>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Rzym, 08.05-15.05.2016

Status
Zamknięty.
dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Bacsinszky-Muguruza B. 1 @2.6 exp⛔

Po dzisiejszym meczu Bacsinszky-Suarez to na pewno warto probowac grac na Szwajcarka. Naprawde swietny mecz dzis w wykonaniu tych pan, duzo emcji i wysoki poziom meczu. Niestety zwyciezca na koncu moze byc tylko jeden jak powszechnie wiadomo. Suarez wygrywala 7-5 5-4 i serwowala na mecz, ale ostatecznie zwyciesko z meczu wyszla jednak Szwajcarka. Bacsinszky zlapala wysoka forme. Tak tez bylo rok temu na French Open, gdzie Szwajcarka zagral znakomity turniej i chyba beda szanse, zeby to powtorzyc. Sila jest, bardzo urozmaicony tenis zaskajacymi drop-shotami. Muguruza jak dotad w turnieju wszystko lekko i przyjemnie, ale jutro pojedynek z zawodniczka, ktora dzis zagrala swietny mecz i wyszarpala wygrana, pokazujac przy tym kawal umiejetnosci. Nie moge ocenic tenisa Muguruzy, poniewaz najzyczajnej jej nie widzialem ostatnimi czasy, ale Bacsinszky dala dzis z Suarez super mecz, ktory mogla wygrac zarowno jedna i druga i mysle, ze jutro moze wygrac Szwajcarka.

Otrzymane punkty reputacji: +36
blancos 56

blancos

Użytkownik
Wczoraj dobrze poszło to i spróbuje czegoś dziś. Ponownie pójdę w stronę Rumunki. Wczoraj z Kasatkina lepiej zaczęła niż poprzednie mecze, gdyż mimo bronienia dwukrotnie swojego podania wygrała gem otwarcia. Później już się rozkręciła i rozbiła Rosjankę 6:1. Drugi set mając 5:0 dała rywalce trochę luzu i ta doszła na 5:4. Ostatni gem to brak przełamania i Rumunka była górą. I to jest to na czym opieram swój dzisiejszy typ. Mianowicie solidność i dobry serwis. Co do gry Japonki ciężko mi coś powiedzieć, nie widziałem jej żadnego meczu. Wyniki świadczą, że też potrafi grać w tenisa. Zwłaszcza tu w Rzymie. Na rozkładzie już Cornet ( akurat ona jakoś mnie nie powala), Safarova i Konta. Dla mnie jednak Irina jest w tym pojedynku faworytem i to zdecydowanym więc gramy Begu Irina - Doi Miasaki DW 2:0 1.80 totomix
✅ po.co piszesz glupoty ze typ nie trafiony panie macko?

M 115

matlaurent

Użytkownik
Proponowałbym oglądać mecz Begu na LIVE. Wtedy wyciągnąć wnioski, jak się prezentuje. Właśnie, to co napisał kolega wyżej, od stanu 5:0 w drugim secie straciła kolejna cztery gemy. To nie była kwestia jakiegoś zluzowania. Oglądałem cały drugi set, i dziewczyna zaczęła &quot;oddychać&quot; rękawami. Kilka razy wyrzucana piłka przy własnym serwisie, wiązanie butów, trener z doskoku, takimi sposobami próbowała szukać czasu na odpoczynek. Dwie lub trzy wyrzucone piłki w ostatnim gemie przez Kasatkinę, pozwoliły na zakończenie spotkania. Dobrze to nie wyglądało. Dodatkowy wyróżnik, to spotkanie deblowe. Pierwszy set, to trzy razy przegrane własne podanie, drugi set to stan 0:4, i..... No właśnie, prawdopodobnie się pozbierała, set wyciągnięty w tie-breku, no i trzeci wyciągnięty z 5:8 na 10:8. Proponuję faktycznie zaobserwować, czy odbudowała się fizycznie i ja się będzie prezentowała. Bo może będzie można coś ustrzelić w deblu, na ewentualne &quot;odpuszczenie&quot;.

U 89

user18

Użytkownik
Babos T. / Shvedova Y. 1,53 - całkiem przyjemny kurs na parę, która rozegrała ze sobą już w tym sezonie kilka dobrych spotkań i osiągnęła dobre wyniki. Typ jednak opieram głównie na wyniku, który osiągnęła dziś Begu, mianowicie awans do półfinału mastersa. To na tym spotkaniu będzie się teraz koncentrować Irina, na deblu raczej nie powinno jej specjalnie zależeć. Tak jak wspominał kolega wyżej Begu ciężko znosi trudy tego turnieju, wygląda kiepsko fizycznie, straciła 2 swoje podania z Doi i popełniła 6 DF. Babos i Shvedova powinny gładko wziąć te spotkanie i zameldować się w półfinale debla. B365
⛔

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Ja mam takie zdanie, że spotykają się zawodniczki o niemal bliźniaczym stylu gry i wygra ta, która będzie bardziej regularna, a Amerykanka nie jest tutaj bez szans, bo jak wejdzie w uderzenie to naprawdę trudno ją powstrzymać. Myślę, że over 20,5 gema 1,80 Bet365 to lepsza opcja niż granie w którąś stronę, bo walki na pewno tutaj nie zabraknie.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Keys - Muguruza

Keys wygra mecz 3.0 Bet365 ✅✅✅
Keys wygra 1 set i WYGRA cały mecz 3.75 Bet365 ✅✅✅✅✅

Półfinały w Rzymie, wiadomo, jak to w damskim tenisie i to jeszcze na tym poziomie zdarzyć się może już wszystko, mega wyrównane poziomy, obie tenisistki agresywne, stawiające dużo na szalę , naprawdę nie skreślam szans Keys i stawiam 50-50, a taki kurs biorę w ciemno.Kurs 3.0 na Amerykankę do 1.40, gdzie zdarzyć się może wszystko... Tym bardziejej ze przypomnę H2H , grały do tej pory tylko raz , i to Keys wygrała 2:1 w Cincinati w roku 2012, miała wtedy 17 lat. Co prawda w tym turnieju Muguruza idzie jak burza, Keys straciła jednego seta w ostatnim meczu, ale to jest półfinał,tu naprawdę może się zdarzyć wszystko. Która lepiej wejdzie w mecz tej typuje zwycięstwo, dlatego też stawiam na zwycięstwo w 1 secie Keys oraz całym meczu bo gdy przegra 1 seta meczu raczej i tak nie wygra, a tak to dodatkowo podnosi to kurs, wczoraj byłem o włos trafienia 3 setów w Djokoviciu, no ale jak Nadal nie wykorzystuje 5 piłek setowych przy własnych podaniu, a Djoko 1 brieka i go łamie... było by 7/7 w ostatnich typach z tenisa, ale mam nadzieję, że tym typem podtrzymam bardzo wysoką skuteczność z tenisa, pozdro!

EDITH: KEYS 2:0, WCHODZA OBA TYPY KURSY 3 I PRAWIE 4, SKORZYSTAŁ KTOŚ? NA JUTRO MOŻE TEŻ COŚ DLA WAS PRZYGOTUJĘ O ILE OFERTA BĘDZIE CIEKAWA, CZEKAJCIE NA JUTRZEJSZE POSTY , POZDROWIONKA, MIŁEJ SOBOTY

Otrzymane punkty reputacji: +24
dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Muguruza B.-Keys 1 @1.4
A ja stawiam na Muguruze. Hiszpanka chyba w koncu osiagnela to optimum swojej formy, poniewaz dlugo to trwalo, a przeciez ona konczyla tamten sezon wsrod pieciu najlepszych zawodniczek roku. Wczoraj wygrana dosc pewna nad Bacsinszky, a Szwajcarke widzialem w bardzo dobrym meczu z Suarez, wiec nastepstwem jest typ na Muguruze po jej wczorajszej wygranej. Do kombinacji taki typ wzialem i sadze, ze to Muguruza zamelduje sie w finale.
Bukmacher./Macko18

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Williams S. - Begu I. @5.50 unibet
2.zawodnik ilosc gemow ponad 7.5 @1.85 efortuna
Begu +1.5 seta @2.45 unibet
Begu +4.5 gema @2.70
Begu +5.5 gema @1.84
Begu +6.5 gema @1.56
Begu +7.5 gema @1.26
Begu -1.5 seta @9.50

&quot;Nietypowe problemy Sereny Williams. Amerykanka zatruła się... jedzeniem dla psów.
Williams, która podróżuje z psem, postanowiła spróbować jego karmy. - To był łosoś z ryżem za 15 euro. Pomyślałam, że spróbuję trochę, bo całość wyglądała naprawdę dobrze. Zjadłam łyżeczkę. Po dwóch godzinach pobiegłam do toalety. Myślałam, że zemdleje. To coś smakowało bardzo dziwnie, trochę jak środek czyszczący. Nie wiem, co oni tam dodają, ale mojemu psu smakowało - relacjonuje Williams.
- Na pewno nie powinni tego jeść ludzie. Powinni to pisać na opakowaniu - podkreśla amerykańska tenisistka.&quot;

Begu genialna forma od turnieju w Madrycie, oglądałem mecz z Muguruza i McHale, przegrywała pierwsze sety i zdołała odwrócić losy obu meczów. Tu w Rzymie 4 gładkie mecze po 2:0. Duży respekt budzi napewno wygrana z Azarenką 6:3 6:2, z Gasparyan przegrywała 3:0 w 1 secie i wygrała następne 12 gemów. Nie straciła jeszcze seta na tym turnieju i leci jak burza. Williams nie ta forma co kiedyś, o mały włos nie straciła seta z McHale, tb w 1 secie. Wygrała szybko z Kuznetsova, ale z Begu, która jest w formie będzie miała na prawdę ciężko, a kursy choćby na +5.5 gema są z kosmosu. Czuję, że Begu to wygra.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Gabka92 swietnie, ze poszedl wczoraj w Keys.. tez pachnialo wygrana amerykanki, ogladajac ja w tym turnieju w dwu poprzednich meczach.. Gra po prostu swietnie..
Serena vs Keys Keys win 4.5 lub Keys+1.5 seta
Serena tak naprawde nie miala w tym turnieju odpowiednio silnej rywalki, dzis czeka ja mega trudny mecz.. Jak Keys sie nie spali bo to jednak final, moze tu powalczyc o wygrana.. Keys swietnie na serwisie, niezly backhand, i to co robi FH to jest jakas masakra, petarda, rozrzucenie, rywalki po prostu patrza i placza.. Serena juz swoje latka ma, do wszystkich takich bomb biegac po prostu nie dobiegnie.. w H2H 2:0 dla Sereny ale mysle, ze Keys bedzie zmotywowana, zeby pokazac amerykance starszej, ze grac potrafii.. Jest po prostu mloda amerykanka napalona na ten turniej, chce sie pokazac i jej to wychodzi jak narazie.. Patrzac, ze Serena sprinterka nie jest i nawet jak bedzie Tie-break, Keys zachowa stalowe nerwy(juz nie jeden Tie break wygrany w tym turnieju), ale mysle, ze Serene przelamie wczesniej.. Amerykanka jak nie bedzie dzis dobrze serwowac( a zdarzalo sie to nie raz nawet w finalach) to Keys na drugi serwis bedzie jeszcze ostrzej wchodzic.. Dlatego podsumowujac: Set Keys dzis wygra z Serena ze spokojem a dzis licze na mala niespodzianke i wygrana w turnieju Keys..

2:0 Serena.. alez dala ciala.. spodziewalem sie czegos wiecej po Keys ⛔

Proszę dopisać bukmachera./Macko18

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom