>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Nottingham, Hertogenbosh 8.06.2015-14.06.2015

Status
Zamknięty.
rpg 1K

rpg

Użytkownik
Mecze już przełożone na jutro, kursy spowrotem się pojawiły i dalej są takie same (przynajmniej w b365), na a teraz zakładając że Isia wygra swój półfinał to aby nie wygrać finału jej potencjalna przeciwniczka będzie musiała wygrać jutro trzy mecze, więc myślę, że można grubie ładować/dokładać na jej zwycięstwo w turnieju.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Mecze już przełożone na jutro, kursy spowrotem się pojawiły i dalej są takie same (przynajmniej w b365), na a teraz zakładając że Isia wygra swój półfinał to aby nie wygrać finału jej potencjalna przeciwniczka będzie musiała wygrać jutro trzy mecze, więc myślę, że można grubie ładować/dokładać na jej zwycięstwo w turnieju.
Nie będzie grać nikt 3 spotkań singlowych w jeden dzień.
Finału nie rozegrają w niedzielę (to wynika z opublikowanego planu gier).

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Nie będzie grać nikt 3 spotkań singlowych w jeden dzień.
Finału nie rozegrają w niedzielę (to wynika z opublikowanego planu gier).
Jak pisałem wczoraj post to jeszcze planu gier nie było + potencjalne 3 mecze w przypadku gdyby do finału dostała się, któraś z tego zaległego ćwierćfinału.
Ciekawe czy jest szansa na zakończenie turnieju w dniu dzisiejszym gdyby Konjuh/Vickery odpadła w półfinale. Wtedy w finale spotkałyby się zawodniczki, które zagrały tylko po jednym półfinale w dniu dzisiejszym i może organizatorzy zdecydowaliby się na finał jeszcze dziś.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Konjuh 2,0 bet365

Młoda Chorwatka zagra o tytuł z pogromczynia Agnieszki Radwanskiej, Monica Niculescu. Nie oszukujmy sie, gdyby Radwanska grala na powaznie nigdy by tego meczu nie przegrala. Jawne wystawianie pilki, umyslne granie balonikow z prostych pilek... Az wypadaloby domniemywac ze w tym meczu nie bylo wszystko uczciwie, ale ja nie bede rozpaczal nad tym i szukal spiskowych teorii.

Wykorzystam ten fakt, ze Niculescu w tej glorii chwaly jest faworytka i kurs na Konjuh jest wysoki. Dla mnie to ona jest faworytka, bo jej styl gry idealnie pasuje na trawe - mocny serwis, silne uderzenia, to swietnie sprawdza sie na trawie. Co ma do zaoferowania rywalka? Archaiczny styl gry z lat 30 ubieglego wieku. Wygrywala tu wszystko w 3 setach a w karierze nie liczac tego turnieju wygrala na trawie 4 mecze, a nie jest 21-latka. Konjuh ma udany zeszloroczny Wimbledon za soba i tu wszystkie mecze wygrane pewnie i to za nia jutro trzymam kciuki. Na pewno mloda gniewna nie obrazi sie tak bez powodu jak dzisiaj nasza reprezentantka po kursie 1,12.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom