tarki16
Użytkownik
Suarez Navarro 2.35 Unibet
Niezrozumiałe zupełnie kursy pozystawiali bukmacherzy na kilka spotkań z udziałem Pań, gdzie np. na Chorwatkę, która jest wyżej notowana od swojej rywalki, linia w okolicach 2.20 to była przesada, ale tylko mogłem z tego skorzystać, więc nie ma co płakać. Próbujemy i gramy dalej. Może w tym przypadku nie jestem już tak pewny jak wczoraj, ale moim zdaniem Hiszpanka jest tutaj lekko przeceniana i ma szansę na wygraną, i kursy też lekko przesadzone i powinny być przynamniej wyrównane. Oczywiście Carla ostatnio nieco spuściła z tonu, odpadła w 1 rundzie AO z mało znaną zawodniczką, podobno w ostatnim czasie zmagała się z kontuzją, na Fed Cup również nie pojechała niby z tego powodu, ale może to być tylko zasłona dymna przed kolejnymi zawodami, gdzie można daleko zajść i sporo zarobić. Giorgi dosyć dobrze rozpoczęła sezon, trzeba zwrócić uwagę, że w hali zazwyczaj rozgrywa dobre zawody i dochodzi daleko, ale nadal ta dziewczyna ma duże problemy z psychiką, nie potrafi rozegrać całego spotkania w pełnym skupieniu, ma duże przestoje w grze, popełnia masę głupich, prostych błędów, a myślenie na korcie raczej do najmocniejszej stron w jej tenisie nie należy, co zobaczyliśmy w wielu jej spotkaniach, np. z Venus Williams w tym roku, gdzie praktycznie miaławygrane spotkanie. taki kurs wystawiony na Hiszpankę to przesada, bo mimo ostatnich problemów Carli, trzeba pamiętać, że to nadal zawodniczka z Top20 WTA i jest niesamowicie groźna, wystarczy, że Suarez Navarro będzie przebijała na drugą stronę, to gra Camili może się załamać, i będą pojawiały się błędy. Włoszka lubi grac na hardzie, zwłaszcza w hali, ale po drugiej stronie siatki rywalka niesamowicie groźna, która potrafi sprawidź sporo problemów najlepszym zawodniczkom. Dla Mnie mecz 50/50, wyższy kurs na Carle i przy nieregularności Giorgi, gram w jej kierunku, myślę, że warto spróbować.