Paula Badosa v Aryna Sabalenka 4:6 3:6
Badossa +4.5 gema kurs 1,8 williamhill
Badossa win 3.40 Livescorebet
over 1,5 tajbreka w meczu kurs 34.00
Betfair
A na upartego ja też się wypowiem.Przede wszystkim ten mecz to klasyczny no bet , ze względu na kontekst i sytuację.
Odejście partnera , czy byłego partnera , to zawsze smutne przeżycie.Tutaj różnych scenariuszy na ten mecz jest co najmniej kilka
a jeśli wogule coś zagrać to za drobne!!!!!!!dla lepszego oglądania bo sam mecz może być ciekawy i stojący na wysokim poziomie.
Na pewno będzie bardzo cięzko grać przeciw najlepszej przyjaciółce tuż po tak wielkiej tragedii powiedziała Badossa
No ale jeśli się już wyjdzie na kort to myślami jest się już tylko w meczu i koncentracja powinna iść na każdą bieżoncą piłkę do odbicia.
Sprawa gonienia Śaiątek w rankingu zrobiła się mglista bo przewaga Igi to już ponad 2 i poł tytsiąca pc tu bardziej cgyba trzeba uciekać przed Gauff bo róznica jest coś koło 900 pc .
Badossa też powinna myśleć o sobie bo bliska jest wypadnięcia z pierwszej setki co było by bardzo niedobre w skutkach.
Ale myślę są duże szanse że po kilku pierwszych punktach ten mecz zrobi się normalny jak każdy inny .
w H2h remis 2:2 i stawka duża bo o prowadzenie w bezpośrednich starciach , obie czysto sportowo podejdą do tego ambicjonalnie.
dwie dwusetówki , dwie trzysetówki , 1do 1 w tajbrekach , jest też jeden set 6:0 wygrany prze Badossę,
Ostatni mecz chiszpanki z Halep wyśmienity , przegrany mecz na AO z Anisimovą również! troszkę szczęscia zabrakło ale doprowadziła Anisimovą pod koniec pierwszego seta do dużej zadyszki , łez , ostrzeżenia za przekroczenie czasu i medical time outu.
Sabalenka chyba raczej poniżej optymalnej formy nie obroniła finału w IW , w zasadzie powinna już odpaśc z Peyton z którą grała dwa tajbreki.Ma tu jakieś pc do obrony w Miami , dużo nie dużo ? trudno to ocenić , na horyzoncie Sztutgart i Madryt , warto bu obronić finał i tytuł.Może dzisiaj odpuścić?
Dodatnie handi gemowe w stronę Badossy to chyba rozsądna opcja.Wydaje mi się że Paula nie powinna dać sobie dużej krzywdy zrobić , oba mecze na hardzie w h2h wygrała , choć aktualna forma i ranking były na innych poziomach.
Może być ciekawy mecz ale jeśli już coś grać to u mnie treningowe stawki.