Benic - Radwanska 2 @ 2,22 pinnacle
Nikt tutaj nie pisze o tym meczu, kazdy sie boi? A moze nie wie kogo wytypowac ???? ja tutaj typuje na Radwanska i uwazam, ze buki nieco leca w kulki z tym kursem. Bencic ogladalem wiele razy i musze przyznac, ze jak ogladam jej mecze to jestem zszokowany poziomem jej gry... w pozytywnym tego slowa znaczeniu - 18 latka, a gra tak madrze jak by byla w tourze co najmniej drugie tyle. Rzadko sie podpala, gra inteligentnie, wybiera dobrze momenty do ataku, wykorzystuje swoje okazje. Ogladalem urywki z meczu z Caro no i Dunka nie zagrala zle - to Bencic ja zgniotla swoimi skutecznymi zagraniami... wszystko spoko, ale zeby dawac jako faworytke tutaj Bencic? Hmm... Dla mnie kurs 1,7 na nia to przesada i nigdy bym nie wszedl w taka mlodke, jeszcze mimo wszystko nieopierzona ponizej 2 w finale przeciwko takiej starej wyjadaczce i doswiadczonej tenisistce jaka jest Aga. Radwanska lubi tu grac, wygrala w 2011, rok pozniej byla w finale. Na tym turnieju pokonywala agresywnie grajace tenisistki - wystarczy wymienic Karoline Pliskova czy Coco... dzis Cibule (ktorej nie trawie no ale spoko), co oznacza ze z jej tenisem wszystko jest znowu w porzadku. Reasumujac - nic nie ujmuje Bencic, gra swietnie, ale nie uwazam ze powinna tutaj byc faworytka, wiec jak to sie ladnie mowi widze tutaj value i jak juz to szedlbym za nasza Aga!
PS W Wuhan ma 1 w rundzie Venus, wiec powinna spiac tylek tutaj!