Yuliia Starodubtseva v Karolina Muchova
Starodubtseva over 7.5 gema kurs 1.91
Starodubtseva win kurs 5,50
williamhill
No niestety człowiek się produkuje , pisze analizy a taka Muchowa podkuliła ogon i się wycofała
Yuliia już kilka razy dawała zarobić z pozycji under doga , wydaje mi się że ma pewien potencjał może nawet na pierwsza pięćdziesiątkę , czy go wykorzysta to inna sprawa.Bardzo podobał mi się wyrównany mecz w Miami z Osaką choć przegrany , podobnie było z Gauff w Bejzing , również ugrała seta.
Muchova od jakiegoś czasu wydaje mi się gra ponizej możliwości i potencjału jaki posiada , owszem wygrywa w wiekszosci co ma wygrywać ale i kilka meczów zwyczajnie sie prześlizgnęła.
W dodatku Karolina nie grała na mączce od Igrzysk w Paryżu gdzie odpadła w pierwszej rindzie z Fernandez .
W poprzednim sezonie ledwie 6 meczy na Cleyu i dwa turnieje na tej nawierzchnii.Owszem finał w Palermo przegrany z Zheng i pierwsza runda IO.
Starodubtseva jest teraz w Primie , zagrała już 3 mecze tutaj w Madrycie i tak myślę że może warto to 5,50 gdzieś włozyć w jakieś 2- 3 wywarzone kupony.Do tego moim zdaniem Muchova choc była w finale Garossa 2 lata temu na cegle gra najsłabiej , do tego gra na tej nawierzchni kosztuje ją najwiecej wysiłku a ja u niej ze zdrowiem do końca nigdy nie wiadomo.
Na pewno warto ponownie sie przyjrzeć Ukraince bo wydaje mni się że jest spora szansa że jeszcze kilka razy da zarobić bendąc underdogiem.