>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Guangzhou, Seoul, Tokyo 21.09.2015-27.09.2015

Status
Zamknięty.
ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Obejrzalem skrot polfinalu naszej Agusi no no dawno nie widzialem Agi w takim gazie jestem pod ogromnym wrazeniem,zagrala od poczatku do konca bezblednie ,kilka akcji mysle ze smialo moga to byc akcje nawet calego sezonu!Defensywa czucie pilki ,biegala do niemozliwych pilek.Final co to bedzie za final Aga doswiadczdeniem powinna ogarnac zdolna Szwajcarke choc napewno mecz bedzie zaciety!

Otrzymane punkty reputacji: +16
lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Benic - Radwanska 2 @ 2,22 pinnacle ✅
Nikt tutaj nie pisze o tym meczu, kazdy sie boi? A moze nie wie kogo wytypowac ???? ja tutaj typuje na Radwanska i uwazam, ze buki nieco leca w kulki z tym kursem. Bencic ogladalem wiele razy i musze przyznac, ze jak ogladam jej mecze to jestem zszokowany poziomem jej gry... w pozytywnym tego slowa znaczeniu - 18 latka, a gra tak madrze jak by byla w tourze co najmniej drugie tyle. Rzadko sie podpala, gra inteligentnie, wybiera dobrze momenty do ataku, wykorzystuje swoje okazje. Ogladalem urywki z meczu z Caro no i Dunka nie zagrala zle - to Bencic ja zgniotla swoimi skutecznymi zagraniami... wszystko spoko, ale zeby dawac jako faworytke tutaj Bencic? Hmm... Dla mnie kurs 1,7 na nia to przesada i nigdy bym nie wszedl w taka mlodke, jeszcze mimo wszystko nieopierzona ponizej 2 w finale przeciwko takiej starej wyjadaczce i doswiadczonej tenisistce jaka jest Aga. Radwanska lubi tu grac, wygrala w 2011, rok pozniej byla w finale. Na tym turnieju pokonywala agresywnie grajace tenisistki - wystarczy wymienic Karoline Pliskova czy Coco... dzis Cibule (ktorej nie trawie no ale spoko), co oznacza ze z jej tenisem wszystko jest znowu w porzadku. Reasumujac - nic nie ujmuje Bencic, gra swietnie, ale nie uwazam ze powinna tutaj byc faworytka, wiec jak to sie ladnie mowi widze tutaj value i jak juz to szedlbym za nasza Aga!
PS W Wuhan ma 1 w rundzie Venus, wiec powinna spiac tylek tutaj!

Otrzymane punkty reputacji: +101
conors 5,6K

conors

Użytkownik
[email protected] ⛔ Cibulkova zagrala zle. Nerwowo, bez koncepcji. Wyrzucala, zle serwowala. Bencic jest na innym poziomi. Polecam lekture statystyk. Swietnie serwuje, mnostwo wygrywajacych pilek. Isia naciskana gubi sie. Konsekwentnie przeciw Polce.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom