z Muguruzą będzie zdecydowanie ciężej. To samo można powiedzieć o Safarovej, której jednak daje dużo mniejsze szanse na zwycięstwo. Co różni Safarova od Kerber? Głównie gra w defensywie w której Niemka jest mistrzynią, biega odbiera mnóstwo ciężkich piłek, do których w moim odczuciu Czeszka nie będzię w stanie dobiec. Reasumując formą Lucie nie powala, bilans korzystny dla Petry, zatem nie widzę innego rozwiązania jak zwycięstwo 5 rakiety świata...

Kvitova - Safarova =&gt; Kvitova =&gt; 1,53 ✅✅✅ 7:5 7:5

Otrzymane punkty reputacji: +13
wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Panie spotykały się ze soba 6-krotnie. Mamy jak do tej pory bilans 3:3 z tym, że 3 ostatnie starcia wygrała Hiszpanka. Obie są w wybornej formie i nie liczę na łatwe zwycięstwo jednej z nich. Linia oferowana na to spotkanie to 21,5 gema zatem całkiem niska jak na tak wyrównany poziom jaki prezentują Panie. W 5 dotychczasowych spotkaniach pomiędzy nimi linia ta była notorycznie przekraczana:23, 28, 26, 23, 22...

Kerber - Muguruza =&gt; Over 21,5 gema =&gt; 1,80 ⛔⛔⛔ 4:6 4:6 Kolega niżej miał racje - z taką grą Muguruza może wygrać cały turniej...

Otrzymane punkty reputacji: +3
rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Kerber - Muguruza 1,72 bet365
4-6 4-6✅
Zgodze sie z kolega wyżej że ten może być zacięty i over gemowy jest prawdopodobny. Do tej pory we wszystkich meczach między paniami był pokrywany. Pamiętajmy jednak że Muguruza dzisiaj, to nie Muguruza rok czy 2 lata temu. Teraz jest to znacznie lepsza tenisistka... Moim zdaniem może się skończyć 2-0 i wcale over nie musi być pokryty. Każda passa się kiedyś kończy. Zamiast overa wybieram opcje na Hiszpankę

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Halep S. - Radwańska A. 1 @ 1,63 Betgun ⛔
Rymbaba napisał już trochę o tym meczu. Ja oczywiście zgadzam się z tym typem. Pieprzenie głupot przez Fibaka, że Radwańska miała pecha z Sharapovą i Pennettą to jakaś kosmiczna kompromitacja. Najlepiej pisać takie farmazony, bo przecież trudniej jest napisać, że po prostu była słabsza, a właśnie tak było. Widziałem mecz Halep z Sharapovą i jak dla mnie był to jeden z najlepszych meczy kobiecego tenisa w ciągu ostatnich miesięcy. Wiem co mówię, bo oglądam tej tzw. patologii tenisowej naprawdę dużo. Masha i Simona zagrały po prostu świetnie. Halep zwyczajnie nie wytrzymała nawałnicy uderzeń Mashy, co było do przewidzenia. Nawet DF Rosjanki nie były w stanie przeszkodzić jej w triumfie. Rumunka wytrzymywała długie wymiany, wyciągała nieziemskie piłki. Polka musi liczyć, że Masha nie zatankuje przez meczami 1/2 finału i nie odpuści Włoszce. Wątpię, aby Isia miałaby wygrać 2-0 z Halep, która zagrała naprawdę dobry mecz z Mashą. Coś tam pewnie powalczy, ale pisałem, że gra w tym turnieju to efekt zmęczenia sezonem przez resztę tenisistek i celowe wyciskanie ostatnich soków przez Polkę w Azji.
M. Sharapova wygra turniej w Singapurze @ 2,75 Bet.365 ⛔
Typ oparty o to, co widziałem w 2 meczach Rosjanki. Pisałem już w poście odnośnie jej meczu z Radwańską, że po wcześniejszym powrocie Masha poprawiła swój serwis, a teraz wychodzi na to, że jest ogólnie mocniejsza. Widać to po jej body language&#39;u. Cały czas zaciska pięści, głośne okrzyki &#39;&#39;come on&#39;&#39;, ciągła motywacja i skupienie. Taką Marię aż chce się oglądać i...słuchać. Na początku turnieju kurs był pewnie w okolicach 4,00, ale oczywiście musiałem go przespać i nie pobrałem. Teraz 2,75 moim zdaniem jest całkiem sporym value. Nie liczę meczu z Pennettą, bo spodziewam się, że Rosjanka raczej nie będzie odpuszczać, a wygranie seta raczej załatwia sprawę awansu z 1 miejsca. W 2 grupie pewny awans ma Muguruza i to najprawdopodobniej z 1 miejsca. Oznacza to mniej więcej tyle, że obie panie mogą spotkać się w finale. Nie wydaje mi się, aby Masha miała przegrać z ledwo zipiącą Kerber czy Kvitovą (Safarovey nie liczę, bo w obecnej sytuacji nie ma nic do gadania). Kvitova za bardzo faluje i widać to był z Kerber. Podejrzewam, że sprawdzi się taki scenariusz, że Muguruza zagra z Halep i nie będzie to łatwe spotkanie dla obu pań. Kurs 2,75 na dobrą sprawę daje nam ok. 1,65 na Mashe w 1/2 finału i finale. Wątpię, aby w którymś z tych meczy kurs miałby być wyższy.

K 601

kromowidjojo

Użytkownik
M. Sharapova wygra turniej @ 3.25 STS ⛔
Świetny mecz z Halep. Rumunka zagrała naprawdę nieźle, ale &quot;Sugarpova&quot; pokazała, że przyjechała do Singapuru w jednym celu. Do tego brak Sereny musi ją dodatkowo mobilizować. Morale widać duże, forma też. Chyba nie ma co przywiązywać uwagi do słabszego meczu z Isią. Wydaje się, patrząc na sam potencjał rywalek, że postawić mogłaby się Muguruza lub Kvitova. Ale jakoś nie wierzę w formę Petry, a dla Muguruzy to będzie test gotowości mentalnej na tak duży tytuł i wydaje mi się, że jeszcze nie nastąpi to teraz, że pewna siebie Sharapova ją zdeprymuje i zagotuje się głowa Hiszpanki. Trochę filozofuję i sam nie przepadam za analizami opartymi na sferze innej niż forma fizyczna i umiejętności, to jednak czuję, że tutaj będzie to mieć znaczenie. Choć ważny wydaje się być początek ewentualnego finału między Marią a Garbine, bo zakładam, że do takiego dojdzie,to jednak trudno jest to analizować. Sharapova często słabo zaczyna mecze, na najwyższe obroty potrafi wejść po przegraniu pierwszego seta i dopiero w połowie drugiego. No i tutaj trudno jest stwierdzić,czy to w ogóle będzie mieć znaczenie. A zostawiając sferę mentalną, to wg mnie dla Sharapovej najważniejszy będzie jej serwis. Jak będzie siedział i jeżeli zagra jak w meczu z Halep to wygra. Tak samo Muguruza, kluczem do gry będzie serwis.

Otrzymane punkty reputacji: +3
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
WTA Tour Championships - Singapore in dors
spotanie G.Muguruza - P.Kvitova
godzina 7.00
TYP: Kvitova - 1.5 seta ⛔
kurs 4.3
Pinnacle
Wszyscy już widzą Muguruzę w półfinale (czytam posty że Radwańska i tak odpadnie w kolejnej rundzie z Muguruzą, pożyjemy zobaczymy!!!) a turniej obfituje w niespodzianki Radwańska przegrywa z Penettą a wygrywa z Halep 2:0 i to w jakim stylu.ALe do rzeczy Garbine jest chyba w życiowej formie napewno ma najlepszy sezon w karierze który i tak już obfituje w sukcesy , do tego ma serię 7 zwycięstw z rzedu i takiej serii keszcze w tym roku nie miała (najwięcek wygrywała po 6 meczów z rzedu)
Mówiąc jezykiem brydzowym szlemik to jeszcze nie szlem!!!Dzisiaj Hiszpanka staje na przeciw jednej z gigantek WTA Kvitovej , do tego nigdy ze sobą jeszcze nie grały!Petra to zawodniczka trochę podobna do Muguruzy jesli chodzi o styl i warunki fizyczne na pewno góruje nad Hiszpanką doświadczeniem.Obie dużo lepiej czują sie w ofensywie , Petra na pewno potrafi lepiej kontratakować i mimo wszysto jest duzo lepsza i bardziej utytuowana chociaż w tym sezonie wyraznie pod formą.Garbine jest w tym turnieju najmłodsza i liczę ze dzisiaj zapłaci frycowe.Wygrała dotychczas dwa mecze i jeszcze nie straciła seta , dlatego liczę ze dzisiaj straci dwa !!!Słabszy moment mósi w koncu przyjść może własnie dzisiaj , zwłaszcza że przegrać z Petrą Kvitovą może w WTA każda.Oby tylko Petra nie przeszła obok meczu , ale jesli zaatakuje i narzuci swój styl to powinna spokojnie sobie poradzić.Intuicja mi podpowiada że może nawet bez straty seta.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Muguruza/Suarez-Navarro vs Hlavackova/Hradecka @ 2,25 bet365 ⛔

Nie sadzicie Panie i Panowie ze mamy tu mega value? Głownie chodzi mi o Muguruze,która o 8:00 gra z Agnieszka,a o 13.00 debla.Tu będzie zależało wiele właśnie od meczu z Polka,jeśli Aga da jej wycisk to powinno wejść na luzie.Muguruza ma ogromne szanse na finał(singiel),i nie sadze by traciła ogromna część sil na debla.Czeszki graja naprawdę przyzwoicie,wg mnie kursy powinne być odwrotnie ustawione

conors 5,6K

conors

Użytkownik
Garbie Muguruza - Agnieszka Radwańska 1:[email protected] ✅
Dziwny turniej, dziwne wyniki. Agnieszka jest w formie. Po niesamowitym awansie do półfinału dosłała wiatru w żagle. Nic nie musi, zagra na luzie. To Hiszpanka będzie faworytką i to na musi trafiać.
Stawiam na zmęczenie Hiszpanki (gra codziennie, bo oprócz singla męczy się w debla) i na statystyczna, mądrą grę Polki. A że to WTA, to pewnie w dwoch setach się nie skończy.

Otrzymane punkty reputacji: +70
1 409

153040

Użytkownik
Garbie Muguruza - Agnieszka Radwańska 1:[email protected]
Dziwny turniej, dziwne wyniki. Agnieszka jest w formie. Po niesamowitym awansie do półfinału dosłała wiatru w żagle. Nic nie musi, zagra na luzie. To Hiszpanka będzie faworytką i to na musi trafiać.
Stawiam na zmęczenie Hiszpanki (gra codziennie, bo oprócz singla męczy się w debla) i na statystyczna, mądrą grę Polki. A że to WTA, to pewnie w dwoch setach się nie skończy.
Z jednej strony mogę się zgodzić z tym co piszesz ale z drugiej strony wygrana Radwańskiej była by bardzo dużą niespodzianką
Nie wiem jak możesz stawiać na zmęczenie 22 letniej profesjonalnej już tenisistki która idzie jak burza przez cały sezon i gra w turnieju mistrzyń również idzie bardzo pewnie z uśmiechem na twarzy podczas gdy u Radwańskiej widać czarne wory pod oczami w pojedynku z Halep.
Polka też gra przez cały październik to może też jest zmęczona ?
Była faworytką w spotkaniu z Rosjanką i Włoszką ale zawiodła. Przebudziła się przy Rumunce ale jutro spotka się z hitem tego sezonu. NA 4 spotkania były 4 porażki .
Skoro na Wimbledonie kiedy Radwa prezentowała się lepiej niż teraz przegrała z Muguruzą to tym bardziej przegra dzisiaj.
Być możę będzie zacięty mecz, być może over21, być może jakieś +4g na Polkę ale finalnie to Mugusia zagra z krzykaczką w finale. Tak myślę.
edit:
a JAdnak chłopie to trafiłeś : D

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Brawo Agnieszka!
Powinniśmy być cholernie dumni z takich sportowców jak ona. A co się czyta? Agnieszka, idź na siłownię! Jesteś słaba! Nie potrafisz grać! itd.
Niby cały sezon &quot;beznadziejnie&quot;. ***** prawda, jest to 5-6 kobieca rakieta w GLOBALNYM rankingu. Jest chyba najbardziej inteligentnie grającą tenisistką w tourze, brawo i jeszcze raz brawo.
Przed turniejem mało kto się spodziewał, że Aga zagra w samym finale najlepszych tenisistek całego sezonu. Już teraz wiemy, że ona jest jedną z dwóch która wytrzymała cały sezon i zagra w ostatnim meczu sezonu.
Swoją drogą pół żartem pół serio ;) wygrał PiS (podobno jej partia, mniejsza oto) to i może Aga weźmie całą pulę w tym całym singapurskim syndykacie...

Otrzymane punkty reputacji: +17
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom