>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Madrid, 30.04-07.05.2016

Status
Zamknięty.
grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Ivanovic A. - Chirico L.
ilosc gemow ponad 18.5 @1.39
✅
Chirico +1.5 seta @1.80✅
Chirico +5.5 gema @1.46
✅
efortuna
Chirico WIN !

Są takie mecze, w których jest duża szansa na over gemowy. Często u kobiet można złapać linię 17.5 lub 18.5 i są to dosyć ciekawe opcje, bo 19.5 przy 2 setach często nie wchodzi. Wybrałem akurat ten mecz z kilku względów. Dużo ludzi idzie w kierunku Ivanovic, jednak aktualna forma ostatnich dni przemawia zdecydowanie za młodziutką Amerykanką. Szybkie 3 mecze z Falconi, Duque-Marino i Niculescu zamknięte zdecydowanie w 2 setach, fajne turnieje w Charleston i Stuttgarcie. Można by się przyczepić do tego, że w obliczu większych wyzwań czyli meczów z bardziej wymagającymi rywalkami młoda nie wytrzymuje presji, dostała 6:0 6:0 od Kvitovej czy 6:0 6:4 od Kasatkiny u siebie. Teraz dostaję byłą liderkę rankingu WTA Anę Ivanovic która zdecydowanie woli nawierzchnie szybkie, ale potrafi odpalić również na cegle (półfinał w Paryżu rok temu). Lata 2013 i 2014 to odpowiednio półfinał i ćwierćfinał tutaj na turnieju w Madrycie. Aktualnie w 1 rundzie straciła seta z Siniakovą. Ivanovic też jest taką zawodniczką, która specjalnie jakoś nie &quot;niszczy&quot; swoich rywalek. Myślę, że młoda Amerykanka podbudowana szybkim przejściem kwali i 1 rundy powalczy tutaj i urwie chociażby seta. Jednocześnie wydaję mi się, że pewną opcją jest over gemowy linii 18.5, z racji tego też, że Ivanovic formą nie błyszczy, jak również ciężko radzi sobie pod presją kiedy jej nie idzie. A może młoda pokusi się o niespodziankę ?

Ponadto wg mnie to pewne opcje na dziś :
Pliskova @1.36⛔
Medina Garrigues A./Parra Santonja A. @1.39✅
Klepac A./Srebotnik K. @1.31✅

Otrzymane punkty reputacji: +32
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Zauważyłem że w pierwszym secie Muguruza wygrały cztery gemy z rzędu przy stanie 5:3 dla Begu i wygrała seta więc czekałem co się będzie działo w drugim,zdarzyło się to samo,5:3 dla Rumunki i jeszcze miała serwis i 40:0 a Hiszpanka to odrobiła i wyszła na 6:5 i miała serwis żeby zakończyć mecz ale straciła podanie i rozpoczął się tie break. 2:0 już prowadziła Hiszpanka ale ostatecznie przegrała tego seta,tylko i wyłącznie przez swoją nieudolność. W trzecim secie Muguruza kontynuowała pokaz żenady przeplatany z dobrą grą ale ostatecznie przegrała.Nie,nie obstawiałem tego meczu ani przed ani na żywo.Zatem odpadła trzecia najwyżej rozstawiona zawodniczka,kobiecy tenis jest przezabawny ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Suarez Navarro C. - Lisicki S. 1 @1,34 ✅

Cibulkova D. - Garcia C. 2 @ 2,25 ⛔( ale dalej uważam że Cibulkowa to Cienias;) )
Buk: Bwin

Dzięki za AŻ ???? dwa podziękowania wygranej analizki.
A co do dzisiejszych meczy, to wybrałem na szybko dwa - (bo grill czeka)
Hiszpanka nie jest w swojej wysokiej formie, co można było zauważyć w meczu z Babos. I jak ktoś myśli, że gospodyni będzie miała Z Niemką spacerek jest w zj... błędzie, mozna też grać overek gemowy co jest bardziej prawdopodobne - ale ja wolę Win. na Carlle.

A co do Cibulkovej, to już widzę masówkę na jej win ???? ograła Agę to musi być silna ????
Szczerze, Aga jest na ziemi tak słaba jak ja polo, a pozatym nie było iskry w grze agnieszki poza końcówką II seta i dla tego przy odrobinie chęci Agnieszki, Cibulkova siedziała by już dzisiaj w samolocie na Maleviwy. Powiem tak Francuzka to wygra - Powodzonka
Aaaa i nie pchajcie się z podziękowaniami, bo mi profil się zablokuje od tłoku ????

Otrzymane punkty reputacji: +13
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Cibulkova-Pavlyuchenkova 1 @1.45 exp

Bardzo mi sie gra Cibulkovej tutaj podoba. Pavlyuchenkova tez grywala tutaj niezle, ale Rosjanka jest w 3 rundzie, a zagrala tylko jedne mecz i 12 gemow. Malo gry, Cibulkova wywlaczyla sobie ta runde mega ciezkimi meczami i tu powinno wyjsc ogranei Slowaczki i jej przewaga. O walke, determinacje i bieganie Cibulkovej po jej meczach z Radwanska i Garcia jestem spokojny.

Otrzymane punkty reputacji: +15
merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Gavrilova D. - Kvitova P. 2 @ 1,26 ⛔
Petra śmiało poradzi sobie z Australijką. Napewo nie będzie to łatwy mecz, bo to nie ta sama Petra co kilka m-cy temu, ale jest na dobrej drodze.
Nie opisuje zawodniczek bo jak ktoś śledzi turniej w Madrycie wie jak gra.

Suarez Navarro C. - Stosur S. 2 @ 2,40 ✅
W tym meczu gospodyni może odpaść.
Lubie parzeć na grę Carlii, a Samanta od paru spotkań pokazuje dobry tenis,śmiem twierdzić, że lepszy od Carlii.
I to tyle.
NIeopisuje zawodniczek, bo ktoś kto śledzi mecze wie o co kaman.
podaje tak jak ja to widze - Powodzonka
Buk: Bwin

P.S. dx2 masz 100% racji w kwesti moder... (y)

Otrzymane punkty reputacji: +2
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Gavrilova D vs Kvitova P. 1 @ 4.2 pinnacle ✅
A ja tu pójdę w strone Darii. Rosjanka z Australijskim obywatelstwem to mega talent. Wykonała niesamowity progress. Coś w tym roku sie zacięło, ale wraca na własciwe tory. Miała dwa tygodnie przerwy przed turniejem i tutaj 2x pewne 2;0. Petra to samo, ale jakoś nie porywa mnie jej gra. Niby rok temu tu wygrała, ale nie ma to większego znaczenia. Nie wiem jaka jest jej dalsza strategia na ten rok, ale jakiś plan działania trzeba mieć i dążyć do czegoś, a tego nie widu ni słychu. Najważniejsza rzecz Daria jest bardzo cierpliwa z dobrymi zawodniczkami i może pokazać klase.

Otrzymane punkty reputacji: +77
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Stosur-Tig 1 @1.33 exp
Taka Tig i Chirico graja turniej swojego zycia jak na razie. Rumunki akurat to zaznaczyly juz nie pierwszy raz mocny slad w Madrycie, ale w tym roku na tym etapie sa Halep, Begu, Cirstea i Tig. Szczerze to wczoraj chyba pol gidziny przymierzalem sie do typu na Tig, ale mowie brak doswiadczenie, a tu prosze... Tutaj jednak mysle, ze sen Rumunki sie skonczy. Stosur wczoraj ograla po swietnym meczu swietna Suarez i otwera sie szansa na naprawde dobry wynik, badz co nie badz australijskiej finalistki French Open bodajze sprzed 3 sezonow. Stosur potrafi, chyba bedzie myslec o kolejnym dobrym wystepie na French Open. Poza tym mam wrazenie, ze Stosur ma cos do zalatwienia z ubieglego seoznu, gdzie przegrala w 3 rundzie po dramatycznym meczu z pozniejsza finalistka. Doceniam postawe i wynik Tig, ale tym razem forma i doswiadczenie Stosur beda miec znaczenie moim zdaniem. Jedeyny taki typ, wydajacy mi sie rozsadny na dzis, wiec wrzucam do kombinacji.

Otrzymane punkty reputacji: +10
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Tig vs stosur 1 @3.4 pinnacle⛔. Rumunka gra turniej życia i wyeleminowala na tym turnieju prawdziwe bomby. Stosur jest już stara. Co sezon to gorzej. Clay jest wyczerpujący i to może mieć kluczowe znaczenie. Fajnie Rumunka rozprowadza piłkę po korcie i potrafi wrócić z ciężkiej sytuacji. Naprawdę żal nie zagrać. I jeszcze oddzielnie gram Gavrilova⛔ proponuję wczorajszą analizę do odczytania albo wiele wiele z wcześniejszych turniejów bo najczęściej nia grywam @ 1.56 pinnacle. Pisze z telefonu dlatego tak to wygląda.

Otrzymane punkty reputacji: +4
merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Cibulkova D. - Chirico L. 2 @ 2.90 ⛔:;/:????

Witam.
No to dzisiaj Amerykanka powinna zetrzeć ten driący uśmieszek z ust Cibulkovej, który jej towarzyszył w meczu m.i. z Agą :razz:
Cibulkova dzisiaj juz pewnie jest spakowana, chociaż może i nie, bo jest tak arogancka, że nawet nie wie jak jest słaba.
Cieszył bym się z 0:6 / 0:6 :grin: to mi dziiaj poprawiło humor, no ale tak to nie będzie. - śmiało na Chirico
Bwin

psotnick 962,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
WTA. Madrid
Dominika Cibulková-Louisa Chirico
Typ: Powyżej (20) @ 1.66 ⛔ 6-1 6-1 się obudziła...
Typ: Louisa Chirico (+1.5) Sets @ 1.71 ⛔

Cebula zwykle była slow starterem, no ale w tym tygodniu to już wybitnie idzie w tym kierunku. W Madrycie 3 mecze (Garcia, Pawliuczenkowa, Cirstea) dokładnie w tym samym scenariuszu: początek to gra na poziomie ITF i dość łatwo przegrywała pierwszy set (czasem w kompromitującym stylu jak przegranych 9 pierwszych gemów z Garcią) i dopiero od 2 seta wchodziła na swój poziom i ogrywała rywali w decydującym secie. Podobno nic nie zdarza się 2 razy, ale skoro zdarzyło się już trzykrotnie to kusi jeszcze raz postawić na łamańca. Tym bardziej, że Chirico gra chyba swój najlepszy tenis, w Madrycie dobry run aż z kwalifikacji, trochę jej pomogł walkower Azarenki, ale w wygranych z Niculescu, Ivanovic czy wczoraj z Gavrilova już nie było nic z fuksa. Dlatego warto postawić na wyrównany, overowy mecz, a jako bonus poszukać szczęścia z łamańcem po dobrym kursie, wprawdzie typ z myślą o Cibulkovej, ale obejmuje on obie zawodniczki., więc to jeszcze jakieś dodatkowe zabezpieczenie.

Typ: Gracz przegra pierwszego seta, ale wygra mecz - Tak @ 5.3 ⛔

Kursy z 1xbetu

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Halep - Stosur typ 2 kurs 3.23 Pinnacle
Półfinały turnieju w Madrycie i zawodniczki raczej niespodziewane chociaż Halep ostatnie sezony świetne w tym bez błysku szczególnie ostatnio na kortach ziemnych. Stosur zaczyna sobie przypominać świetne czasy gdy wygrywała Roland Garros. Australijka w Pradze zaliczyła finał tutaj z meczu na mecz gra lepiej wczoraj ograła rewelacje turnieju Tig. Dziś Halep będzie próbowała rewanżu za rodaczkę jednak widze szansę na wygranie dla doświadczonej Australijki.

V 0

variaxis

Użytkownik
Halep - Stosur (+1,5 seta) typ 2 kurs 1.8 fortuna ⛔ 6:2,6:0
Popieram kolegę wyżej, lecz ja zagrałem bardziej bezpiecznie.
Halep w tym sezonie nie zachwyciła mnie absolutnie niczym na mączce. Gra bardzo w kratkę, jak pokazał mecz z Begu (6:3, 0:6, 6:1) nie wiadomo do końca czego się po niej spodziewać. W turnieju nie miała wymagających przeciwniczek. Grała niby z Bacsinszky- ale ona ledwo chodziła po korcie, wymęczona po turnieju w Rabacie.
W moim typie kieruję się zdecydowanie formą Stosur. Samantha gra bardzo dobrze na ziemi w tym roku. Przez cały mecz jest skupiona, ma bardzo dobre podanie i return. Psychika i siła też OK. Ale przede wszystkim solidność w swoich zagraniach przez cały mecz, da jej min. jednego seta... jak nie zwycięstwo.
//// dramat... półfinał nr 1 trwał- 1h, a nr 2- 52 min... ????

tony1 15

tony1

Użytkownik
Dzis Halep @1.44 10/10

Wczorajszy mecz Cibuli to calkowite poddanie przez Chirico ktora stojala a nie grala, Cibula gra to co zwykle. Masa wymian, ni to mocno ni nie, ale biega bo to fajterka. Halep ma to samo, lecz to ona ma to cos czego nie ma slowaczka, te konczace super uderzenia, super obrona i te no brakuje mi slow wyrachowanie, przechodzenie gra z obrony do ataku. Halep bierze Madryt !

A te slowo ktoego mi brakowalo to bilans pomiedzy gra w ataku a obronie. To ma lepsze Halep. Tak sie to mowi ? Bilans....

Tak sie gra !!!!!

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Cibulkova vs Halep Cibulkova win 2.6 bet-at-home

Ja dzis ide w slowaczke.. Wygrala z Radwanska po ladnym meczu, Chirico nie nadazala za szybkoscia pilek Dominiki i ja zniosla z kortu.. Halep ma przestoje, w tym turnieju gra niezle, lecz psychicznie nie podola Cibulkovej w mojej opinii... Do tego H2H 3:1 dla Cibulkovej, wiec i tym razem ide w strone Dominiki, ktora jest fajterka i dzis nie odpusci.. Halep czasem potrafi tak &quot;olac&quot; mecz, jak jej nie idzie i zeby dzis wygrac z Cibulkova musi pokazac ze ma cojones, choc watpie zeby je pokazala..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom