Rzecz jasna w bukmacherce dobra intuicja jest potrzebna, natomiast muszą iść za nią poparte argumentami stwierdzenia. Racja, sporo w tym turnieju niespodzianek, underdodzy pokazują pazur, fajne kursy wchodzą, ale nie lubię podejścia, że skoro niemal co dzień faworyci zawodzą to dziś też tak będzie - bo tak. Badosa w tym turnieju pokazuje naprawdę dobry tenis. W mojej opinii ma też więcej to zaoferowania jeśli chodzi o wszechstronność na korcie od Kerber i o ile głowa nie siądzie, tak jak choćby Medwediewowi wczoraj to jest zasłużoną faworytką.Ja bym się tak nie napalał na Badosę. Owszem po wynikach wygląda na to że zmiecie Kerberową z kortu, ale tak samo miało być z Basilem, Dimą i Fritzem a wszyscy trzech pokonali bitych faworytów. Ameryka coś ma w sobie, że wielu faworytów tam odpada. Chyba się nakręcają na te neony, dolary i czerwone dywany bardziej niż gdziekolwiek indziej na świecie. Sam nie wiem. Tenis jest bezwzględny. Sprawdzasz sobie na soccerstand lub livesports historię spotkań i faworytka lub faworyt jest ewidentnie jedna/jeden, po czym przegrywa 0:2 i tyle ją/jego widzieli. Dosyć biadolenia. Według mnie słabsza Kerber poczaruje zachłyśniętą chwilową "sławą" w wielkiej Ameryce Badosę i swoim wolnym stylem gry odprawi ją do domu.
P.Badosa- A.Kerber typ: 1 kurs: 1,65