>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Londyn, S'Hertogenbosch (09.06.2025 - 15.06.2025)

Status
Zamknięty.
tarki_16 433,8K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
images.jpg

Miejsce: Londyn, Wielka Brytania
Data rozgrywania: 09.06.2025 - 15.06.2025
Nawierzchnia: Grass
Kategoria: WTA 500
Pula nagród: $1,064,510
Oficjalna strona turnieju: https://www.facebook.com/thelta1/
Lista Startowa: https://www.tennisteen.it/entry-list/wta/24360-wta-entry-list-9-15-giugno-2025.html
Drabinka: https://www.wtatennis.com/tournaments/1111/queens/2025/draws
Plan gier: https://www.wtatennis.com/tournaments/1111/queens/2025/order-of-play
Zwycięzca singla 2024: -
Zwycięzcy debla 2024: -

pT0jBW6p_400x400.jpg

Miejsce: S'Hertogenbosch, Holandia
Data rozgrywania: 09.06.2025 - 15.06.2025
Nawierzchnia: Grass
Kategoria: WTA 250
Pula nagród: $275,094
Oficjalna strona turnieju: https://libema-open.nl/en/
Lista Startowa: https://www.tennisteen.it/entry-list/wta/24360-wta-entry-list-9-15-giugno-2025.html
Drabinka: https://www.wtatennis.com/tournaments/822/s-hertogenbosch/2025/draws
Plan gier: https://www.wtatennis.com/tournaments/822/s-hertogenbosch/2025/order-of-play
Zwycięzca singla 2024:
L. Samsonova
Zwycięzcy debla 2024: B. Schoofs / I. Neel

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Burrage 4 asy lub więcej @1.62 superbet 6 asów w 1 secie :)

Po raz pierwszy Panie będą rywalizowały w Londynie. W jednym ze spotkań dojdzie do pojedynku Brytyjki Burrage z Amerykanką Anisimovą. Podoba mi się Typ na asy w tym pojedynku. Burrage dysponuje niezłym podaniem. Na kortach ziemnych kręciła fajne wyniki. W Paryżu potrafiła Collinsowej 10 asów posłać. Z kolei Anisimowa dała aż 11 posłać Sabalence, która nie wali tak asów jak kiedyś. Korty trawiaste, więc powinno być teoretycznie łatwiej o asy. Brytyjka ma juz za soba 2 mecze na trawie w tym sezonie i miala odpowiednio 4 i 5 asow. Linia myślę przyjemna więc ja ją próbuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3748
louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Jodie Anna Burrage v Amanda Anisimova
Burrage to win set 2.70
Burrage win 6.50
Aj szkoda tego siódmego gema w trzecim secie bo miała 40:15 i serwis , a wróciła od 0:3 te 3 asy z drugiego serwisu Anisimovej ja trochę wytrąciły z równowagi.Hm zastanawiające te asy z drugiego serwisu Anisimovej
:)

Ladbrokes
No dobra Anisimova wróciła do Tenisa i to przez duże T na Garrosie nawet się mocno postawiła Sabalence i z pewnością jest tutaj dużą faworytką , coś tam powygrywała w tym sezonie i dochrapała się 15 pozycji w rankingu , nawet włosy przefarbowała , natomiast nigdy żadną wirtuozką na trawie nie była.
Może i Angielka również wybitną wirtuozką trawy nie jest ale od lat skupia się głownie na startach na trawie i jest zawsze groźna .Ma w bilansie na trawie niezłe skalpy Fręch , Linet , Martincova , Cornet , Martic a wystawili tu 6.50
i moim zdaniem warto spróbować.
Anisimova w sezonie 2024 ledwie 4 mecze na trawie w pierwszym w Hertogenbosh odpadła z Mandlik w pierwszej rundzie , a trzy pozostałe to kwalifikacje do Wimbledonu z których odpadła w trzeciej rundzie.
Jeszcze wcześniej na trawie grała w sezonie 2022 .
A to kolejny powód by przy tych kursach zaryzykować.Więc zaryzykuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3544
adik1992 760,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Burrage wygra seta @2,92
Superbet

Przechodzimy z kortów ziemnych na nawierzchnię trawiastą. Pierwszy turniej podprowadzajacy do Wimbledonu. Probuje poszukać niespodzianki i zagram w kierunku Brytyjki. Anisimova jest dosc niestabilną zawodniczką. Pierwszy turniej wiec moze nie być jeszcze dobrze przygotowana. Brytyjka przy dobrym dniu moze powalczyć.

Burrage wygra @6,6 6:4 3:6 4:6

Edit Widze ze w momencie pisania Louis podał ten sam typ. Oby to był dobry trop.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4057
louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Burrage wygra seta @2,92
Superbet

Przechodzimy z kortów ziemnych na nawierzchnię trawiastą. Pierwszy turniej podprowadzajacy do Wimbledonu. Probuje poszukać niespodzianki i zagram w kierunku Brytyjki. Anisimova jest dosc niestabilną zawodniczką. Pierwszy turniej wiec moze nie być jeszcze dobrze przygotowana. Brytyjka przy dobrym dniu moze powalczyć.

Burrage wygra @6,6

Edit Widze ze w momencie pisania Louis podał ten sam typ. Oby to był dobry trop.
No właśnie Adiku też zauwarzyłem że pomyśleliśmy o tym samym :) hm jest takie przysłowoie co dwie głowy to nie jedna ..
Typ ryzykowny z gatunku niespodzianka ale jak tak to ja dołoże 10e więcej do stawki.
powodzenia

tarki_16 433,8K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Bez tytułu.jpg

Powrót na szybszą nawierzchnie, więc o asy powinno być teoretycznie łatwiej. Dziś jak na Londyn to piękna pogoda, świeci słońce, idealne warunki do gry. Amerykanka zawsze słynęła z dobrego podania, ale niestety ostatnio zdarzają się jej spotkania, gdzie serwis nie pomaga. Tak było parę razy w Paryżu, nawet z Kenin nie wyglądała za dobrze na podaniu pomimo sporej liczby asów. Ruska patrząc na statystyki to traci dużo w odbiorze, rywalki nabijają pokaźną liczbę asów, więc to dobry prognostyk dla Keys przed dzisiejszym pojedynkiem. Ruska już ograna w tym sezonie na trawie, bo przechodziła przez kwalifikacje i jest już po spotkaniu 1 rundy. Dla Amerykanki to będzie dopiero pierwsze spotkanie na trawie, a nie tak dawno jeszcze była w Paryżu. Po prostu liczę tutaj na Zakharova, która powalczy z faworytką i nie odda gładko tego spotkania. Linie na asy do wyboru do koloru, ja gram na samą Keys +6 asów w meczu.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Hm typując Tenis zwłaszcza WTA nietrudno jest przestrzelić.Ty trafiłeś na Livie że 2 asy i że ogladam jednym okiem.Tarki miał trudniej
bo typował pre . Ale nie trafiłeś z tyw widzieć to co niewidoczne , nie da się widzieć czegoś co jest niewidoczne ale mozna przeczytać coś między wierszami:) Rzeczywiście oglądałem jednym okiem bo drugim robiłem notatki
A ja typuje że Zakharova da coś zarobić w przyszłości , może z pozycji doga lub serwując asy.
Zobaczymy:)

louisarmstrong 2,3M

louisarmstrong

Użytkownik
Tatjana Maria v Elena Rybakina
Maria 2:1 w setach kurs 13.00 Livescorebet
Lose 1st Set Win The Match kurs 19.00
williamhill

Trzynastego piatek aż strach coś grać :) w sumie w te typy nie dowierzam ale w pokonanie Muchovej przez Tatianę też nie dowierzałem.
Ale to co wyczyniała w trzecim secie zaimponowało mi.Dzisiaj poprzeczka leci jeszcze bardziej w górę i raczej cięzko będzie przeskoczyć ale zagram żeby nie żałować że nie pograłem hm za drobne w 2-3 multi
Single weszły za to
Screenshot_20250613_162213_Chrome.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +361
inkub1986 749,2K

inkub1986

Użytkownik
Yuan -1,5 seta ha 8,00 betclic

Jak trwa konkurs na najwyższy kurs w tenisa to wchodzę w to. Yuan czc jej zwyżkę formy. Mertens gra swój standard. Czy wystarczy na nia tej zwyżki. Moim zdaniem absolutnie może. Zobaczymy co się wylosuje. Niemniej jednak Yuan robiła podrygi już wcześniej. Jest głodna sukcesów, a Mertens bywa że gra w kratkę po pierwszych rundach. 2-0 w zasięgu dla Chinki. Kurs chyba najwyższy na rynku.

Ostatnia edycja:
adik1992 760,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Maria +1,5 seta @1,85
win @3,35
superbet

6:3 6:4

Cóż szkodzi spróbować. Być może ostatnia szansa dla 38-letniej Niemki na wygranie turnieju WTA, a na dodatek w Londynie jest to turniej rangi 500. Niemka idzie jak burza przez turniej. W każdym pojedynku była stawiana w roli doga przez buków, a ona robiła swoje. Wyeliminowała Rybakinę i Keys bez straty seta. Te spotkania były do siebie bardzo podobne. Pierwszy set wygrany przewagą jednego przełamania przez Marię, a o losach drugiej partii decydował TB. Niemka w turnieju głównym straciła tylko jednego seta z Muchovą, gdzie była blisko odpadnięcia z turnieju. I należy pamiętać, że przechodziła przez kwalifikacje, czyli kolejne dwa dodatkowe mecze. Jednak gra na trawie nie kosztuje tyle wysiłku co choćby gra na korcie ziemnym. Maria ma nieprzyjemny styl dla rywalek. Gra bardzo dużo slajsem, co na trawie jest bardzo cenne. I gra zarówno z BH jak i FH. Piłka wtedy odbija się nisko po stronie rywalki co komplikuje prawidłowe uderzenie piłki, co dziś było widać w meczu z Keys. Amerykanka kilkukrotnie była zaskoczona zbyt niskim odbiciem przez co nie mogła w porę zareagować. Anisimova to kolejna zawodniczka z tych mocno bijących. Podobnie jak Rybakina czy Keys. Dziś z Zheng Panie grały która mocniej. Mało było urozmaiconego tenisa. Jutro spotka się z kompletnie innym stylem gry i w tym upatruje szansy dla Niemki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3667
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom