Tylko debel zaczyna grać dopiero we wtorek więc są 2 dni zapasu.A może Mladenovic odpuści debla dziś ? Tez ma z Babos debla w Singapurze
Siadło ja debil zaspałem i nie postawiłem tego za to przegrałem na innych pod wpływem emocji. Bukmacherka to nie tylko stawianie ale siła spokoju której mi od dłuższego czasu brakuje. 'Kyrgios vs Rublov co myślicie? Chce pograć trochęna Kyrgios
Jestem jego wielkim fanem ostatnie 2 mecze trochę mnie zawiódł ale według mnie to nadal kocur z Gasquetem trochę lipe odwalił w dwóch tajach go poskładał. Z Klahnem to nie wiem co tam się działo ale sporo podwójnych błędów. Kurs całkiem korzystny
Dodatkowo Petkovic dla mnie forma na prawdę świetna oglądałem jej kilka ostatnich meczy i muszę przyznać że mi imponuję. Nie wiem jak Van Uytvanc bo się nią nie interesowałem ale Petkovic wygląda na prawdę obiecująco. Co prawda ostatnio przejechałem się na niej bo wygrywając 6:0 w pierwszym secie udało jej się przegrać cały mecz mimo wszystko ja nadal w nią wierzę.
Kolejny plusik na tym turnieju sam osobiście pokusiłem się na handicap gemowy + wygranie seta... Jeśli wygra dziś Rosjanka, to zapowiada się niezłe bombardowanie w finaleMoja wizja na jutro w Moskwie (drugiego półfinału nie ruszam - obie grają świetnie tutaj): https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-19-10-2018-piatek.153825/#post-6731721
Ja akurat miałem przyjemność oglądać Tunezyjke i jestem zachwycony jej grą. Fakt że pogubiła się w drugim secie bo masowo nadużywała skrótów, ale w 3 secie wróciła do swojej gry i jest w finale. Tunezyjka jest bezstresowa, a Kasatkina miała dzisiaj załamkę po niewykorzystanych 4 set pointach w 1 secie. Trener Kasatkiny dzisiaj wyraźnie dawał jej wskazówki że nie chodzi do siatki po dobrym ataku, Tunezyjka jest fenomenalna w małe gierki- liczę że trochę pobawi się z Rosjanką, a to wyprowadzi ją z równowagi. +3,5 gema w kierunku Jabeur wygląda dobrze i biorę pod lupęKasatkina-Jabeur 1 @1.47
Powiem szczerze, ze nie widzialem tutaj zadnego meczu Ons Jabeur, podejrzewam ze Tunezyjka gra bardzo dobrze i znalazla dobra chemie z moskiewskim kortem. Szukam wiec u niej pozytywow... Jabeur zaczynala od kwalifikacji, w turnieju glownym pokonala bodajze 3 zawodniczki z Top 30, wiec na pewno forma jest wysoka i nie mam zamiaru tego negowac.
Kogos jednak dziwi, ze typuje wygrana Kastakiny? Chyba nie. Osobiscie uwazam, ze Kasatkina wygrala tak naprawde ten turniej meczem z Cornetem i tym co obydwie tam pokazaly. Kasatakina wraca do moskiewskiego finalu i tym razem licze ze tym razem uda jej sie wygrac. Dla Kasatkiny to szansa na tytul od turnieju w Charlston w 2017 roku. Rosjanka zagrala pozniej jeszcze w 3 finalach, ktore przegrala, ale byly to wtedy bardziej prestizowe turnieje i tamtejsze finaly przegrywala wtedy z Naomi Osaka w Indian Wells i Elina Svitolina w Dubaju (plus oczywiscie wspomniany ubiegloroczny final w Moskwie przegrany wowczas wyraznie z Goerges).
Kasatkina niejako powtarza wiec moskiewski i final i w takich przypadkach zazwyczaj w drugim podejsciu jest lepiej. Mimo, ze Kasatkina jest czesto przelamywana i to jej drugie podanie wciaz cierpi to jednak moim zdaniem zadna zawodniczka tutaj nie jest w stanie wytrzymac tylu jakosciowych wymian z Kasatkina na przestrzeni calego meczu, a poza tym mimo wszystko Kasatkina tez poprawia sie ze skutecznoscia wygrywanych punktow przy swoim serwisie z meczu na mecz.
Nie ma co ukrywac, ze strona ktora bedzie atakowac i probowac skracac wymiany bedzie Jabeur, bo te dlusze wymiany bede padac po prostu lupem Kasatkiny. W zwiazku z powyzszym uwazam, ze jutro pogon za moskiewskim tytulem Kasatkiny zakonczy sie sukcesem i Rosjanka w pelni na to swoja postawa w tym turnieju zasluguje.
P.S. Tarki ... Chcialbym wyslac Ci wiadomosc, ale wydaje mi sie, ze masz nalozona jakos blokade z gory, poniewaz po wejsciu w Twoj nick opcja "Wyslij wiadomosc" nie jest w ogole dostepna jak u innych uzytkownikow. Zreszta podejrzewam, ze mozesz miec tego swiadomosc, bo pewnie sam bys taka wiadomosc podeslal.
Zgadzam się z Tobą, technika Kasatkiny robi wielką robotę, świetnie operuje rakietą. Również jutro pobieram Kasatkine tyle, że już po 1.45.Ja ogladalem obie panie po 2 razy i jak tylko pojawily sie kursy na kasatkine 1.51 to pobralem bez zastanowienia. Zgadza sie Jabeur gra rewelacyjny turniej ale Kasatkina bije ja na głowę. Praktycznie bezbledna.