>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Miami (18.03.2025 - 30.03.2025)

louisarmstrong 1,9M

louisarmstrong

Użytkownik
Aryna Sabalenka v Danielle Collins
Collins 4.60 Ladbrokes
Collins 2:0 w setach kurs 8.00 williamhill

hm mocno ryzykownie nawet życzeniowo ale Danielle broni tu tytułu z ubiegłego roku i tak naprawdę to chyba jedyny argumet jaki znajduje za Collins.

Na upartego można by coś poszukać przeciw Arynie na pewno Miami to nie jest turniej w którym gra się dobrze białorusince w ubiegłym roku odpadła wcześnie przegrywając 2:1 z Kalininą , dwa lata temu miała ćwierćfinał ale odpadła z Soraną Cirsteą 2:0 .
Saba w tym roku na pewno do ugryzienia , w finale AO z Keys , w pierwszej rundzie w Doha z Alexandrovą , w drugiej w Dubaju z Tauson i w weekend z Mirrą w finale IW i to łamakiem:)
Trochę już tych porażek jest a to dopero pierwsza część sezonu , jak na nr 1 WTA zdecydowanie sporo.

H2H jest okropne 6:0 dla Saby koło od roweru , w dodatku 3 bolesne porażki bo na US open rodzimym szlemie Danielle , ale w tej statystyce 3 mecze dosyć wyrównane przegrane przez amerykankę po deciderach.
Chyba najbliżej zwycięztwa Collins była w ubiegłym roku w Madrycie miała 1:0 w setach i w drugim secie 2BP przy stanie 4:4 , zabrakło ciut do serwowania na mecz a w nastepnym gemie to Aryna przełamała i wygrała drugiego seta.
Czysto teoretycznie często łatwiej wygrać 2:0 niż po deciderze.
Obu pań raczej nie darzę jakąś większą symaptaią ale dziś lekko kibicuję Collins mam naszieję że w tym kole od roweru w h2h pojawi się dzisiaj jedna szprycha :)

Ostatnia edycja:
R 1,6M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Tenis: WTA- Miami
Godzina: 19:20
Spotkanie: Gauff - Linette
Typ: mecz/liczba gemów: Gauff i poniżej 20,5
Kurs: 1,62
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
1/8 turnieju kategorii WTA 1000 na nawierzchni twardej w Miami i pojedynek rozstawionej z nr 3 Coco Gauff z naszą Magdą Linette. W poprzednich rundach Gauff zniszczyła 6;0 6;0 Sofię Kenin oraz pokonała 6:2 6:4 z Sakkari. Magda zagrała trzy rundy wygrywając kolejno z: Pawluczenkową, Aleksandrową oraz Fruhvirtovą nie tracąc seta. Poprzeczka jednak idzie mocno w górę bowiem Gauff złapała rytm a ostatni pojedynek z Coco jesienią w Wuhan zakończył się gładkim 6:0 6:4 dla Amerykanki. Gauff raczej nie przedłuża spotkań i przypuszczam, że Magda nie będzie w stanie ugrać zbyt wielu gemów.

I 45,3K

iti

Użytkownik
Svitolina @4.35 superbet
+1.5 seta @2.25 superbet

niestety się nie udało, ale Iga gra dalej i to jest plus ;)

Oglądałem wczoraj Ige i powiem szczerze, że jestem zawiedziony jej formą, było widać nerwy i mimo wygranej to nie był tak łatwy mecz na co może wskazywać wynik. Svitoline też wczoraj widziałem i widać przyzwoitą formę. Patrząc na wyniki w IW i tutaj w Miami (IW: gładkie wygrane z Amerykankami Krueger, Collins i Pegula mimo straconych setów, w Miami zdmuchnęła Bencic i Muchova też wbrew pozorom nie miała za wiele do powiedzenia), do tego jak sobie przypomnę Igę ze Svitloną w Londynie (trawa, tak wiem) to żal nie spróbować takiego kursu. Paradoksalnie Iga zrobiła w tym sezonie same dobre wyniki (QF Dubaj, SF AO, Doha, IW), a jednak traktujemy te wyniki jak porażkę i samej Idze zaczyna to doskwierać, widać u niej nerwowość, której nie było widać za Wiktorowskiego.

Raducanu @2.42 superbet
łatwiejszy mecz niż się spodziewałem

Emmy ostatnio nie widziałem, za to widziałem wczoraj Anisimova i dosyć późno kończyła swój mecz, dodatkowo to był długi maraton, popełniała proste błędy, Andreeva już na początku meczu brała MO i później jeszcze kilka razy, co też wpłynęło na jej dyspozycje. Anisimova gra tenis typu udo się albo się nie udo. Owszem, wygrała w Doha, ale kilka tygodni wcześniej dostała w łeb od dzisiejszej rywalki w dwóch setach (7-5 6-3). Moim zdaniem kursy powinny być bardziej wyrównane.

Sabalenka over 12.5 gema T TOTALBET
nawet nie było blisko, po odłamaniu na 3-3 w pierwszym to był jedyny moment, ale Collins od razu oddała...

I na deser typ bardziej przeciwko Sabalence, aniżeli na Collins. Aryna dwa lata temu po dobrym IW (finał) przegrała na etapie 4 rundy, na Florydzie zgoła inne warunki niż w Kalifornii. Nie spodziewam się też, że jeżeli Aryna przegra ten mecz to przegra go w dwóch gładkich setach. Te wyniki z Ruse czy Tomova nie są absolutnie żadnym wyznacznikiem, ale w obu meczach potrafiła oddać serwis na początku meczu, a przy dobrym dniu Collins to na seta może wystarczyć. Danielle pochodzi z Florydy, więc poniekąd to jest jej turniej, dodatkowo rok temu tu wygrała, nie sądzę aby była w stanie to powtórzyć, ale znowu żal nie spróbować po takim kursie.
Bardzo nie lubię Danielle za jej zachowanie, te wszystkie prowokacje nie pasują mi do tenisa i życzę jej sportowo jak najgorzej, ale dziś wyjątkowo "gramy" do jednej bramki ;)

W żadnym z typów nie szedłbym grubo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2551
adik1992 647,1K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Świątek- Eala 1 set u8,5 @1,95

Idze w Miami nie idzie tak latwo jezeli chodzi o wygrywanie spotkan jak to mialo miejsce w IW gdzie w początkowych rundach oddawała rywalkom po kilka gemow. W Miami są mniej sprzyjające Polce warunki. Zwłaszcza zacięte są pierwsze spotkan Świątek. Dwukrotnie konczyly sie wygranym tb przez Igę. Dzis jej rywalką bedzie teoretycznie najsłabsza z jaką zmierzy się podczas tego turnieju. Filipnka Eala gra turniej życia i już dzięki cwiercfinalowi awansowała na 102 miejsce w rankingu. Pokonała Keys czy Ostapenko jednak rywalki sporo pomagały niewymuszonych błędami. Iga tylu prezentów nie powinna rozdać, a gdy dobrze wchodzi w mecz to potrafi szybko zapisać partie na swoje konto. I liczę że dziś taka bedzie, stawka meczu moze na początku przytłoczyć Filipinke.

U18,5 gemow w meczu @1,66
Iga o4,5 przełamań @2,0

wszystkie kursy z superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +875
versa 778K

versa

Typer
Raducanu - Pegula
Raducanu wygra przynajmniej jeden set
Fortuna @1.65
Myślę, że skoro Raducanu było stać na pokonanie Anisomova w poprzedniej rundzie 6-1, 6-3 i pokonać wcześniej na tym turnieju Navarro to jak najbardziej powinna być w stanie ugrać przynajmniej jednego seta w spotkaniu z Pegula. Tenis żeński jest na tyle nieprzewidywalny, że często kursy na oczywistych underdogow się opłacają, bo wchodzą. Nie zdziwię się jeśli tym razem też tak będzie, choć aż takim zdecydowanym dogiem 22 letnia Raducanu nie jest. Panie dotychczas mierzyły się ze sobą dwukrotnie - raz na trawie lepszą była Raducanu, a raz na twardej lepszą była Pegula - 2.5 roku temu wówczas Pegula wygrała 7-5, 6-4 a więc mimo porażki 2:0 Raducanu dobrze się spisała. Jest zupełnie inną, lepszą zawodniczką aktualnie, więc w tym starciu seta powinna ugrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1862
Pablito91 1,7M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Raducanu powyżej 2.5 podwójnych błędów @1.56 fortuna tyle gemów i 0 DF nieprawdopodobne

O godzinie zerowej naszego czasu powinny wyjść na kort Emma Raducanu z Jessiką Pegulą. Meczyk wyrównany, tutaj każdy wynik jest możliwy. Jednak bliżej mi do Peguli. Jednak skusze się po raz kolejny na podwójne błędy serwisowe. Dość niska linia na Raducanu pewnie przez to, że w dwóch oststnich meczach miała odpowiednio 0 i 1. Jednak nie należy zapominać, że jak ma dzień to potrafi hurtowo podarować punkty w postaci DFów. Z Navarro miała już np. 8. Panie mierzyły się w zeszłym roku w Eastbourn i Emma miała 9 podwójnych. Chętnie rzuciłbym się na linię 3.5, ale zagram bezpieczniej I pobieram jej 3 podwójne błędy. Ten mecz ma potencjał nawet na 3 sety a i wtedy więcej szans na robienie podwójnych błędów.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 1,9M

louisarmstrong

Użytkownik
Raducanu - Pegula
Ech player over 4 DF
Kurs 7.50 williamhill
Hm a może meczycho z dużym przeciąganiem liny?
Ostatni mecz miedzy nimi buł latem na trawie w Esbourne , padły 3 sety i w podwójnych błędach obrodziło.
Było 9:7

Do góry Bottom