>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Pekin - 01.10-09.10.2016

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Typ: -4,5 Konta✅
Kurs: 1,96
Bukmacher:Unibet
Analiza:Konta regularny progres, bardzo dobry rok, i już teraz można powiedzieć że jest to zawodniczka z którą trzeba się liczyć. Bardzo dobry serwis, strzela jak z armaty czy to z forehandu czy backhandu, do tego jak na puncherkę jest bardzo regularna. Rywalka oczywiście nie posiada takiej mocy. Regularność, dobra technika, spryt tym stara się maskować słabe warunki fizyczne Chinka. Panie grały tydzień temu, spokojne zwycięstwo Brytyjki, która 5krotnie łamała swoją rywalkę. Ogólnie h2h 3:1 dla Konty. Forma obu niezła. Chinka co może to wygrywa, jednak jak dochodzi do meczu z kimś o podobnej charakterystyce do Brytyjki, czyli z kimś kto poluje na winery to robią się kłopoty, ostatnio porażki z Kontą, Siniakovą, Tsurenko, Shvedovą, oraz Niculescu, ale ona akurat się w ten schemat gry nie wpisuje.

Keys 2,95 Unibet✅
Petra nigdy nie potrafiła utrzymać świetnej dyspozycji na dłuższym dystansie, dlatego do tej pory, mimo ogromnych możliwości, zrobiła ledwo 4 półfinały Wielkoszlemowe (2 tytuły), a tutaj już drugi tydzień młóci równo. Poza tym w tych 2 tygodniach z tak świetnie serwującą oraz bijącą równie mocno jeszcze nie grała (no może Gabi, ale ona chyba jeszcze świętuje wygraną w Paryżu). H2H 3:2 dla Czeszki, w setach 6:6, a więc Keys doskonale wie jak grać z Petrą. Amerykanka powinna być też podwójnie zmotywowana, bo to właśnie Czeszka zabrała jej medal na IO.
Mimo świetnej formy Petry próbuję, bo Czeszce napewno nie będzie jutro tak łatwo przejąć inicjatywy w wymianach, do tego liczę że jej chimeryczność da o sobie znać.

Otrzymane punkty reputacji: +58
columbia 347

columbia

Użytkownik
Tenis - WTA 500 - Beijing, China - Hard
Godz: 17:00
Spotkanie: A. Radwańska - Y. Shvedova
Typ 1: + 4.50 (AH) Y.Shvedova
Kurs: 2.30
Pinnacle
Stawka: 10j
Typ 2: wygra Y.Shvedova
Kurs: 4.65
PINNACLE
Stawka: 3j
Analiza:
Wszystko wskazuje na to, ze dziś czeka mega trudny mecz Radwańską. Już nie będzie po drugiej stronie zawodniczki z obojętnym nastawieniem jak Woźniacka (byle jak..), czy wywalajacej w aut proste pilki do skończenia tj. Makarovej (gorąca głowa). Shvedova urzekła mnie już na Wimbledonie swoją grą i to co grała tam (świetna forma) gra obecnie tu (utrzymuje poziom). Ma to czego nie miały obecne rywalki. Gra swoje przez całe spotkanie i &quot;nie wariuje&quot; na korcie ! Podtrzymuje agresję i duża intensywność. Utrata własnego podania tylko ja motywuje do lepszej koncentracji i gry. Jest wyższa, silniejsza od Agnieszki. Dobrze się porusza po tych twardych kortach. Ma dłuższe rękawy. Jej styl gry to mocny serwis i atak w pierwsze tempo. Świetnie sobie radzi z glebi kortu jak i przy ataku do sieci wygrywając szybko punkt w pierwszym uderzeniu. Nie ma problemu z dłuższą wymiana. Jest skuteczna i to co jest do przebicia wykona poprawnie. Gra uderzenia bardzo pewnie , mocno i plasko. Agnieszka nie może dziś liczyć na pomoc rywalki. Sama musi zagrać na 200%. Czy dobra obrona ,szybkość i regularność pomoga Polce ? Uważam stanowczo iż nie ! Agnieszka na wslanym podaniu dziś będzie miała duże problemy, a w defensywie nie będzie sterowac rywlka, jak w poprzednich konfrontacjach. Dziś otrzyma szerokie, mocne uderzenia i będzie w dużych tarapatach. Polka będzie dziś blisko porażki, a jak wygra to po wielkiej bitwie. Polecam typ na zwycięstwo za 3j i handicap za 10j. Nie bez powodu odnotowano spadki kursu na zwycięstwo Shvedovej z 4.65 na 4.00 i niżej. Życze Wszystkim Powodzenia !

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Tenis - WTA - Beijing
Svitolina vs Radwanska
Svitolina wygra mecz @ 3.50 Bet365 (6/10) ⛔ ⛔
Svitolina + 4.5 @ 1.8 Bet365 (9.5/10) ✅ ✅
Powiem krotko, kto sie choc troche zna na tenisie i oglada mecze a nie tylko patrzy w h2h to wie ze kursy 3.5 vs 1.3 to za przeproszeniem z dupy wyjete.Ale do rzeczy, zaczne moze od Radwanskiej. Pierwszy mecz z Wang czyli mecz z malo wymagajacym przeciwnikiem. Mecz z Caro ogladalem, i fakt Radwanska grala jak na fali, duzo wygranych wymian, jak i tez dobra gra pod siatka. Oczywiscie nie zapomin tez o slynnych przysiadach Agi. Serwis siedzial ale juz psychika tak jak u Janowicza. Aga przy prowadzeniu w pierwszym secie bodajze robi breaka zeby zrobic pierwszy double fault, a,kolejne pilki w aut. Co do Caro, serwis jej kompletnie nie siedzial, na 6 lub nawet wiecej swoich podan Aga miala breakpointy. Proste pilki, loby itp prosto w swoja siatke...tak sie nie da wygrac meczu, nawet z Aga.
Meczu Agi ze Shvedova nie ogladalem wiec moze ktos inny sie wypowie, ale ogladalem mecz rywalki, Svitoliny.
Svitolina z Kerber to istna klasa sama w sobie. Svitolina potezny serwis przy ktorym robila 40:love przy swietnej defensywno returnujacej Kerber.Fakt, Kerber przegrala ten mecz przez duzo bledow z forhandu, poprostu wiekszosc za linie. Aczkolwiek, duzym powodem takich desperacji Andzeliki byla solidna gra Svitolina. Nie odpuszczala zadnej pilki. Kerber za chiny nie mogla zlamac Svitoliny 2/10 jesli chodzi o troche statystyki. Widac to jej(Svitoliny) turniej. Po zwyciestwie obstawilem na wygrana z Gavrilova i sie nie zawiodlem. Dzisiaj tez nie widze niespodzianki. Aga. H2h 3:0 dla Agnieszki ale da mnie to pic na wode nic nie znaczace statystyki ktore nie beda mialy kompletnie odzwierciedlenia w meczu.Ja gram ostro na handicap i tez polecam. Kto bardziej ryzykowny mozna pograc win Svitoliny jesli nie wydarza sie cuda.
Obstawiam 6:2, 6:3 dla SVitoliny.

H 902

hank

Użytkownik
Radwańska -3,5 unibet 1,6✅

Z ciężkim sercem, bo Ukrainkę bardzo lubię, a na Polkę nie mogę patrzeć, ale to właśnie Agnieszka dzisiaj wygra. Co prawda z biegiem czasu ten matchup powinien się odwracać, ale jeszcze nie teraz. O Svitolinie pisałem kilka postów temu, więc nie będę się powtarzał, a jak gra Aga wszyscy wiedzą.
Zbyt regularna jest Radwańska, i zwyczajnie zaora dziś rywalkę. Elina będzie musiała jutro sporo ryzykować, a nie posiada takiej mocy żeby Aga nie dobiegała, prawie wszystko będzie wracać i podejrzewam że Ukrainka prędzej czy później zacznie sporo psuć. Musiała by zagrać naprawdę rewelacyjny mecz Svitolina, żeby zagrać w finale.
Na spotkanie z Kerber nie ma się co zapatrywą, bo Niemka jedzie na oparach, każdy odczuje taką dawkę tenisa, jaką serwuje sobie Andżelika.
Potęzny serwis Svitoliny to mam nadzieję celowe wyolbrzymienie, no bo jak można tak napisać o zawodniczce która serwuje 150-160 z pierwszego i 120 z dwójki? To jest element nad którym Ukrainka musi pracować, szczególnie nad drugim. Ten element dziś nie będzie miał większego znaczenia, będzie dużo wymian i uważam że zdecydowaną większość z nich wygra Radwańska. Ja biorę -3,5 które oferuje Unibet. Od 4,5 wolałbym chyba zagrac DW 2:0✅.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Meczu Agi ze Shvedova nie ogladalem wiec moze ktos inny sie wypowie, ale ogladalem mecz rywalki, Svitoliny.
Oglądałem. Shvedova nie miała zupełnie pomysłu na grę. W pierwszym gemie jakoś przełamała Radwańską ale już w drugim 3 df-y pozbawiły ją przewagi serwisu. Potem było juz tylko gorzej. Kiedy okazało się ze wszystko wraca zaczeła uderzać na siłę. Kończyło się tym, że piłka lądowała albo w siatce albo 10 metrów poza linią końcową. Wydaje się, że Rosjanka nie wytrzymała tego spotkania mentalnie bo takie błędy jak smecze spod siatki w aut (i to niejeden raz) świadczą o tym, że czajnik się zagotował ;)

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Radwańska - Svitolina

Radwańska -1.5 seta @1.85 Betsson ✅✅

Półfinał chińskiego turnieju. H2H z lat 2014-2016, to 3-0 dla Radwańskiej. Ostatni raz zagrały w sierpniu tego roku i wynik był 2:0 dla Agnieszki, poprzednio Wrzesień 2015 i też 2:0 dla naszej najlepszej polskiej tenisistki.

Radwańska idzie przez turniej jak burza, jej wyniki to:
2:0 ze Shvedova
2:0 z Wozniacka
2:0 z Makarova
2:0 z Wang

Czemu teraz nagle miala by nie wygrac do 0 skoro gra genialny turniej? Mega forma. Widzialem jej mecz ćwierćfinałowy, wychodziło jej praktycznie wszystko, o czym też świadczy wynik 6:1, 6:2 , tylko 3 oddane gemy. Czy rozwalenie wracającej do formy Wozniackiej, 6:3, 6:1!
Pewne zwycięstwo Agi po takim kursie? Ja to kupuje, powodzenia pozdrawiam!

T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Jestem fanem Radwańskiej, ale nie byłbym tak hurra optymistycznie nastawiony do tego meczu. Większość z tych analiz napisana pod typ jest... więc trochę faktów się przyda.
Z Wang Radwan strasznie się męczył na serwisie, w wymianach też nie było jakoś super, bo Chinka potrafiła zagrozić i to że się skończyło 2:0, to tylko pokazuje po prostu dlaczego Wang jest poza TOP50.
Z Makarovą było już lepiej w wykonaniu Agnieszki, która zaczęła lepiej serwować. Jak to przyszło to Rosjanka nie miała zbyt wiele do powiedzenia, tym bardziej że nie ma się co oszukiwać - to &quot;jednostrzałowiec&quot; a z takimi Isia potrafi grać.
Mecz z Wozniacki przedziwny, jednak ostatecznie zwycięski, ale bardziej zawdzięczałbym to rywalce. Caro po turnieju w Pekinie znacznie obniżyła poziom, widać że od US Open była w świetnej formie, ale to co zagrała z Radwańską było po prostu mierne. Sporo błędów, dziwne ataki do siatki i przeciętny serwis. Z Radwańską trzeba wygrywać regularnością, jeżeli się gra takim stylem co Wozniacki.
Shvedova i ten &quot;typer&quot; co wyżej napisał - &quot;wychodziło jej praktycznie wszystko&quot;, że &quot;wynik o tym świadczy&quot;. Kolega oglądał chociaż jednego gema tego spotkania? Kazaszka psuła nawet najprostsze zagrania, piłki czasami lądowały metr, a nawet dalej od linii końcowej, przy siatce było bardzo słabiutko, a Shvedova potrafi grać ciągle atakując do siatki i wchodząc w kort. To nie był po prostu jej dzień lub też można spojrzeć z innej strony - grała drugi mecz tego samego dnia, oczywiście odpoczęła dosyć długo, bo mecz się opóźnił, ale jednak nie potrafiła zagrać takich samych, dwóch, równych pojedynków.
Podsumowując:
Może i Agnieszka weźmie ten mecz 2:0, nawet bym się wcale mocno nie zdziwił, bo Svitolina ma praktycznie na tym samym poziomie podanie co Radwańska, może ciut lepszy jak jest w formie, lubi poatakować, ale czy będzie miała aż taką kontrolę na korcie, żeby swobodnie wchodzić w kort i kończyć wymiany? Jakoś mi się to nie widzi, co zresztą pokazują poprzednie bezpośrednie spotkania. Tam Radwańska jak złapała już rytm to odchodziła rywalce i bez problemu wygrywała.
Pisanie analiz pod typ to tutaj częsty zabieg, ale nie przesadzajmy, bo jak widzę u niektórych tyle reputki, a piszą takie bzdury to aż mnie nosi. Najbezpieczniej byłoby tu zagrać czysty win Polki, ale kurs nie jest opłacalny, więc według mnie drugą opcją jest DW 2:0, tylko że jeśli Radwańska wejdzie słabo w mecz, tak jak wczoraj z Shvedovą to się może różnie skończyć. Lepiej chyba poczekać i coś na LIVE łapać.

Otrzymane punkty reputacji: +8
N 7

narli1989

Użytkownik
Fart z handi i gemowym i serowym bo Svitolina od 5:3 i 30:0 przestała grać a w tie-breaku jak i po nim się zagotowała jej bania i pewnie dostanie do jaja. 300 poszło wpizdu a wyglądało to już dobrze. Konta jutro 2:0

W 181

wyar

Użytkownik
Kurde,ale swinstwo ze strony tych kiepskich zawodniczek,ktore graja z Radwanska. Regularnie Agnieszka wygrywa ponad 50 spotkan w sezonie od kilku ladnych lat tylko dlatego,ze inne dziewczyny po prostu nagle zapominaja,ze potrafia grac w tenisa (albo,co gorsza,ustawiaja te spotkania zapewne),i Radwanska tylko dzieki fuksom od lat jest w czolowce. To po prostu niesamowite,jak ona nie potrafi grac w tenisa,a inne potrafia,i tak przegrywaja. Ja mysle,ze to jest spisek przeciw niektorym typerom - oczywiscie jutro Konta,jak i inne tutaj w Pekinie,latwo wygra 2:0 (6:0,6:0). Wlasnie sprzedaje dom i cala kase z konta wykladam jutro na Angielke,zawodniczke z innej bajki niz Polka. Macko,sorry,nie ma jeszcze u bukow zakladu,wiec firme i kurs podam pozniej.

Konta DW 2:0 (6:0,6:0),all in. :;/:????⛔:-:)?: ????:x:zy3ou::???::roll::roll::roll::roll::roll: :roll::roll::roll: ???? :oops::przeklina:

Nie zapomnijcie dodac reputki,plisss,plisss...

Otrzymane punkty reputacji: +10
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Bardzo dobra analiza powyżej, zgadzam się z nią w 100% ????

Radwańska 1.48 1xbet
Zaraz znowu pojawią się analizy, typu: ale Radwańska miała fuksa, ale Svitolina się zagotowała, i dlatego Polka wygrała... Też tak pisałem, ale kilka lat temu, zrozumcie ludzie, że to zagrania Polki doprowadzają do błędów rywalki i do załamania psychiki. Pisałem wczoraj, niestety post został usunięty przez &quot;pseudoznafce&quot; tenisowego, że jedyną osobą, która jest wstanie pokonać w Pekinie Radwańską jest Keys. Amerykance zabrakło pary w dzisiejszym meczu, i widać było wykończenie organizmu po spotkaniach z Kuznetsovą i Kvitovą - popełniała dzisiaj masę błędów i przegrała na własne życzenie. Oczywiście trzeba pochwalić Brytyjkę, ale ona nie jest już tak ofensywna jak Amerykanka, nie serwuje tak mocno i precyzyjnie, a z takimi rywalkami Polka ma zazwyczaj kłopoty. Nie ma co tutaj stawiać na handicapy w jedną czy drugą stronę, ja myślę, że nie będzie to spacerek dla Naszej rodaczki, ale doświadczeniem i znakomitą techniką powinna ten mecz ogarnąć. Isia bierze ten turniej, jedzie po wpisowe do Tianjin i pojedzie na zasłużony odpoczynek i przygotowania do Singapuru.

Otrzymane punkty reputacji: +47
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Radwańska - Konta

Radwańska -1.5 seta @2.20 Sportingbet ✅✅

zas na finał. H2H to jedno zwycięstwo Radwańskiej nad Kontą z Sierpnia tego roku.
Agnieszka przez cały turniej idzie jak burza! 5 na 5 spotkań wygranych bez straty żadnego seta, w finale myślę będzie podobnie, genialna gra Radwańskiej vs młodość Konty, którą przewiduję zje stres, a nie zagra drugiego tak dobrego meczu jak przeciwko Keys, akurat to dość częsta reguła w światku tenisowym, Radwańska bardzo dobry mecz półfinałowy (też typowałem -1.5 w typie dnia wczorajszym dla niej i weszło), wychodzi jej klasa, ogranie na światowym poziomie, genialne skróty a i wyciągane piłki z beznadziejnych pozycji, no ale do takiej Agnieszki zdążyliśmy się już przyzwyczaić. Będzie to jej 3 finał tego turnieju, i myślę, że drugi na jej korzyść. Ogromne doświadczenie i genialna dyspozycja muszą zaprocentować, dzięki czemu sięgnie po kolejny puchar za wygranie turnieju WTA! Pozdrawiam!

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
A.Radwanska-J.Konta 1 @1.45
I nagle znow 95 procent ludzi kocha Radwanska, troche hipokryzja. Co tu mowic. Tez nam nadzieje, ze Radwansak wygran najwazniejszy azjatycki turniej. Raz sie juz to w przeslosci udawalo i ogrywala wtedy w horrorze Andree Petkovic. Konta notuje swietny sezon i ona zagra tez w mistrzostwach WTA. Doswiadczenie wieksze po stronie Radwanskiej z tak duzych meczow, wiec patriotycznie licze na Radwanska i jej 5 minut.

columbia 347

columbia

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA 500 Pekin - Finał 09.10.2016
Godz: 10:30
Spotkanie: Agnieszka Radwanska - Johanna Konta
Typ 1: wygra Johanna Konta
Kurs: 3.02
Pinnacle
Stawka: 3j
Typ 2: +4.50 (AH) Johanna Konta
Kurs: 1.75
Pinnacle
Stawka: 10j

Analiza:
Osobiście gram i polecam ten typ za stawkę 3j jak i handicap +4.50 gema Konta @ 1.75 za 10j. Brytyjka zagra swoje bez presji i nerwów, niby finał ale co ma do stracenia ! Po takich bitwach jakie stoczyla w poprzednich rundach tego turnieju. Pamiętam rywalizację obu Pań z Cincinnati z tego roku. Konta już prawie, prawie wygrała tam ten mecz. Realizowała idealnie założony scenariusz, a mógł on wyglądać tylko tak: mocna szeroka gra i bardzo plasko bite uderzenia w punkt. Mimo problemów z serwisem potrafiła zrealizować założenia do pewnego momentu. Wygrała pierwszy set i w drugim miała przewagę przełamania, lecz coś pękło, przestała dominować i stała się bardzo przewidywalna i nie skuteczna grając w jedno tempo i przegrala ostatecznie dwa kolejne sety 4:6 0:6. Radwańska tylko się nakrecala i grała coraz intensywniej i szybciej. Konta wie co ma grać i ma wszystko w swoim repertuarze aby ograć Polkę i to nawet w dwóch setach. Dobrze się czuje na tej twardej nawierzchni. Napewno przełamie serwis Krakowianki. Konta realizuje tu powyższe założenia. Stara się atakować każdą krótsza piłkę, a z glebi kortu gra równie mocno i kątowo. Nie jest pasywna, lecz zawsze agresywna i nie ponowi dzisiejszego błędu Svitoliny z półfinału przeciwko Radwańskiej. Dobra ręka i moc Konty musi w końcu funkcjonować od początku do końca. Brytyjka będzie bliska zwycięstwa. Radwańska traci tutaj swoje podanie, rzadko ale jednak. Nikt nie potrafił zabijać jej serwisu i atakować bezwzględnie z końcowej linii bez wdawania się w te długie wymiany przez środek. Konta nie popełni tego błędu. Radwańska straci dużo siły na każdy punkt przy własnych gemach serwisowych i będzie ciągle pod presją rywalki. W obronie gra Polki nie będzie już tak efektywna bo Konta zagrywa zawsze trudne piłki dając z siebie 100 % przy czym przynosi jej to pozytywny rezultat. O wariacjach i seryjnych błędach nie ma co wspominać po stronie Konty, bo nie będą miały one miejsca. Konta stara się skracać wymianę atakując w pierwsze tempo, Radwańska wygrywa punkty prowokując rywalkę do błędu, jak i ja usypiajac szuka jak najlepszego momentu do ataku. Jest to ciekawy matchup i bardzo interesujący. Uważam że dzięki skuteczności i sile swoich zagrań Konta ma poprostu duże szanse na zwycięstwo, bądź wyrównana walkę. Z taką rylka Radwańska już nie zrobi z przeciwniczki kabaretu a będzie sama pod duża presja. Konfrontacja ze Svitolina dzis pokazała jak należy grać , aby wygrać z Polką, plus chwilowa nie dyspozycja i gemy uciekna Radwańskiej. Jest to duze value , a większość inwestycji w stronę Polki jest dużym błędem !

H 902

hank

Użytkownik
młodość Konty
Hit!

Konta 2,8 unibet⛔
Kort jest szybki, więc Brytyjka ma tutaj wszystko w swoich rękach, a w zasadzie na rakiecie. Dzisiaj Elina w pierwszym secie potrafiła gonić po korcie Agnieszkę, więc tym bardziej będzie to w stanie robić Johanna. Dziś Brytyjka wytrzymywała wymiany grane z wielką mocą, jutro przed nią trochę inne zadanie, mianowicie będą grane dłuższe wymiany. Absolutnie nie uważam żeby stała na straconej pozycji. Konta dziś zagrała bardzo inteligentnie, wycofała się, pozwoliła nakręcać grę Madison i czekała na błędy, to było duże ryzyko ale opłaciło się, bo Amerykanka więcej psuła niż dzień wcześniej. Konta jutro oczywiście będzie w natarciu, to ona będzie dążyć do skrócenia wymian i biorąc pod uwagę, że dziś pokazała niezły defense oraz jej atuty ofensywne uważam że to ona jutro wygra.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Czy ktoś orientuje sie czy Konta w przypadku wygrania z Radwańska bedzie miała realne szanse na finałowy turniej top8??
Tak. Konta ma wszystko w swoich rękach.

10. Singapore is still on the line.
While defending champion Radwanska has already qualified for the BNP Paribas WTA Finals Singapore presented by SC Global, Konta needs all the points she can get to stay in the race for Singapore. She&#39;s already strengthened her case considerably and sits at No.8 on the Road To Singapore leaderboard by virtue of reaching the final, but she can&#39;t book her ticket just yet. She&#39;s due to play in Hong Kong next week, but at this stage every point is critical.
http://www.wtatennis.com/news/article/5961480/title/10-things-to-know-konta-faces-radwanska-for-china-open-title

R 50

radeknic

Użytkownik
Wydaje mnie się że Radwańska ma tu małe szanse. Ogółem nie przepadam za jej tenisem w którym nie ma wykończenia, dziewczyna nie ma siły, technika ok, szybkość ok, ale brak uderzenia kończącego, czego nie można powiedzieć o Brytyjce. Konta preferuję grę dość szybką, a Radwańska zawsze ma problem z takimi zawodniczkami np Kuznetsova. Co więcej: Radwańska w meczu z Kuzentsova była w 3 secie tak zmęczona że do większości piłek nawet nie biegła. Myślę że Konta na pewno ugra 1 seta, a w takim przypadku wydaje mnie się że Aga nie wytrzyma kondycyjnie.
Konta 2.62 bet365

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Chciabym pozdrowic wszystkich burakow, ktorzy pisza co jakis czas, ze Radwanska niczego nie wygrala lub tylko podrzedne turnieje. Niestety dla nich swiadomosc wielkosci turniejow konczy sie tylko na klasyfikacji: &quot;szlem&quot; albo &quot;nie szlem&quot;.
Otoz tak. Radwanska wygrala wlasnie jeden z najwazniejszych turniejow sezonu. Poza zwyciestwem w mistrzostwach WTA YEC to trzeci turniej Premier Mandatory w kolekcji, czyli z tych najwazniejszych obok szlemow. Takze duze gratulacje.
Za kilka-kilkanascie tygodni znow jakis &quot;spec&quot; napisze po porazce, ze ta zla i niedobra Radwanska nic nie wygrala, bo to nie byl szlem. Agnieszka Radwanska na pewno pomysli o was, odbierajac czek na ponad milion dolarow za to turniejowe zwyciestwo. JEszcze raz gratulacje dla Radwanskiej.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Nie wiem czy kogokolwiek oprócz sponsorów i możnych tego świata interesują te azjatyckie turnieje bo na stadionach pustki na każdym meczu, a już najbardziej dobijalo jak był turniej bodajże w Wuhan to taki duzy obiekt a ludzi kilkadziesiąt. Co do finału to fajna pokazowka, ale trzeba Agnieszce pogratulować, bo zagrało bardzo dobrze. Szlema juz raczej nie wygra, ale trzeba się cieszyć z tego co mamy ????

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Nie wiem czy kogokolwiek oprócz sponsorów i możnych tego świata interesują te azjatyckie turnieje bo na stadionach pustki na każdym meczu, a już najbardziej dobijalo jak był turniej bodajże w Wuhan to taki duzy obiekt a ludzi kilkadziesiąt. Co do finału to fajna pokazowka, ale trzeba Agnieszce pogratulować, bo zagrało bardzo dobrze. Szlema juz raczej nie wygra, ale trzeba się cieszyć z tego co mamy ????
Czemu już nie wygra? Ma dopiero 27 lat, chłopie...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom