Savchuk O. (Ukr) - Pliskova Ka. (Cze) 1 kurs 6,0 bet365
Niech mi tylko ktoś usunie tą analizę !! Myślę, że Karolina mimo swoich żelaznych płuc sięgnie po rozum do głowy i potraktuje ten mecz jako ostatni trening. Mamy środę US rusza z początkiem tygodnia - idealny moment by
po trzech setach zakończyć swój udział w New Haven.
Do rzeczy. Karolina nic nie broni - w poprzednim roku w debla z siorką Krysią odpadły w pierwszej rundzie - w turniej głównym singlowym wogóle nie brała udziału.
Wiem na co stać Karolinę - na granie non stop. Była w gazie w początku sezonu starczyło sił na dłużej ale to wszystko skończyło się źle - gdzie ta forma się ulotniła. Sierpień w jej :
Stanford - 4 meczy porażka z Kerber
Toronto - porażka w pierwszej rundzie z Lucic-Baroni M.
Cincinnati - wygrana z Babos porażka z Jankovic
New Haven - póki co 3 sety z Hercog.
Widać że pojedynek z Hercog - to typowe przetarcie - dziś liczę na 3 sety
i wygranę Savchuk - o której krótko. Dzielnie walczy 3 setówki - co z tego że grała ITF itd ale ja ja widzę w kolejnej rundzie. US nie ma szans na grę więc został jej występ w tym turnieju.
Dziwi mnie tylko tak wysoki kurs. Spodziewałem się coś koło 4.
Niech mi tylko ktoś usunie tą analizę !! Myślę, że Karolina mimo swoich żelaznych płuc sięgnie po rozum do głowy i potraktuje ten mecz jako ostatni trening. Mamy środę US rusza z początkiem tygodnia - idealny moment by
po trzech setach zakończyć swój udział w New Haven.
Do rzeczy. Karolina nic nie broni - w poprzednim roku w debla z siorką Krysią odpadły w pierwszej rundzie - w turniej głównym singlowym wogóle nie brała udziału.
Wiem na co stać Karolinę - na granie non stop. Była w gazie w początku sezonu starczyło sił na dłużej ale to wszystko skończyło się źle - gdzie ta forma się ulotniła. Sierpień w jej :
Stanford - 4 meczy porażka z Kerber
Toronto - porażka w pierwszej rundzie z Lucic-Baroni M.
Cincinnati - wygrana z Babos porażka z Jankovic
New Haven - póki co 3 sety z Hercog.
Widać że pojedynek z Hercog - to typowe przetarcie - dziś liczę na 3 sety
i wygranę Savchuk - o której krótko. Dzielnie walczy 3 setówki - co z tego że grała ITF itd ale ja ja widzę w kolejnej rundzie. US nie ma szans na grę więc został jej występ w tym turnieju.
Dziwi mnie tylko tak wysoki kurs. Spodziewałem się coś koło 4.