cytat z dnia 13 maja 2019 09:10 przez lelit
@dx2
Wiem, ze zastrzegales sobie demokratyczne prawo pisania co ci popadnie, ale Muguruza gra z Saisai Zheng a nie z Shuai Zhang.
Saisai ma niezle tegoroczne wyniki na gruzie 7-1 (
m.in niedawno wygrany drugorzedny turniej Anning).
Masz oczywiscie 100% racje, że chodzi o Saisai Zheng, a nie Shuai Zhang. Wkradl sie tutaj typowo "czeski" blad", podobienstwo imion i nazwisk chyba jednak jest oczywiste.
Zeby bylo zabawniej to w tym drugorzednym turniej (prawidlowo mowiac turniej
ITF), o ktorym piszesz w finale spotkaly sie Saisai Zheng i Shuai Zhang.
Roznica jednak miedzy turniejami rangi Mandatory, a turniejami
ITF to jednak duza, bo po środku sa jeszcze turnieje
WTA 125 K,
WTA International i podstawowe turniej Premier, wiec nei ma za bardzo co porownywac..
Cieszy mnie natomiast fakt, że ktos w koncu zaakceptowal, ze kazdy uzytkownik moze sobie tutaj napisac analize z kursem jaka mu sie podoba. Jak bede chciec to napisze analize z kursem 1.01, a jak bede miec ochote to moge napisac z kursem 10 i takie kazdego prawo i nic innym uzytkownikom do tego. A jak ktos ma z tym problem to polecic mozna jedynie psychologa.
Tak samo kazdy ma prawo sie z danym typem zgodzic lub nie. Jak sie ktos nie zgadza to nic nie stoi na przezkodzie by napisac wlasna analize z przeciwnym typem i uzasadnic swoj punkt widzenia, a nie cudownie cytowac i "najezdzac" na uzytkownika. Przypadki, ze ktos ma 2-3 posty na krzyz i gra wielkiego eksperta to juz pomijam milczeniem, bo to jest juz kompletne dno, podobnie jak dawanie upust swoim frustracja przez pisanie posta o godzinie 5 nad ranem. Naprawde cos musi byc z taka osoba nie tak, by nie nazwac rzeczy bardziej dosadnie.
Ja nie biegnie i nie cytuje kogos na pol strony wylewajac swoje żale, gdy nie zgadam sie z danym typem jakiegos uzytkownika, tylko pisze wlasna analize i tak powinien robic moim zdaniem kazdy uzytkownik.
Niestety nie do wszystkich to jeszcze dotarlo, ale sadze ze kazdy pozytyw jest godny odnotowania. Pozdrawiam.