>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Miami, 25.03.2009 - 05.04.2009

Status
Zamknięty.
S 381

szczurek

Użytkownik
Spotkanie: Svetlana Kuznetsova - Victoria Azarenka
Typ: 1
Kurs: 2,46
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Nie wiem skąd się wziął tak wysoki kurs na Kuznetsovą. Zwykle unikam grania tenisa, ale tym razem po kursie 2,46 jestem w stanie zaryzykować na Rosjankę. Mecz ten odbędzie się w ramach półfinału turnieju na twardych kortach w Miami. Kuznetsova we wtorek wygrała z mocną Caroline Wozniacki, natomiast Azarenka gładko pokonała jakby nie patrząc słabszą Samanthe Stosur. Za Kuznetsovą przemawia miejsce w rankingu, i to, że w każdym spotkaniu tych pań, Svetlana okazała się lepsza. Ostatnio pokonała Azarenkę w 1/16 wielkoszlemowego Rolanda Garrosa. Kurs wysoki, według mnie warty ryzyka.
Pozdrawiam.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Zdarzenie: Kuznetsova v Azarenka
Typ: DW: 0:2
Kurs: 2,25
Buk: Sportingbet
Analiza: Dziś o godzinie 19 polskiego czasu zostanie rozegrane kolejne ćwerćfinałowe spotkanie. Białorusinka mknie jak błyskawica przez ten turniej. Zaczeła od 2 rundy, gdyż w 1 rundzie miała wolny los. W 1 spotkaniu pokonała rosjanke Pavlyuchenkovą 6:2 6:2. W 3 rundzie napotkała także na rosjanke, tym razem Chakvetadze, którą pokonała 6:1, 6:4. W 4 rundzie natrafiła tym razem na węgierke Szavay pokonując Ją 6:2 6:4. w 1/4 finała pokonała inną rewalację austriaczkę Stosur,wygrywająć aż 6:1 6:0, która wczesniej pokonała m.im Mauresmo czy Safine. Jak na razie Azarenka pokazuje, że jest w wyśmienitej formie, nie straciła żadnego seta, nie grając nawet żadnych tie-braków, zawsze pokonując rywalki w 6 gemach. Teraz przyszła pora na kolejną rosjankę, a jak wcześniej było widać radziła sobie świetnie z nimi.Kuza bardziej się meczyła brnąc do tego etapu, gdzie dunka Wozniacki stawiała Jej świetny opór, wygrywając po 3 setach czy to w 2 rudzie, gdzie także potrzebowała 3 setów w starciu z Paszek. Wydaje mi się, że Azarenka podtrzyma swoje wysmienite tempo i dojdzie do finału wraz z jedną z sióstr Williams, wręcz stwierdziłbym, że wygra ten turniej.

F 0

flipek

Użytkownik
Kuznetsova Svetlana - Azarenka Viktoiia
Typ: 2✅
Kurs: 1,55
Buk: Interwetten
Analiza: Półfinał turnieju w Miami pań, w który zagra 8 w rankingu Kuznetsova, z 10 Azarenka. Kuznetsova to zawodniczka starsza, przez turniej idzie poprawnie, choć, już w 2 rundzie mogła pożegnać się z turniejem, za sprawą Peszek, popełnia dużo niewymuszonych błędów, nie jest to zawodniczka lubiąca biegać ze względu na swoją posturę, tutaj ważne fakty, 3 godzinny pojedynek z Woznacki, oraz wczorajszy debel na pewno będzie odczuwała w nogach, bo jak napisałem kondycji rewelacyjnej nie posiada! Azarenkowa w turnieju gra bardzo dobry tenis, jest w rewelacyjnej formie, myślę, że wygra ten pojedynek, bo gra bardzo solidnie, może spokojnie zabiegać, wymęczyć Svetlane. Viktoria w poprzedniej rundzie turnieju ograła Stosur w rewelacyjnym stosunku gemów 6-0, 6-1 czyli nie zmęczyła się tym meczem, będzie wypoczęta i skoncentrowana, dlatego stawiam właśnie na nią!

Wynik: 1-2

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
2009-04-03 01:00, WTA Miami (USA) - twarde, Świat
Serena Williams (USA) - Venus Williams (USA) )( Zakłąd na sety )
Typ: 2-1 dla Sereny Williams
Kurs: 3,30
Buk: BAH
W nocy z czwartku na piątek dojdzie do półfinału kobiet WTA pomiędzy siostrami Williams. Jak wiemy jest to historia tenisa. Ja typuje 2-1 dla starszej Sereny. W tym turnieju Serena grała 2 mecze trzy setowe z Chinkami Zheng i Na Li. Dwa pozostałe mecze wygrała bez straty seta z Peng i Glatch. Jej siostra straciła tylko 1 seta jednak miała łatwiejszą drogę, grała z Benesovą, Radwanska, Groenfold i Peer. Jak wiemy Chinki Na Li i Zheng ostatnio są w bardzo dobrej formie więc to nie jest sensacja. Pojedynki między tymi zawodniczkami na betonie to większość 3 setowe. ostatnie 3 mecze to dwa mecze z 3 setami. Miesiąc temu W Dubaiu również grały w półfinale ze soba wtedy wygrała Venus 2-1. Jednak wtedy styl gry był ładniejszy młodszej. Tutaj Serena gra lepiej. Gra fantastycznie z głebi kortu i ma bardzo mocne returny. Jej siostra dzisiaj powinna wygrać seta. Ale decydujący set padnie łupem Sereny.

januask 48

januask

Użytkownik
Serena Williams (USA) - Venus Williams (USA)
Nie wiem dlaczego bukmacherzy lekko faworyzują Serene w pojedynku z Venus. Dla mnie to Venus jest faworytką i ta na papierze(to najważniejsze) i ta w wymiarze pozasportowym (mecz będzie prawdopodobnie &quot;ułożony&quot;). &quot;Ułożony&quot; tzn. będą 3 sety, ale jeżeli już chodzi o zwyciężczynie to może być tylko jedna. Venus jest w lepszej formie i gra o pozycje w rankingu(Serena utrzyma 1 w WTA). Venus na razie jest 6 i &quot;cala rodzinka&quot; Williamsów zdaje sobie sprawę z tego ze lepiej jest aby siostry w najbliższym wielkim szlemie spotkały sie ewentualnie dopiero w finale, a do takiego rozstawienia potrzebna jest lepsza pozycja rankingowa Venus. Osobiście polecam granie na zwycięstwo Venus, ewentualnie 3 sety, ewentualnie wynik 2:1 dla Venus oczywiście ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom