>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Instanbul, 23-28.10.2012

Status
Zamknięty.
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
A. Radwańska - P. Kvitova - 1 (2.20) ✅
--------------------------------------------------------------------
S. Williams - A. Kerber 2:0 (1,44) ✅
bet365

Mecz za niedługo więc nie będę przeciągał z analizą. Serena jak gra w tym roku każdy średnio ogarnięty pewnie wie. A. Kerber nie wytrzymuje dużych ciśnień i nie sądzę aby cokolwiek ugrała w tym meczu. Jeżeli tylko serwis Amerykance będzie wchodzić Niemka popłynie. Podejrzewam że Serena będzie chciała jak najwięcej sił zachować na kolejne rundy więc nie sądzę aby traktowała to spotkanie na półgwizdka zwłaszcza że w grupie taka rywalka jak V. Azarenka na nią czeka. Wynik na sety 2:0 jest bardzo tutaj realny. A. Kerber oczywiście pokonała ostatnio S. Williams ale kto widział mecz ten wie że Amerykance nie zależało wtedy na zwycięstwie ponieważ Serena szykowała się do wielkiego szlemu który dość łatwo wygrała.

by scotratez​

Otrzymane punkty reputacji: +1
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Pójdziemy za ciosem i spróbujemy swoich sił w następnym meczu Agi. Tym razem bez wnikliwej analizy. Słowo &quot;lapidarnie&quot; odda treść mojej analizy. Masza aktualnie jest o kilka półek lepsza od Agi. Serwis ma mocniejszy, posiada zabójczy return, gra płasko, mocno i kończy mnóstwo piłek &quot;scięciem na gilotynie&quot; W dodatku mentalnie w/g mnie jest mocniejsza. Rosjanka gra pewnie, czuje swój tenis, jest pewna na korcie i mówiąc kolokwialnie &quot; zamiata i wymachuje pięściami&quot; Aga i jej tenis jest wyjątkowo za miękki na rosjanke. Po podaniu będzie obijana jak worek treningowy, jej dokładny i &quot;grzeczny&quot; tenis bedzie totalnie kontrowany atakiem. Iska wyjątkowo nie lubi takiego tenisa. Z pewnością Masza nie rozda tyle prezentów co czeszka. Dla mnie zdecydownie typ na rosjanke. Pamiętam ten wygrany mecz Iski z rosjanką. Dosłownie o włos, o kilka sytuacyjnych piłek...teraz Masza jest w wysokiej dyspozycji. Obok Sereny, Azy to jest trzecią w kelejności do wygrania w Turcji. Agnieszce zostanie walka o awans z Errani, to będzie bardzo cięzki i wyrównany mecz...

Szarapova 1.35✅

---

Otrzymane punkty reputacji: +10
czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Sharapova M. - Radwanska A. 2-1
Sharapova M. 1.40
✅

Radwańska nie potrafi grać z rywalkami które preferują mocny siłowy tenis a taki gra właśnie Sharapova. Rosjanka jest teraz w gazie a Isia raczej jej nie zatrzyma.

Otrzymane punkty reputacji: +6
scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
A. Radwańska - P. Kvitova - 1 (2.20)✅
S. Williams - A. Kerber 2:0 (1,44)✅
---------------------------------------- --

Mała przestroga odnośnie grania na win Marii Sharapovej. Agnieszka wygląda w tym turnieju naprawdę bardzo dobrze. P. Kvitova nie zachwyciła i zasypała Polkę całym workiem niewymuszonych błędów, natomiast nie umniejsza to sukcesu Agnieszki która chcę zaznaczyć - biegała do każdej piłki, nawet do tych beznadziejnych. Niecodzienny widok u Polki w tym sezonie. Bardzo mała liczba błędów Polki. Widziałem dzisiaj mecz Marii Sharapovej i wcale jutro to tak kolorowo dla Rosjanki nie musi wyglądać. Polka bardzo możliwe zagra z Rosjanką tak jak ostatnio gdzie będą odgrywać rolę własne błedy a nie winersy. Agnieszka pokonała Rosjankę w Miami w dwóch setach. Nie pozwoliła Marii się otworzyć i umiejętnie spychała ją jak najdalej od linii. Nikt nie powie że Rosjanka nie była wtedy w formie. Agnieszka ją pokonała taktyką podpartą dobrą dyspozycją. Kursy są nieadekwatne do ryzyka na Rosjankę i prędzej over gemowy bym tutaj widział, ponieważ to spotkanie łatwe nie będzie a i Polka nie jest tutaj bez szans, która jest w tej chwili podbudowana i nic nie musi a może.

V. Azarenka - A. Kerber 2:0 (1,40)⛔
bet365

Tutaj widzę powtórkę z rozrywki z meczu Serena kontra Angelique. Niestety ale Niemka pomimo że jest w pierwszej 10 tak naprawdę odstaje od Amerykanki a tym bardziej od Białorusinki. Victoria dobrze wie że jeżeli noga się powinie będzie gorąco bo rywalki łatwe potem nie są. A. Kerber jest w tej grupie w zasadzie na spalonej pozycji. Oczywiście Niemka przełamała Serene i urwała jej dużo gemów w pierwszym secie. Jednak to zasługa wyłącznie falstartu Amerykanki która bardzo dużo popełniała błędów. A. Kerber próbowała szybko kończyć i wyrzucała masę piłek. Niemka ma duży problem z wytrzymywaniem presji. Victoria jest ambitna i mocna psychicznie a ten turniej będzie miała zamiar wygrać więc jutro zapewne może nie zdemoluje Niemkę która jutro w końcu zagra o wszystko właściwie, ale sądzę że w dwóch setach ją ogra. Forma Białorusinki jest w tej chwili bardzo wysoka. I podobnie jak jeden z kolegów zauważył to właśnie Białorusinka ma największe szanse ten turniej wygrać.

by scotratez​

Otrzymane punkty reputacji: +2
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Championships Single
Spotkanie: Maria Szarapowa - Agnieszka Radwańska
Typ: Radwańska
Kurs: 3,00
bwin
Dzisiaj w turnieju mistrzyń Agnieszka gra drugi pojedynek tym razem zagra z Rosjanką Marią Szarapową. Wczoraj pokonała bez żadnego problemu Petrę Kvitovą. Szarapowa zajmuje obecnie drugą pozycję w rankingu WTA i jest to jej najlepszy sezon po tym jak wróciła po kontuzji. Zagrała ona w ośmiu finałach. Po raz pierwszy też wygrała turniej na kortach Roland Garrosa i tym to sposobem skompletowała Wielkiego Szlema. Radwańska z kolei ma za sobą najlepszy sezon w swojej karierze i jest w szczytowej formie. Wygrała Wimbledon i jest to jej pierwszy wielkoszlemowy tytuł. Ja daję dzisiaj typ na Agnieszkę gdyż wieże w jej zwycięstwo. W marcu w Miami udało się jej przecież pokonać jęczącą na korcie Rosjankę wtedy właśnie rozegrała znakomity taktyczny pojedynek. Że polka jest obecnie w znakomitej dyspozycji pokazał wczorajszy mecz z Czeszką z którą to wygrała po raz pierwszy. Więc nadarza się okazja na tryumf z Marią. Radwańska powinna zmusić rywalkę do biegania po całej długości i szerokości kortu gdyż po takich sprintach Rosjanka traci werwę. Krakowianka musi postawić wszystko na jedno szalę, jest to jej jeden z ostatnich pojedynków w tym sezonie. Jeśli Polka będzie serwować równie dobrze, jak w marcu i będzie trzymała w korcie głęboki return to dzisiaj zatryumfuje.

strzala 377

strzala

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Championships Single
Spotkanie: Maria Szarapowa - Agnieszka Radwańska
Typ: Radwańska
Kurs: 3,00
bwin

Dzisiaj w turnieju mistrzyń Agnieszka gra drugi pojedynek tym razem zagra z Rosjanką Marią Szarapową. Wczoraj pokonała bez żadnego problemu Petrę Kvitovą. Szarapowa zajmuje obecnie drugą pozycję w rankingu WTA i jest to jej najlepszy sezon po tym jak wróciła po kontuzji. Zagrała ona w ośmiu finałach. Po raz pierwszy też wygrała turniej na kortach Roland Garrosa i tym to sposobem skompletowała Wielkiego Szlema. Radwańska z kolei ma za sobą najlepszy sezon w swojej karierze i jest w szczytowej formie. Wygrała Wimbledon i jest to jej pierwszy wielkoszlemowy tytuł. Ja daję dzisiaj typ na Agnieszkę gdyż wieże w jej zwycięstwo. W marcu w Miami udało się jej przecież pokonać jęczącą na korcie Rosjankę wtedy właśnie rozegrała znakomity taktyczny pojedynek. Że polka jest obecnie w znakomitej dyspozycji pokazał wczorajszy mecz z Czeszką z którą to wygrała po raz pierwszy. Więc nadarza się okazja na tryumf z Marią. Radwańska powinna zmusić rywalkę do biegania po całej długości i szerokości kortu gdyż po takich sprintach Rosjanka traci werwę. Krakowianka musi postawić wszystko na jedno szalę, jest to jej jeden z ostatnich pojedynków w tym sezonie. Jeśli Polka będzie serwować równie dobrze, jak w marcu i będzie trzymała w korcie głęboki return to dzisiaj zatryumfuje.

Niestety ale Aga Wimbledonu nie wygrała, przegrała w finale z Sereną 1:2.

Nie widzę valu dziś ani w kursie na Marię ( ok. 1.36 ) ani na Agę ( ok. 3.00 ).
Ale dziś będzie dużo ciężej bo Maria jest w formie i nie zrobi 41 UE jak wczoraj Kvitova, a obie grają potężny tenis. Ciężkie wyzwanie czeka Agę, ale nadzieja umiera ostatnia ;)

maik844 24

maik844

Użytkownik
Sharapova M. - Radwanska A.
Sharapova M. 1.40

Radwańska nie potrafi grać z rywalkami które preferują mocny siłowy tenis a taki gra właśnie Sharapova. Rosjanka jest teraz w gazie a Isia raczej jej nie zatrzyma.

Zgodze sie z Kolega nie wiem dlaczego gracie na Iske ? wczoraj wygrala z Drewniaczka Petra ktora jest bez formy. jak dla mnie Sharapova M ( 2:0 ) 2.00

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Maria Sharapova - Agnieszka Radwańska
Typ: 2 (+1,5 seta)
Kurs: 1,90
Wynik: ✅ 5/7 7/5 7/5
Wczoraj Agnieszka miała łatwe zadanie, bo u Kvitovej błąd gonił kolejny błąd, opór był, ale nieskuteczny, więc nie miała prawa zagrozić Radwańskiej, która tylko musiała przebijać słabsze (siłowo) piłki na drugą stronę i czekać na poślizgnięcie się Czeszki. Pytanie jest takie, czy dzisiaj też się doczeka prezentów? Myślę, że będzie ich sporo, jak w każdym meczu Sharapovej przecież. Kilka ważnych spotkań w tym roku przegrała, podobnego pokroju, nawet będąc stawianą w roli faworytki. Wczoraj Maria po spotkaniu z Sarą Errani wypowiadając się na temat meczu z Polką wspomniała, że to będzie ciężkie spotkanie dla niej, mówiła także o ich ostatnim pojedynku, marcowym finale w Miami, który zakończył się w dwóch setach dla naszej dumy. Forma Isi, powiedziałbym, że jest ustabilizowana, cała ona, nie popełnia wielu UE, ogólnie wiadomo, czego się spodziewać po niej. Nie zapomnę zeszłorocznego występu Mashy na końcowym Mastersie. Przegrała wtedy z Stosur i Li, z jedną i drugą 0-2, w fatalnym stylu. Do trzeciego meczu nawet nie podeszła. Wierzę, że Aga dzisiaj ugra przynajmniej seta, a może i wygra. W trzecim spotkaniu czeka ją Errani, więc niby o wyjście z grupy nie powinno być trudno (lepiej trafić nie mogła), ale Włoszki nie można lekceważyć, wiec dobrze by było już dziś sobie ten awans zapewnić. Dla odważnych win po kursie 3,50 (SportingBet) - &quot;walu&quot; jest, bo mniej jak 40% szans na wygraną na pewno nie ma, ale jak mocniej uderzać to tylko handi +1,5.
P.S. Kvitova aka &quot;Gwiazdeczka&quot;, wielce choroba wirusowa. ;)

bycek 87

bycek

Użytkownik
&#39; Petra Kvitova po porażce 3:6, 2:6 z Agnieszką Radwańską w pierwszym meczu mistrzostw WTA wycofała się z turnieju. Oficjalnym powodem rezygnacji jest choroba wirusowa. Czeską tenisistkę, triumfatorkę sprzed roku, zastąpi w grupie białej Samantha Stosur.&#39; ;)

Źródło: Eurosport

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Bardzo dobrze dla Agnieszki że S. Stosur zajęła miejsce P. Kvitovej. Australijka jest w lepszej dyspozycji obecnie niż Czeszka, chociaż trzeba przyznać że serwis S. Stosur jest fatalny, to jednak mam nadzieje urwie jakieś sety swoim rywalkom.

S. Williams - Na Li - over 18,5 gemów (1,72)✅
bet365

Serena Williams wczoraj zagrała średnio, przyzwoicie, a nawet można się pokusić o wyraz słabo jak na jej poziom gry. Nie jest to absolutnie żaden wyznacznik ponieważ uważam że Serena i tak zdemoluje tą grupę z Azarenką i wyjdzie z grupy. Jednak Amerykanka wczoraj miała już problemy z A. Kerber w pierwszym secie. Pojawiał się problem z własnym serwisem i dłuższymi wymianami. Gdyby Niemka miała mocniejszą głowę zdecydowanie bardziej utrudniłaby mecz S.Williams. Na Li to trudna rywalka dla każdej tenisistki i podobnie jak V. Azarenka jest bardzo ambitna. Chinka w tym roku od połowy sezonu prezentuje bardzo wysoki poziom. Serwis Chinki funkcjonuje przyzwoicie. Gra blisko krawędzi więc Serena będzie zmuszona do biegania. Jeżeli chce się liczyć w turnieju masters Na Li musi pokonać którąś z wielkich faworytek jaką jest Białorsinka i Amerykanka. Spojrzałem sobie w historie spotkań obu Pań i muszę stwierdzić że to nie były nigdy łatwe spotkanie między obiema tenisistkami. Linia gemowa jest zachęcająca ponieważ nie wierze aby Serena łomociła cała najlepszą 7 rankingową a Na Li uważam gra w tej chwili klasę wyżej od A. Kerber. Wczoraj Amerykanka nie porwała, więc dzisiaj nie powinno nagle pogromu.. spodziewam się trudnego spotkania.

by scotratez​

Otrzymane punkty reputacji: +1
micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Oglądalem wczoraj odydwa mecze i to, że Kvitowa przegrala na wlasne &quot;zyczenie&quot; jest jasne, bo Radwańska jakąs forma nie zachwyca szczegolnie, że np 1 set 3-0 dla naszej, 40-0 3 break pointy i nie postawila kropki nad &quot;i&quot; i zrobilo sie 3-3..... Oczywiscie z tak dysponowana Petra nie dalo sie przegrac seta, ale styl w jakim zrobila to nasza &quot;gwiazda&quot; byl zenujacy. Jeśli chodzi o Sharapova to takze mialem przyjemnosc ogladac ten mecz, Sharapova po prostu grala dobrze, moze nie zachywacala ale jak bedzie uderzac z taka sila i dokladnosia to na nasza Isie starczy na luzie. Warto tez dodac, ze Kvitowa chyba w najgorszej dyspozycji w jakiej ja widzialem, potrafila przelamywac Radwanska, po prostu Agnieszki 2 serwis kuleje strasznie a 1 nie jest zadnym zagrozeniem. Dla mnie 2-0 dla Marii, gram grubo.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Oglądalem wczoraj odydwa mecze i to, że Kvitowa przegrala na wlasne &quot;zyczenie&quot; jest jasne, bo Radwańska jakąs forma nie zachwyca szczegolnie, że np 1 set 3-0 dla naszej, 40-0 3 break pointy i nie postawila kropki nad &quot;i&quot; i zrobilo sie 3-3..... Oczywiscie z tak dysponowana Petra nie dalo sie przegrac seta, ale styl w jakim zrobila to nasza &quot;gwiazda&quot; byl zenujacy. Jeśli chodzi o Sharapova to takze mialem przyjemnosc ogladac ten mecz, Sharapova po prostu grala dobrze, moze nie zachywacala ale jak bedzie uderzac z taka sila i dokladnosia to na nasza Isie starczy na luzie. Warto tez dodac, ze Kvitowa chyba w najgorszej dyspozycji w jakiej ja widzialem, potrafila przelamywac Radwanska, po prostu Agnieszki 2 serwis kuleje strasznie a 1 nie jest zadnym zagrozeniem. Dla mnie 2-0 dla Marii, gram grubo.
Nie ma co dodawać poza tym, że czy Radwańska jest w formie czy nie to i tak nie ma żadnej różnicy. Widział ktoś mecz, w którym wygrała z jakąś czołową tenisistką bo była po prostu od niej lepsza. Ja widziałem (a oglądam stosunkowo dużo) tylko mecze wygrane przez Isię gdzie jej rywalki miały nieporównywalnie więcej niewymuszonych błędów niż winnersów. Nigdy nie będę poważał tenisistki, której jedyną zaletą jest rozpaczliwe przebijanie piłek. Niestety świat kobiecego tenisa jest na tyle patologiczny, że ktoś taki jak Radwańska trafia przeważnie bardzo wysoko w różnego rodzaju turniejach. Kobiety nie umieją grać w ten sport (w sumie nie tylko w ten) czego dowodem jest właśnie wysoka pozycja w rankingu Isi. Pisałem już nie raz, że niewymuszony błąd nie zależy od tego kto jest po drugiej stronie siatki (jeśli Novak popełnia UE to czy po drugiej stronie stoi Federer czy Domachowska nie robi żadnej różnicy, spieprzył bo nie umie zdobyć punktu z oczywistej piłki obojętnie przez kogo zagranej), więc okazuje się, że poza Azą i S. Williams (no i czasami Maszą) pozostałe tenisistki nie umieją grać skoro przegrywają z Radwańską. Nudzi mnie gadanie o jej &quot;inteligentnej&quot; a nie siłowej grze i innych bzdetach. Gdyby 90% wystawionych piłek na środek kortu przez Isię kończyło się winnersami rywalek to nikt by o niej nie słyszał, ale u pań ten wskaźnik wynosi w uśrednieniu pewnie koło 40% no i stąd mamy odpowiedź dlaczego możemy być &quot;dumni&quot; z naszej super hiper tenisistki.
Co do meczu sprawa prosta jeśli chodzi o przemyślenia przed meczowe, albo Masza będzie kończyć oczywiste piłki albo nie. Mój typ: będzie no więc 2-0

Otrzymane punkty reputacji: +4
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Sharapova - Radwańska(+1,5s) @ 1,85 | Pinnacle

Dzisiaj koło 19:30 Agnieszka zagra swój 2 mecz w turnieju mistrzyń, tym razem rywalka trudniejsza, ale nie niedopokonania lub co najmniej do wygrania seta. Agnieszka zagrała normalne spotkanie z Czeszką, zagrała mądrze czekając na jej błędy. Łatwa wygrana na pewno wzmacnia Polkę psychicznie przed natrudniejszym meczem w grupie. Maria wczoraj na lajcie rozprawiła się z Errani, jednak Włoszka na hardzie wirtuozem nie jest. Patrząc na fragmenty tego meczu to były także chwilowe momenty dekoncentracji ze strony Rosjanki, które dzisiaj także mogą się okazać, a jak wiemy, Isia jest mistrzynią w wykorzystywaniu słabszej gry rywalki. Nie ma co ukrywać, że to jest najlepszy sezon Polki w karierze, właśnie w tym roku jedyny raz pokonała Marię i to w finale w Miami 2:0. Jest to jakiś prognostyk progresji gry Agnieszki, gdyż 5 poprzednich meczy Polka przegrywała, dwa razy ugrywając seta. Kurs wydaje się być dość dobry, a szanse są całkiem realne. Mam nadzieję, że Agnieszka stanie na wysokości zadania i będzie starała się wygrać ten mecz.

Izzi becik, ✅ ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Sharapova - Radwańska
Liczba gemów powyżej 21.5 1.86 betsafe ✅
Jak dla mnie zapowiada sie zaciety mecz, moze nie bedzie 3 setow, ale kazda z zawodniczek jest na tyle mocna by wygrywac swoje podania. Zaryzykowal bym nawet tie break w pierwszym secie, pozniej moze byc roznie. Agnieszka wczoraj nie powalila mnie na kolana, widac, ze Kvitova bardziej miala jakies problemy ze soba. Ale biorac pod uwage fakt, ze dzisiaj Aga ma mecz o wyjscie z grupy, mysle, ze bedzie chciala zagrac na 110%. Czy pokona Marie, szczerze watpie, ale na pewno meczu latwo nie odda.
7:5, 6-4 pokrywa zaklad tak wiec jestem zadowolony z kursu.
GO AGA!

Otrzymane punkty reputacji: +2
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Angelique Kerber - Na Li 1.72 betsafe ✅
Mordercze dwa sety i w konsekwencji przegrana na pewno nie pomoga Angelice w dzisiejszym spotkaniu, na 6 ostatnich spotkan h2h pieciokrotnie lepsza byla Li. Dla Kerber bedzie to mecz typowo na pozegnanie z turniejem, Chinka jeszcze jakies szanse ma, do tego cenie ja sobie wyzej. Mysle, ze Li jutro bedzie bardziej zalezalo na wygranej i zabiega Niemke.

Otrzymane punkty reputacji: +4
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bardzo ciekaw jestem co sądzicie o meczu Serena - Viki?
Williams niby zagrała dopiero 2 mecz po US Open, ale to były mecze zwycięskie i raczej bezproblemowe z Na Li i Kerber. Z drugiej strony Azarenka musiała się nieźle napocić grając przeciwko Niemce.
Teraz Serena ma już na koncie 2 zwycięstwa, więc mobilizacja pewnie o wiele mniejsza niż w przypadku Białorusinki. A i dodać należy jeszcze niezapominany finał US Open gdzie Azarenka prowadziła już 5:3 w 3 secie.
2,50 na Victorię to raczej value w tym przypadku.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
A. Radwańska - P. Kvitova - 1 (2.20)✅
S. Williams - A. Kerber 2:0 (1,44)✅
V. Azarenka - A. Kerber 2:0 (1,40)⛔
S. Williams - Na Li - over 18,5 gemów (1,72)✅
----------------------------------------------------------------------

V. Azarenka - S. Williams - 1 (2,50)⛔
bet365
Kolega wyżej słusznie zauważył ciekawą propozycję na dzisiaj. Zaznaczam że to nie jest żaden bet dnia, okazja, lokata ani nic z tych rzeczy. S. Williams jest tutaj faworytką ale na papierze. Serena wygrała swoje dwa pierwsze mecze, i dzisiaj rzeczywiście przystąpi z mniejszą motywacją. Jak narazie Amerykanka nic niezwykłego nie prezentuje, a nawet ma problemy. Spotkanie z Na Li nie było łatwe a i z A. Kerber w pierwszym secie nie było. Bardziej bym się tutaj skupił na Białorusince która dzisiaj musi zagrać na 100% ponieważ jeżeli przegra dzisiaj z Na Li będzie miała bardzo ciężką przeprawę również. A. Kerber wczoraj grała o wszystko i pokazała swój najlepszy tenis. Zaskoczyła mnie. Należy dodać że Białorusinka również wczoraj grała na wysokim poziomie i według mnie Victoria w tej chwili prezentuje się lepiej od Sereny którą ratuje w dużej mierze serwis. Jak tylko zaczyna się coś psuć Amerykanka ma wielkie problemy. Kurs 2,50 uważam za bardzo atrakcyjny. W tym turnieju każdy walczy na 100%. W przypadku Azarenki pomimo wczorajszego zmęczenia uważam będzie chciała dzisiaj wygrać aby z Na Li mieć spokój i się nie denerwować - a na pewno jest w stanie.

A. Kerber - Na Li - 2 (1.57)✅
bet365

Po wczorajszym przegranym drugim secie A. Kerber byłem prawie przekonany że podda się w trzecim secie Victorii Azarence. Tak jednak nie było. A. Kerber grała do ostatniej piłki. Niemka nie należy do bardzo wytrzymałych zawodniczek i wczoraj mnie zdziwiła. Dzisiaj powalczy ze sobą Na Li i A. Kerber o wszystko. Chinka zagrała z S. Williams jak niezłe spotkanie chociaż na początku miała problemy ale więcej ugrała z Amerykanką niż Niemka. W drugim secie nie wytrzymała jednak Chinka. Uważam że decydujący w tym meczu będzie wczorajszy pojedynek Niemki który kosztował bardzo dużo sił. Nie sądzę aby zagrała drugi raz z rzędu tak męczący pojedynek a będzie musiała bo Na Li również gra o wszystko.

by scotratez​

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, WTA Championship Istambul 16:00, 25.10.2012
Na Li - Kerber
typ: 2-0
2,80
Expekt
Analiza
Dzis w spotkaniu trzeciego dnia Mistrzostw WTA Chinka, Na Li spotka sie z Niemka, Andzelika Kerber. Obie panie nie maja jeszcze na koncie zwyciestwa w tym turnieju. Chinka w dniu wczorajszym przegrala z Serena Williams 6:7 3:6. Chinka zaprezentowala sie jednak z bardzo korzystnej strony, poza podaniem, ktore jej ewidentnie nie siedzialo, zagrala naprawde bardzo dobre spotkanie. Niemka ma za soba juz dwa spotkania. Kerber najpierw ulegla Serenie 4:6 1:6, natomiast w dniu wczorajszym przegrala z Victoria Azarenka w trzech partiach. Kerber spedzila w dniu wczorajszym na korcie ponad 3 godziny. Na pewno bedzie dzis odczuwac trudy wczorajszego spotkania. Widac bylo juz w trzecim secie wczorajszego meczu, ze mimo ze zaciekle walczyla sil jej brakowalo. Tak, wiec kondycja fizyczna powinna byc dzis po stronie Chinki. Ponadto Niemka ma juz nikle szanse na awans do polfinalu z tej grupy, a wiec jej nadzieje na zaistnienie w tym turnieju sa juz znikome. Ponadto bilans spotkan pomiedzy obiema zawodniczkami jest duzo bardziej korzystny dla Chinki, tak jakby Chinka miala sposob na Niemke, wygrywa z nia prawie zawsze. Wygrala rowniez dwa ostatnie spotkania, w Madrycie na ziemi oraz na podobnej nawierzchni w Cincinatti. Wszystko przemawia dzis, wiec za Li i ku niej kieruje swoj dzisiejszy typ.

Otrzymane punkty reputacji: +10
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Zaznaczam że to nie jest żaden bet dnia
Tu się z tobą nie zgodzę. Uważam, że jest to bet dnia.
Po tym co wczoraj zobaczyłem mogę określić to cytatem z agl.stacji &quot;finał finałów&quot;. Nie sądziłem, że zobaczę kiedyś mecz kobiecego tenisa stojący na tak wysokim poziomie. Było w nim wszystko: emocje, wspaniałe zagrania, niesamowite zwroty akcji. Mowa tu oczywiście o meczu Azarenka - Kerber.
Dzisiaj Victoria zagra o wyjście z grupy z Sereną Williams, która zapewniła sobie awans pokonują wczoraj Na Li. Ale uważam, że żadne odpuszczanie ze strony Amerykanki nie będzie miało miejsca bo &quot;po co mam grać jak i tak wyszłam z grupy&quot;. Czegoś takiego nie ma na tego typie turnieju. Williams wychodząc dzisiaj na kort będzie chciała wygrać z Azą i udowodnić ze nadal nie ma na nią mocnych, co do tego nie mam wątpliwości. Azarenka wyjdzie jeszcze bardziej zmotywowana. Po pierwsze już dziś może sobie zapewnić wyjście z grupy, a po drugie odnieść zwycięstwo nad Williams, którego była tak blisko podczas USO. Wczoraj Aza wygrała morderczy maraton z Angeliką Kerber broniąc dwie piłki meczowe. Niemka zagrała chyba najlepsze spotkanie w karierze i wydaje mi się, że wczoraj tylko Victoria mogła powstrzymać tak dysponowaną Kerber.
Williams ewidentnie nie leży nawierzchnia w Turcji. Jest wolna i jest to ból Williams. Jej uderzenia nie są już tak miażdżące jak na innych szybszych nawierzchniach co było widać w meczach z Kerber i szczególnie we wczorajszym meczu z Na Li. Victoria to wykorzysta i będzie ścianą dla Amerykanki, myślę też że ją trochę pogoni po korcie bo zauważyłem, że z kondycją Sereny też nie jest najlepiej.
Azarenka zachowała świeżość aż do końca sezonu, przygotowując się specjalnie na ten turniej. Przypomnę, że wystąpiła na małym turnieju w Lintz w Austrii (wygrywajac go) stosując podobną taktykę jak rok temu Petra Kvitova. Po co taka NO1 rankingu WTA startuje w tak małym turnieju? Otóż nawierzchnia w Lintz jest bardzo podobna do tej w Istanbule.
Serena Williams - Victoria Azarenka @2,45⛔ Expekt no tak, niestety nie da się na dzień dzisiejszy pokonać Williams

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom