>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Monterrey, Charleston - 03.04-09.04.2017

Status
Zamknięty.
U 89

user18

Użytkownik
Oglądał ktoś Suarez Navarro wczoraj? Zagrała jakiś super mecz, czy Cornet tak słabo? Fajne kursy na Carle i kusi coś pograć w jej stronę

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Ostapenko 2:0 @3.70 unibet
Będzie powtórka z ao, bez problemu pokonała Dunke, a tutaj dużo słabsza zawodniczka, ale nie ma czasu pisać, bo mecz się zaczyna, ogromne value na czysty win, ja gram bardziej ryzykownie.

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Kerber-Pavlyuchenkova 2 @2.7
Nie bede mowic, ze ogladalem ten turniej w Monterrey w tym tygodniu, bo nie ogladalem, ale ja bym sprobowal na Pavlychenkova. Dla Pavlyuchenkovej bedzie to 4-ty final w Monterrey w swojej karierze, a poprzednie trzy finaly Rosjanka wygrala. Generalnie w latach 2010-2013, Rosjanka wygrala ten turniej trzy razy na trzu starty (raz nie wystartowala). Dla statystyki dodam, ze w swoim ostatnim wygranym finale tutaj Pavlyuchenkova ograla wlasnie Kerber.
Kerber miala znakomity ubiegly rok i takiego sezonu juz prawdopodobnie nidgy nie powtorzy. Niemka gra dobrze, ale w porownaniu z poprzednim rokiem to i tak brakuje. Na AO na pewno relatywnie szybka porazka, nic wielkiego Niemka nie ugrala tez w Indian Wells i Miami, poza kilkoma wygranymi meczami, dobry turniej w Dubaju, ale to wciaz nie ta gra. Dalej uwazam, ze granie przeciwko Pavlyuchenkovej w Monterrey, gdy Rosjanka dobila sie juz do decyduajcych faz turnieju jest bledem, wiec moze Pavlyuchenkova wygra w Monterrey po raz czwarty. Ostatnim razem gdy Pavlyuchenkova pokonywala Kerber w Monterrey, kursy byly bardzo podobne, a jak wiadomo historia lubi sie czasami powtarzac. Zacheca przede wszystkim wysoki kurs.

Otrzymane punkty reputacji: +17
M 47

maq0o0ne

Użytkownik
Kasaktkina-Ostapenko Ponad 21,5gema @1,9 hoho Ostapenko podpalona niesamowicie. Gdyby choc w polowie grała tak konsekwentnie jak Daria.. No nic może nastepnym razem.

Po wczorajszym meczu Ostapenko stwierdzam, że wyjdzie dzisiaj mega poddenerwowana. Z kolei Kasatkina jakby bardziej opanowana. Trzy setówka wielce prawdopodobna, ale żeby było pewniej biore meczyk w overze gemowym. Ostapenko talent mega. Mecz z Woźniacką pokazał, że możliwości są i forma także. Jakby nie gorąca głowa grałbym w jej strone, a tak spodziewam się przełamań z obu stron i wg mnie nie jakiejś miażdżącej, ale jednak przewagi Kasatkiny mimo H2H 2:0 dla Łotyszki.

Otrzymane punkty reputacji: +2
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Kasatkina vs Ostapenko Kastatkina 1.6 bet-at-home
Kolejny raz ide w Kasatkine. Mimo 2:1 z Siegemund caly czas inicjatywe miala rosjanka. Pierwszy set zawalila, ale dwa kolejne to juz totalna dominacja. Dzis Ostapenko. Szczerze, to nie jestem fanem gry Ostapenko, gra wg mnie bardzo nierowno, jak ma dzien to jest nie do zatrzymania, jak nie to w jej grze nie widac planu B. Jednakze jak na 19 latke podziw ze ograla i Wozniacki i Lucic Baroni. Ide w Kasatkine bo sile uderzen ma rownie mocna co Ostapenko, w dodatku, gdy nie idzie potrafi madrze rozegrac akcje, opiera tenis na rozrzuceniu rywalek po korcie, czasem z wieksza sila uderzen , czasem lzej, ale rywalki nie wiele maja do powiedzenia. Na maczce rok temu tez ladny sezon zaliczyla, we French Open odpadla bodaj w 3 rundzie po zacietym boju 8:10 w 3 secie z Kiki Bertens, w tym roku powinna zajsc dalej jak nie trafi na Serene czy innego robota.. Dziewczyna gra tenis madry, techniczny i gdy trzeba uzyc sily , rowniez potrafi przywalic.. Dzis to pokaze w finale wg mnie.
Izzy final.. scenariusz trafiony. 2:0 Kasatkina

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom