Dziękuję.myslalem ze czytalem wiele bzdur ale ty przebiles wszystkich.
1. nie czuje ale gram
2. nie bylo 2 setowek to bedzie
3. moze poczekac po 1 secie bo bedzie wyzszy kurs
4. albo 2-0 w druga strone bedzie
jestes miszczem. ode mnie na dzis wysoky win Polakow w Armenii bo jeszcze nigdy tam Polska nie wygrala aczkolwiek nie czuje bo moze jak bedzie remis do przerwy to kurs bedzie wyzszy. Nie wykluczam niespodzianki 1-0 dla gospodarzy albo 3-4 dla Polski
Podałem swój typ, masz problem z jego akceptacją - trudno, nikt ci nie każe go grać. Codziennie na forum widzę analizy na pół strony z których gówno wynika - typowe lanie wody albo przepisywanie ostatnich wyników.
Co do pkt. 1
To jakiś problem? Gdybym grał tylko na wyczucie, to mógłby być zarzut. Po prostu czasami (myślę że każdy typer tak ma) ma się niesamowitą "czutkę" co do typu - tutaj tak nie było dlatego to napisałem. No, ale nie gram sposobem na "czutki"
2. Odwrotnie, było za dużo underów, stąd próba overa.
3. Czego nie rozumiesz? Nastawiając się na over i zakładając zwycięstwo pierwszego seta przez faworytkę jasnym jest, że kurs na over po takim pierwszym secie będzie większy. W przypadku odwrotnym - mniejszy, ale można obrać taką taktykę.
4. To nie był typ. To było tylko moje przeczucie podparte lekko tym, że procent wygranych underów w tym turnieju jest stosunkowo niski. Pozwoliłem sobie tak napisać, żeby podkreślić, że rzeczywiście argumentów czysto tenisowych nie mam - nawet nie widziałem żadnej z pań w ostatnich meczach.
No cóż nie każdy typ podany na forum wchodzi - co nie?
A porównanie z typem na Polskę zupełnie kulą w płot...