Cibulkova1.70 @ Safarova
Na mojego nosa ???? to słowaczka powinna wygrać. Co mnie skłoniło żeby postawić na Cebule - jeden argumet ale argument bardzo wazny...mianowicie : regularniejsza gra z głębi kortu. Serwisem obie panny nie zrobią sobie krzywdy, obie nie stosują gry technicznej, czy gry na siatce. Obie panny lubią się "policzkować" z głębi kortu i grać długie i szybkie wymiany. Cebula jak dla mnie wypada tutaj odrobinę lepiej...
...proszę się przygotować na zwroty akcji, zwroty w stylu pań, 5 gemów w jedną czy w drugą strone...itd...tam tak jest!
-------------------
@ po przespanej nocy dopiero mi przeszedł Florek, myslałem że go "palne" laptopem, czemu zagrał bez wiary i ze spuszczoną głową? że Lopezowi siedział serwis...i co z tego! eh, po paru gemach wiedziałem że Niemiec wtopi...mam pretensje tylko do siebie, złamałem dwie kardynalne swoje zasady, 1. nie gra się "typów" którzy grają mecz ZYCIA by potem przegrać z kretesem 90% przypadków 2. nie gra się typów których się osobiscie nie czuje...pierwotnie miałem Kvitovą z Safarovą , kurs 2.00, by potem zmienić Kvitovą z :;/:Florkiem...eh, brrrrrrrrrr, po jaką "cholere" ogrywałeś Rafe...
@A drugi półfinał jest tez ciekawy, Janković 2.50!!! a mecz bym powiedział 60 do 40 na korzyść dla Serbki, Jelena się już rozkręciła, znowu jej wróciła pewność siebie
...a Petra to dla mnie duży znak zapytania, na razie jakoś nie czuje jej tenisa, w dalszym ciągu to nie jest Petra z Wimbledonu, ostatecznie odpuszczam to spotkanie, pewnie bede miał już dość po meczu Cebulki która mam nadzieje ogra Lucke, jak Berdyszek opuscił taką sliczną panienke...poszedł w slady swojego kumpla Stepanka który tez po zareczynach zerwał z Hingis...
@ dzisiaj koncze sezon letni, gruby dres i jazda...nie było mrozu więc kort jeszcze się bedzie nadawał, w tym sezonie nagrałem się jak nigdy!
Miłej soboty, pozdrawiam!