>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Roma, Estoril 2.05-8.05.2010

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik

WTA INTERNAZIONALI BNL D&#39;ITALIA
Miejsce: Rzym, Włochy
Ranga turnieju: Premier
Data: 2.05-8.05.2010r.
Nawierzchnia: red clay
Pula nagród: 2,000,000$
Oficjalna strona: http://www.internazionalibnlditalia.it/1/default.asp?LNG=EN

Tabelka singli:
http://www.internazionalibnlditalia.it/2/public/pdf/SF.pdf?MOPLH8395QGKQ2MCKUC2DPU10

Tabelka debli:
http://www.internazionalibnlditalia.it/2/public/pdf/DF.pdf?HH3NAR10U798HFJO6U4S5BV82

Finał 2009:
Dinara Safina - Svetlana Kuznetsova 6-3 6-2

Estoril Open
Estoril,
Portugal
May 3 - 8, 2010
International
$220,000

nawierzchnia: clay

D 0

dasiezarabiac

Użytkownik
na pierwszy ogien ida sensacje. poniewaz Clay to nawierzchnia najwiekszych niespodzianek, szokow, placzow, zgrzytania zebow, skokow-nastroju a takze &quot;cudow Tuska&quot;, na dzisiaj polecam za male [2/10] stawki:

karatantcheva - azarenka @ 6.2

mloda bulgarka spacerek w kwalach chociaz zawodniczki nie ta klasa. ale na clayu sie juz rozegrala. azarenka ? zalosna ksiezniczka, ktora w sztutgarcie moze pokonala penette ale tutaj jeszcze miekszy clay a co za tym idzie jej obrzydliwe jeki i katowe bicie pilek juz nie beda robic takiej sensacji, poniewaz wszystko bedzie duzo wolniej :) moim zdaniem typ warty zaryzykowania.

morita - rezai @ 3.6

kolejna mozliwa sensacja. morita jest naprawde koscista, drobniutka zawodniczka, sily tyle co isia (czy jak &quot;kot naplakal&quot;) ale za to swietnie jej kontra i przelamywanie serwow rywalek. mysle ze skoro przeszla kwale taka slaba nie jest. rezai... jak narazie na clayu....wstyd i porazka. umie bic tylko silne pileczki. techniki i finezji prawie 0. nic poza tym.

arturb_r1 0

arturb_r1

Użytkownik
Ivanovic A. - Vesnina E 1,7 @ BaH
Analiza: Mecz, który od razu rzucił mi się w oczy! Ana Ivanović tenisistka, która w tym roku nie zachwyca, ale ... ale pamiętajmy, że jeszcze niedawno była pierwszą rakietą kobiecego tenisa. Serbska tenisistka, która na mączce czuje się ryba w wodzie daleka jest od swojej kluczowej formy, ale stopniowo dąży do poprawy swoich mizernych jak na nią wyników. Zapewne nie jest ona jeszcze w tak optymalnej formie by wygrywać turnieje, ale nie jest z nią też, aż tak tragicznie by przegrała już w 1 rundzie turnieju.
Zachęcający kurs, moim zdaniem lekko zawyżony przez firmy bukmacherskie.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Ana Ivanovic - Elena Vesnina 1 @ 1.7 (2/10)
Nie gram zbyt często spotkań pań, ale jeśli chodzi o jutrzejszą ofertę to już teraz (widzę, że nie tylko mi) wpadł mi w oko typ na Serbkę Ane Ivanovic. Piękna tenisistka zajmuje aktualnie 57 miejsce w rankingu WTA, przed tygodniem zainaugurowała sezon na cegle... Porażką w pierwszej rundzie turnieju w Stuttgarcie (przegrała z Agą Radwańską 6:7 4:6). Na pewno czegoś brakuje. Wszyscy pamiętamy jej wielki tenis z 2008 roku, kiedy to imponowała skutecznością gry z głębi kortu i pięknym ofensywnym forhendem. Wtedy współpracowała jeszcze z trenerem teamu adidasa Svenem Groenefeldem, z którym współpracę zakończyła na początku tego roku. Przez ostatnie dwa miesiące zaczęła trenować z byłym szwajcarskim tenisistą Heinzem Günthardtem, byłym trenerem samej Steffi Graf. Czas wreszcie na jakieś efekty, bo gorzej raczej być nie może. Vesnina w tym roku na cegle dwa fajne wyniki, ale tak naprawdę nikogo znaczącego nie pokonała. W dodatku w Charleston doznała kontuzji przywodziciela. Myślę, że Ana coś w swojej grze zmieniła na pewno, może poprawiła serwis? Powinna wreszcie się odblokować, powalczyła przed tygodniem z Radwańską, a w Rzymie powinna wreszcie wygrać spotkanie!

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Errani S. - Dulgheru A. 2 - 2.17 [tobet] (w bah np 1.80)
Jutrzejszy bet of the day dla mnie. Kompletnie buki pomyliły kursy i należy na tym skorzystać. Sympatyczną Rumnkę tenisowy świat poznał w zeszłym roku na kortach w Warszawie. Wówczas jeszcze z ok. 150 numerem rankingowym była w zasadzie anonimowa. Świetnie się u nas zaprezentowała wygrywając turniej. Później poszły za tym kolejne dobre wyniki i obecnie mamy ją już w 50 WTA. Jak najbardziej zasłużenie, moim zdaniem. Przyzwoity serwis, solidna gra z lini końcowej, stosunkowo mało błędów. Ogólnie na plus. We wspomnianym turnieju w W-wie pokonała m. in. po drodze bez problemów swoją jutrzejszą rywalkę (6-4, 6-3). Po raz drugi panie spotkały się 2 tyg. temu w Barcelonie i ponownie Rumunka była górą (2-1 w setach). Tam Dulgheru dotarła do półfinału. W tym tyg. w Stuttgarcie poległa w 2 rundzie ze świetnie (podkreślam naprawdę świetnie) tu grającą Sammy Stosur, urywając jej seta. Wszelkie argumenty po stronie Rumunki i bez znaczenia będzie, że Errani gra &quot;u siebie&quot;.

isenor 7

isenor

Użytkownik
WTA Estoril
Wozniak A. - Goerges J
TYP: 1
KURS: 1.70
BUK: Betsafe
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 12 dojdzie do bardzo interesującego pojedynku pomiędzy Wozniak a Goerges. Obie zawodniczki ostatnio grają słabo odpadają na początkach turniejów więc mecz zapewne będzie zacięty z tego też powodu. Moją faworytką jest Woźniak i uważam że ona wygra ten dzisiejszy mecz chociaż bilans pomiędzy obiema zawodniczkami jest lepszy dla Goerges która to raz wygrała w jednym rozegranym przez zawodniczki mecz. Ale ja bym na to nie patrzył. Woźniak znajduje się w rankingu na 46 pozycji z dorobkiem 1440 punktów. Natomiast jej dzisiejsza rywalka w rankingu światowym zajmuje 73 pozycję z dorobkiem 911 punktow. A więc jak widać 27 pozycji różni obie zawodniczki. Jest to turniej który jest rozgrywany w Portugalii w mieści Estoril. Dla zwycięscy tego turnieju przewidziana jest suma pienieżna w wysokości $220,000. Woźniak w tym turnieju jest rozstawiona bardzo wysoko ponieważ jest to trójka turnieju natomiast jej dzisiejsza rywalka nie jest rozstawiona. Moim zdaniem uważam iż mecz będzie zacięty ale zakończy się w dwóch setach do 5 a zwycięsko z tego pojedynku wyjdzie Kanadyjka czyli moja faworytka tego meczu Woźniak

M 0

motylo

Użytkownik
Spotkanie : A.Kleybanova-R.Vinci
Typ : 2
Kurs : 1.94
Bukmacher : betgun

Przeglądając dzisiejsza oferte zauważyłem bardzo ciekawy mecz pomiędzy włoszką Vinci a rosjanką Kleybanovą.Od wczoraj kurs spadł na włoszke z 2.1 na 1.9 i ciagle bdzie spadał.Bukmacherzy kierują sie jedynie pozycją w rankingu WTA a nie obecną formą obu zawodniczek.W dotychczasowej historii obie zawodniczki nie miały sposobności zagrania meczu .Kleybanova w ostatnim turnieju w którym występowała odbywał sie pod koniec marca w Miami i odpadła w 1 rundzie z włoszką Errnani, koleżanką z debla dzisiejszej rywalki.Pożniej miala ponad miesięczną przerwe i dzis zagra swoj pierwszy mecz.Odwrotnie jest z Vinci która jest poprostu w &quot;gazie&quot;.
Znakomiecie sobie radzi jak i w singlu oraz w deblu.W ostatnim turnieju wystąpiła w finale lecz uległa innej włoszce Schavione.dodatkowym atutem bedzie gra u &quot;siebie&quot; czyli w Rzymie.Polecam ten typ i trzymam kciuki

snajper 322

snajper

Forum VIP
???? Vinci - Kleybanova
Typ: Vinci 1.94 ✅

unibet
Rzadko gram tenis, a coś do kopanej trzeba było dołożyć. Zainteresowało mnie duży spadek kursu na zawodniczkę z Włoch. Gra u siebie i patrząc na jej ostatnie wyniki całkiem ładnie się prezentowała. W Hiszpanii dostała się do finału gdzie przegrała z Schiavone.
Jej rywalka ostatni turniej rozgrywała w Miami gdzie odpadła już w pierwszej rundzie. Patrząc na statystyki lepiej prezentuje się Vinci i gra u siebie. A wiadomo jak się niektóre takie mecze kończą.
Obie zawodniczki nie grały jeszcze ze sobą, bukmacherzy minimalnie faworyzują Kleybanova. Być może spowodowane jest to pozycją w rankingu. Ja jednak zaryzykuje na Włoszkę i jestem ciekaw co spowodowało takie duże spadki kursów na nią.

demontyper 0

demontyper

Użytkownik
WTA Roma
SPOTKANIE: Wickmayer Y. - Sprem K.

Analiza: Pojedynek młodziutkiej bo zaledwie 21-letniej Belgijki (12 w WTA) o dużym już doświadczeniu z 5 lat starszą Chorwatką Karoliną Sprem ,która miała przebłyski dobrej gry kilka lat wstecz , teraz raczej najwyższej formy nie prezentuje zajmując odległą 108 lokatę w WTA. Jednym słowem mecz jednej z najlepszych rakiet na świecie z bardzo przeciętną tenisistką co można także stwierdzić po ostatnich wynikach obu zawodniczek .Wickmayer przegrywa nieliczne mecze z czołówką natomiast Sprem nie za bardzo potrafi wygrać mecz z zawodniczka z pierwszej 100 WTA. Mecz w którym zdecydowana faworytką jest Belgijka -patrząc na to od każdej strony -dlatego stawiam na gładkie i szybkie jej zwycięstwo w dwóch setach 2-0.

W 0

wolodia

Użytkownik
WTA Estoril
spotkanie: Martic P. - Date Krumm K. ( dokładny wynik )
typ: 0:2
kurs: 3,70
buk: Bah
analiza:
Obie zawodniczki w rankingu zajmują dość podobną pozycję. Martic 64 pozycja a Date Krumm 68. Wydaje mi się że 2:0 wygra Date Krumm ponieważ jest znacznie bardziej doświadczoną zawodniczką to raz, a po drugie, znacznie lepiej sobie radzi na nawierzchni ziemnej. Martic najlepiej się czuje na twardej nawierzchni. Date Krumm nie jest jakąś super dobrą zawodniczką ale popełnia bardzo mało nie wymuszonych błędów czego nie można powiedzieć o Martic co jest bardzo typowe dla młodych zawodniczek. To będzie dopiero pierwsza konfrontacja tych zawodniczek, nigdy wcześniej ze sobą nie grały. Warto też dodać że Martic przegrała swoje ostatnie 3 mecze.

L 0

lazarus

Użytkownik
znacznie lepiej sobie radzi na nawierzchni ziemnej. Martic najlepiej się czuje na twardej nawierzchni.
chyba cos Ci sie kolego pomyliło z tymi nawierzchniami. Uwazam, że Martic - powinna sobie poradzic z japonką, ktora na clayu nigdy nie grala oszalamiajacego tenisa.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
G.Dulko vs P.Schnyder - 1
WTA Rzym - 18:30
@2,12 Pinnacle
~~~~~~~~~~
Cóż,Jak dla mnie ten mecz ma tylko jedną faworytkę,jest nią Argentynka Gisela Dulko.Patty jest zdecydowanie pod formą,obserwuję ją ostatnimi czasy w miarę możliwości i nie zachwyca,to już nie ta zawodniczka co choćby 2,3 lata temu,ostatnio co prawda ćwierćfinał na mączce w Maroko,ale rywalki które zdołała pokonać,nie były z najwyższej półki.3 setowe męczarnie z &quot;Niemiecką Węgierką&quot; Gretą Arn i Rumunką Olaru,która przegrała raczej z własnej winy,popełniając mnóstwo błędów.Gisela co prawda,w ostatnich trzech spotkaniach,musiała uznać wyższość rywalek,jednak porażki z Janković i Bartoli na hardzie,oraz na Clayu z Errani wstydu nie przynoszą.Dziś nawierzchnia jak najbardziej za Argentynką,Myślę,że wykorzysta słabszą ostatnio formę Szwajcarki i zejdzie z Kortu z tarczą.kurs bardzo fajny więc warto zaryzykować,szanse oceniam procentowo 60/40 dla Dulko.H2H 3:0 dla Patty,czas poprawić statystyki.Powodzenia!

F 0

filweb

Forum VIP
Safina - Dulgheru 1 1,671
Taki kurs na przejście pierwszej rundy dla Diny? Rosjanka w zeszłym sezonie zdominowała sezon clayowy, ostatnio borykała się z bardzo poważną kontuzją. Na szczęście powrót na korty ma już za sobą i broni tutaj w Rzymie zeszłorocznego tytułu. Gdzie miałaby zacząć poważnie odbudowywać formę, jak nie tutaj? Rumunka kilka ciekawych wyników na clayu w tym i zeszłym sezonie, ale to jeszcze nie ta półka, żeby nawet z powracającą Safiną być &lt;3.

M 15

maciekgks

Użytkownik
Teoretycznie. To może być bardzo ciekawy mecz i sądzę, że buki się mocno zabezpieczyły na wypadek niespodzianki w tym meczu. Rumunkę widziałem całkiem nie dawno i zaprezentowała się naprawdę ciekawie. Myślę, że mimo wszystko nie jest bez szans w starciu z Dinarą. To co Rosjanka grała w zeszłym tygodniu z Peer wołało o pomstę do nieba.

F 0

filweb

Forum VIP
Oczywiście, że to wszystko nie jest takie proste. Zdaję sobię sprawę z tego, że Dulgheru to niezła i perspektywiczna zawodniczka, ale mimo wszystko faworyzowałbym tutaj Safinę, która będąc w normalnej formie byłaby tutaj 1,20, a teraz 1,70 to mimo kontuzji i kiepskiego meczu z Peer bardzo dużo.

P 0

piotrkiewlak

Użytkownik
isia
A co myślicie o meczu:
Agnieszka Radwańska (POL) 1.35 Roberta Vinci (ITA)2.94
Przyznam że ciężko mi się gra przeciwko naszym ale no tutaj nie moge sie jakos zgodzic z tym kursem. Mecz bedzie znacznie trudniejszy niz wskazuje na to kurs. Radwanska słaby serwis co powoduje ze łatwo ja przelamac juz powoli staje sie tradycja ze 1 gem serwiskowy Isi zawsze jest w plecy. Wiem ze sa problemy z nadgarstkiem. Co do Vinci pr5zemawia za nia miejsce i mysle ze bedzie walka, wzialbym wygrana przynajmniej 1 seta przez Vinci z pocałowaniem w reke ale bwin nie daje takiego zdarzenia.
Co myslicie na ten temat?

P 0

piotrkiewlak

Użytkownik
Oczywiście, że to wszystko nie jest takie proste. Zdaję sobię sprawę z tego, że Dulgheru to niezła i perspektywiczna zawodniczka, ale mimo wszystko faworyzowałbym tutaj Safinę, która będąc w normalnej formie byłaby tutaj 1,20, a teraz 1,70 to mimo kontuzji i kiepskiego meczu z Peer bardzo dużo.
Co do tego meczu bedzie walka i wyglada na 3 setowke. Po wpadce Wozniackiej (grala z niedoleczona kontuzja) gdy slysze ze sa problemy zdrowotne gram przeciw takiej zawodniczce, mysle ze warto za mala stawke zagrac Dulgheru.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Początkowo jak zobaczyłem, że Safina zagra z Dulgheru, to pomyślałem, że będę typował Rumunkę, bo pewnie kurs będzie w granicach 3-4, a można się spodziewać jej zwycięstwa przy obecnej formie Rosjanki. Rozczarowałem się widząc tak wyrównane kursy i stwierdzam, że jednak lepiej bić Safine po obecnym kursie ~1,60. Rano jak patrzyłem było ponad 1,7. Sam wkurzony, że nie skorzystałem z tamtego kursu i sympatii dla Oli (fak jea), odpuszczam ten mecz.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
a przy kursie 2,5 na Rumunke a 1,45 na Safine zaryzykowałbyś??
Ogólnie myślę, że to loteria będzie. Rumunki poniżej 3 bym raczej nie zagrał, a za Safine też musiałbym mieć przynajmniej 1,7 żeby poświęcić jej pieniądze. Powinna się teraz uczyć od młodszej koleżanki serwować i nie robić podwójnych błędów.

P 0

piotrkiewlak

Użytkownik
Ogólnie myślę, że to loteria będzie. Rumunki poniżej 3 bym raczej nie zagrał, a za Safine też musiałbym mieć przynajmniej 1,7 żeby poświęcić jej pieniądze. Powinna się teraz uczyć od młodszej koleżanki serwować i nie robić podwójnych błędów.
mam własnie mieszane uczucia co do tego meczu. A powiedz co myslisz o Radwanskiej? nie wiesz moze jak tam z jej nadgarstkiem albo jaki styl przezentuje Vinci?? bo nie widzialem jak gra

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom