>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - French Open 2025 (25.05.2025 - 08.06.2025)

louisarmstrong 2,1M

louisarmstrong

Użytkownik
Jasmine Paolini v Yulia Starodubtsewa

Lose 1st Set Win The Match Staroduptseva kurs 29.00 williamhill
Hm Kurs na ten sam zakład w forbet jest 35.00

Typ z gatunku nie wierzę ale i tak sobie zagram bo chłopaki z kursami tutaj poszaleli moim zdaniem.
Tutaj najbardziej prawdopodobny scenariusz to szybkie 2:0 dla Paolinci .Ale ostatnio gra bardzo duzo i w singla i w debla , w Rzymie podwójna korona , tutaj w singlu już trzecia runda w deblu z Errani już druga .Dużo tego.

Yulia Starodubtsewa wcale z pierwszej łapanki nie jest w poprzedniej rundzie , Potapova , w Madrycie Samsonova grożne tenisistki.
W ostatnich tygodniach kilka meczy wygranych po deciderach , tutaj na Garrosie z Zidansek i Korpatch .
Hm w sumie nie dowierzam ale z drugiej strony gdyby doszło do decidera to scenariusz że Paolini paliwa w koncówce zabraknie wydaje się jakoś prawdopodobny.
Hm jak wystawili kurs 35.00 u regulaminowego buka to ja podejmuję próbę skoku na rekord wysokości kursu w typach dnia.
Oczywiście za drobne.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1144
louisarmstrong 2,1M

louisarmstrong

Użytkownik
Jaqueline Cristian v Iga Swiatek
Screenshot (65).png

Hm w Betfair zaczęli oferować tenisowy BetBuilder.Słaby jest jak dzisiejszy serwis Danilovic ale że dają promocję 10e freebetu jak się postawi 10e w tym betbuilderze to zagrałem za dyszkę.Wadliwy ten Betbuilder bo wielu ryznków nie można łączyć ze sobą.
Dużą wadą Betfair jest to że freebet pojawia się dopiero po rozliczeniu zakładu a u większości konkurentów w chwili zawarcia kwalifikowanego zakładu.
Taka ( ciekawostka ?) może komuś do czegoś się przyda.

S 39,5K

sobolekk

Użytkownik
Pełno typów w internecie było na te asy i oglądając się tak zastanawiam co by tu się musiało stać żeby chociaz 1 wpadł a o 4 to już nawet nie mówiąc 😂😂

tarki_16 412,7K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
M. Keys powyżej 5.5 asów @1.80 Superbet

O Kenin już się wypowiedziałem w tym temacie, więc nie ma się co powtarzać. Już sam fakt, że Azarenka nabiła 7 asów Amerykance w dwóch setach mówi samo za siebie. Idealny moment na Keys na podreperowanie swoich statystyk serwisowych ze swoją rówieśniczką z kadry. Czysto informacyjne, grały ze sobą 4 razy i za każdym razem Keys nabijała minimum 10 asów, a na mączce w Rzymie udało się nawet dobić do 20 asów - więc co to dla niej liczba 6 w dzisiejszym meczu.

For fun:

10+ w meczu @3.25 lvbet
15+ w meczu @11
20+ w meczu @26
10+ Keys @6.50
15+ Keys @26.00

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5003
louisarmstrong 2,1M

louisarmstrong

Użytkownik
Jasmine Paolini v Elina Svitolina
Svitolina 2.00
Svitolina i poniżej 21.5 gema kurs 4.00
williamhill

Zacznę od h2h bo jest jeden mecz w miarę świerzy z tegorocznego AO wygrała Śvitolina 2:! 2:6 , 6:4 , 6:0
Na pewno Jasmine ma ten mecz w pamięci i koło od roweru w deciderze.Może wyjśc na kort zdeprymowana,Ostatnio gra bardzo dużo i w singla i w debla , zarobiła 1000pkt w Rzymie , ma do obrony kolejny 1000plt za zeszłoroczny finał tutaj.
Na tegorocznym Garossie miała już trochę kłopotów w drugim secie z Yuan i w pierwszym ze Staroudupcewą , wydaje mi się że widać pierwsze oznaki zmęczenia.

Svitolina na tegorocznym Garrosie nie straciła jeszcze seta choć w ostatnim meczu z Perrą miała w obu setach kłopoty , w pierwszym musiała goni od stanu 2:4 ale dogoniła i wygrała tajbreka , w drugim secie miała przewagę ale dała się dogonić i wygrała drugiego tajbreka , będzie podbudowana psychicznie .Zaserwowała 7 asów , wogule broniła się serwisem w trudnych momętach ,
gdyby Paolini znowu słabo weszła w mecz , to Svitolina możę ją potraktować jak Sakkarii w tym roku w Madrycie gdzie ugrała 3 gemy .
Też była po pólfinale w Miami i pólfinale w Sztutgarcie
Próbuję w stronę takiego scenariusza.
Screenshot_20250601_125522_Betfair.jpg Screenshot_20250601_125503_Chrome.jpg Screenshot_20250601_125444_Chrome.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1016
versa 951,3K

versa

Typer
Rybakina - Świątek
Rybakina
Betclic @2.75
W bezpośrednich starciach na nawierzchni ziemnej 2:0 dla kazaszki na dodatek wtedy Świątek była w całkiem innej, lepszej formie niż jest aktualnie, sama Iga podkreślała przed tym turniejem, że nie ma żadnych oczekiwań, jedzie na French Open by się sprawdzić. Jak narazie idzie jej dość przyzwoicie, na 3 mecze przegrała 16 gemów, z czego jeden na własnym serwisie.
Rybakina to zupełnie inna półka niż poprzednie przeciwniczki Polki - Sramkova, Raducanu, Cristian, kazaszka to zdecydowanie najmocniejszy przeciwnik. Na nawierzchni ziemnej ma passe 7 wygranych z rzędu, a w tym finał w Strasbourgu z Samsonowa, oprócz niej były jeszcze takie postacie jak ; Linette, Wang Xin, Hadadda Maja czy ostatnio Ostapenko, która ledwo się ruszała po korcie, a nie tak dawno temu, bo w 19.04 z tą samą Ostapenko Świątek przegrała w Stuttgarcie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +622
malin157 80,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Keys - Baptiste 2 4.20 Admiralbet (po spadakach, można było koło 6 łapać)

kilka kwestii składa się na ten typ

postawa Keys na kortach ziemnych ogólnie i na samym French Open w tym roku jak i latach poprzednich - jej tenis nie jest specjalnie skrojony pod tę nawierzchnię, wymiany robią się dłuższe, zaczyna się problem bo wiadomo jak Keys gra.

już w poprzedniej rundzie na dobrą sprawę powinna była przegrać, jak ktoś spojrzy tylko suche staty nie zauważy problemów, które były, są i będą widoczne, to nie były żadne specjalne zawody z jej strony, a Kenin ma problemy z samą sobą i wyszło to wczoraj bo wszystko na tacy podane było i trzeba było tylko i aż w decydującym momencie stanąć na wysokości zadania - nie udało się to, głowa pękła, nogi przestały działać.

do meczu wczorajszego Keys była kompletnie niezweryfikowana w tym roku - Saville i Boulter to żadne rywalki.

ostatnie lata Keys na French Open:

2024r. 3r. porażka z Navarro, wcześniej nikogo nie ograła sesnownego
2023r. 2r. porażka z Day
2022r. 4r. porażka z Kudiermietową, wcześniej pokonała Rybakine

realnie do 2019r. jakoś na mączce w Paryżu wyglądała a potem było już dużo gorzej, kompletnie obserwując jej poczynania nie widzę opcji by miała zrobić coś wielkiego tu w tym roku

Baptiste...

rok temu bardzo fajny pojedynek na French Open z Paolini 4:6 6:7(6).

Baptiste dobrze wygląda w tym roku na ziemi, jak próbuję ze sobą zestawić co grają, te style wychodzi mi że Baptiste może być blisko wygranej, oczywiście bywały spotkania Baptiste gdzie 2podanie miało swoje problemy ale czy z Keys będzie jakoś specjalnie źle w tej kwestii - nie odbieram tak tego

grały ze sobą 2024 na dużym turnieju Indian Wells na innej nawierzchni ale był to już wtedy pojedynek na styku.

----------

Świątek - Rybakina

ogólnie uważam, że w tym spotkaniu nie powinno być do pewnej fazy zbyt wiele przełamań, że pod ich spasowanie pod tegoroczne warunki podanie będzie długo trzymane dobrze i to będzie broniło linii return aż takiego znaczenia gdzieś pewnie do połowy 2 seta nie powinien mieć

sporo już bywało spotkań między nimi gdzie wpadał tiebreak, gdzie było sporo walki

ja brałem głównie kursy 1.31 pod taśmy (powyżej 18,5 gemów), 1.72 (powyżej 20,5 gemów) i na strzały kosmiczne liniebo tu może być jakieś 7:6 3:6 6:3, coś w ten deseń, a jak nie mam nadzeję jakieś 7:6 6:3 obroni podstawowe linie

Otrzymane punkty reputacji: +1357
Pablito91 2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Świątek powyżej 1.5 podwójnych błędów @1.42 fortuna już 2 w pierwszym secie :)

Dzisiaj pierwszy poważniejszy sprawdzian przed Igą. Dzisiejszy dzień pokaże czy Iga faktycznie poprawiła się w pewnych aspektach. Idę w jej podwójne błędy. Nie mogę przejść obojętnie obok takiej linii. Mimo, że z Cristian miała 0 to nie znaczy, że nie można zapominać o wcześniejszych meczach, gdzie mimo krótkich spotkań regularnie robiła 3 podwójne. Rybakina gra mocno i agresywnie i spodziewam się, że Świątek będzie bardziej ryzykowała serwisem. Jak dzisiaj nie zrobi 2 DF to się bardzo mocno zdziwię.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1306
adik1992 710,2K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ja osobiście po tym co widziałem w wykonaniu Igi w tych trzech rundach, zauważam poprawę w grze na korcie i samym zachowaniu. Jest bardziej spokojna i cierpliwa. Co przekłada się na pewność zagrań. Nie zrywa uderzeń, nie usztywnia się. W wywiadach też wydaje się być odmieniona. Sama przyznała, że musiała sobie ułożyć pewne rzeczy w głowie. Wcześniej tylko ciągle wspominała że nie panuje nad ciałem i nie wie co się dzieje. Rybakina też ze swoimi problemami osobistymi, daleko od najlepszej formy. Jakiś czas temu śmiało grałbym przeciw Świątek, ale liczę na odbudowę w tym turnieju. Może go nie wygra, choć pomału zaczynam w to wierzyć, ale będzie owocowało na kolejne turnieje w tym sezonie. Jeżeli tylko nie będzie spięta i zbytnio się denerwować to ma duże szanse na wygranie spotkania.

Trochę nie rozumiem jak można porównywać kort w Stuttgarcie do tego w Paryżu. gdzie to są zupełnie inne warunki . Tak samo uznawać krecz jako porażkę w rywalizacji. Ale każdy liczy po swojemu. Ja natomiast dziś liczę, że zobaczymy Igę z najlepszych występów na RG. Może znów się nabiorę na ten lekki wzrost dyspozycji. Kort zweryfikuje.

Od siebie dla lepszych emocji podczas oglądania dodam
Serwujący przegra gem do zera NIE @2,1 1xbet i inne klony ruskie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +649
louisarmstrong 2,1M

louisarmstrong

Użytkownik
Aryna Sabalenka v Amanda Anisimova
Anisimova & over 19.5 gema Kurs 6.50
Gdyby nie te 11 asów hm tu jeszcze kiedyś będzie duża szansa

CIeżko o jakieś racjonalne argumęty ale czy zawsze one muszą być? Na livie było 5.00 na Świątek może coś wysokiego się trafi na Sabalenkę?
w h2h sporo zwycięstw Amandy może i z dawnych lat ale Anisimova zmieniła ostatnio koler włosów i chyba wyszło jej to na dobre.Na cleyu obie grają najsłabiej . Mam trochę nadwyżek zaryzykuje trochę pre:)
Pojaśniała ta drabinka Świątek dzisiaj a nóz po tym meczu będzie jeszcze jaśniejsza??

Ostatnia edycja:
Pablito91 2M

Pablito91

Keys poniżej 2.5 podwójnych błędów serwisowych @1.55 fortuna

W ostatnim z dzisiejszych meczów singlowych Pań dojdzie do spotkania dwóch Amerykanek. Zwyciężczyni AO Medison Keys z Baptiste. Baptiste w tym gronie to jednak niespodzianka , że udało jej się zajść tak daleko. Dzisiaj już raczej będzie jej ciężko pokonać bardziej utytułowaną rywalkę. W tym pojedynku spróbuję pójść w under podwójnych Medison . Keys bardzo mało ich popełnia. Czasem w 3-setowych pojedynkach zrobi zaledwie 1. Raczej nie spodziewam się by dzisiaj miała ich zrobić aż 3.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1441
versa 951,3K

versa

Typer
Svitolina - Świątek
Svitolina E.: wygra mecz lub wygra 1. set 6:0/6:1
Fortuna @3.70
Konsekwentnie przeciwko naszej reprezentantce, nie wiem jak to się stało, że Rybakina po pięknym pierwszym secie wygranym aż 6:1 tak zepsuła resztę spotkania, z tego co oglądałem wyrywkowo mogę stwierdzić, że bardziej jest to jej przegrana niż wygrana Świątek.
Svitolina choć na nawierzchni ziemnej ma bilans 16:2, z czego 14 spotkań wygrała 2:0 to nie miała zbyt mocnych przeciwniczek prócz Sakkari i Rybakiny (je też łyknela 2:0) przegrała jedynie z Sabalenka 3:6 / 5:7 i Stearns 2:6 / 6:4 / 6:7. Wydaje się być w bardzo dobrej formie i myślę, że ta forma wystarczy na Ige, która miała dużo szczęścia z Rybakiną, już i tak zaszła daleko jak na aktualną dyspozycję fizyczną i mentalną.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2M

Pablito91

Zheng poniżej 4.5 asów @1.85 fuksiarz
eh przestrzelone
Na otwarcie zapowiada się na prawdę fajne meczycho. Rewanż za Rzym. Obie zawodniczki są w świetnej formie. Szczególnie dobrze wygląda tutaj Sabalenka, która nie straciła jeszcze seta. Obie w poprzednich spotkaniach zaimponowały na serwisie notując dwu cyfrowe wyniki w asach. Dzisiaj już tak kolorowo nie będzie. Zarowno jedna jak I druga bardzo dobrze gra na returnie. Spróbuję pójść tutaj w under Chinki. W Rzymie miała 4. Poza ostatnim meczem gdzie zrobiła 10 asów to nie miała wybitnych liczb. Sabalenka z kolei nie daje rywalkom posłać dużej ilości asów przeciwko niej. Dużo będzie zależało od tego czy będą 2 czy 3 sety. Jeśli 2 to Chinka raczej 5 asów nie pośle. Jeśli będą 3 to kto wie. Może ale też nie musi.

Ostatnia edycja:
adik1992 710,2K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Nie do końca mogę się zgodzić jeżeli chodzi o opinię na temat Igi. W mojej ocenie w tym turnieju Świątek gra najlepiej od kilku tygodni. Nawet gdy dochodziła do 1/2 w Madrycie to potrafiła robić po 50 niewymuszonych błędów i w momencie starcia z mocną rywalką była bezradna. W RG od początku ma wymagające rywalki co widać, że jej służy. Jak pisałem przed meczem z Rybakiną poprawiła się pod względem mentalnym. Jest spokojniejsza na korcie co przekłada się na luźne podejście do gry i pewność uderzeń. 1 set w meczu z Rybakiną był słabszy w wykonaniu Igi, ale też trzeba docenić bardzo dobrą grę Eleny. I normalnym było, że Kazaszka nie utrzyma tak świetnej dyspozycji przez cały mecz. Jak powiedziała Iga w wywiadzie zaczęła realizować wskazówki z boksu, by stanąć dalej do returnu. Zaczęła też brać losy wymiany w swoje ręce, a nie być pasywną. Najlepiej pokazują to statystki i fakt, że Iga miała 33 uderzeń kończących przy 29 UE. Rybakina 28 W i 35 UE. Mam nadzieję, że ten mecz da jej kopa jak w zeszłym roku pojedynek z Osaką. Dziś mecz z Svitoliną, która była już jedną nogą i połową drugiej poza turniejem. Dalej będę powtarzał, jeżeli Iga będzie potrafiła powstrzymać nerwy i być spokojna na korcie to tenisowo wygra. I osobiście uważam, w przypadku awansu do 1/2 to trudniejszy mecz będzie tam czekał niezależnie kto wygra pojedynek Sabalenka - Zheng niż ewentualny finał. Ale trzeba patrzeć krok po kroku i wygrać dzisiejszy mecz.

Z dzisiejszych ćwierćfinałów ode mnie Sabalenka o3,5 obronionych bp @1,77
Svitolina o4,5 obronionych bp @1,85
superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +650
versa 951,3K

versa

Typer
Keys - Gauff
Gauff C.: wygra mecz lub wygra 1. set 6:0/6:1
Fortuna @1.48

Wydaje się, że Gauff jest na bardzo dobrej drodze do półfinału gdzie będzie musiała zmierzyć się prawdopodobnie z młodą Andriejevą, jednak by do tego mocnego starcia doszło przede wszystkim Gauff musi pokonać Keys i myślę, że uda jej się to zrobić, mimo tego, że na nawierzchni ziemnej Keys prowadzi z nią 1:0 w bezpośrednich starciach, mimo wszystko tamten mecz był bardzo wyrównany i wydaje mi się, że Gauff tym razem się zrewanżuje i łyknie starszą koleżankę w dwóch setach. Forma lepsza od Keys, pokonane przeciwniczki również z wyższych leveli niż te, które pokonywała Keys.
French Open to nie Madryt, więc chęć zwycięstwa będzie ogromna, zwłaszcza że w turnieju zostały takie nazwiska jak Sabalenka czy Świątek, co w kolejnych etapach będzie powodowało ogromne emocje na kortach.

versa 951,3K

versa

Typer
Sabalenka - Świątek
Sabalenka (mecz razem z kreczem)
Fortuna @1.91

Jak narazie Świątek mnie zaskakuje, dwa razy typowałem jej przegraną i dwa razy wygrała, to co - do trzech razy sztuka? Wygrała z Rybakiną, wygrała ze Svitolina ale czy da radę numer jeden w rankingu, myślę że nie. Ciężko jest mi coś więcej dodać niż to co pisałem we wcześniejszych analizach, po prostu nie wierzę w naszą rodaczkę, to już nie jest ten poziom, który prezentowała rok temu czy wcześniej, Sabalenka natomiast po wskoczeniu na pozycję numer jeden radzi sobie znakomicie.

inkub1986 725,9K

inkub1986

Użytkownik
Keys 2,75 sts

Baptiste gra w stylu Gauff i co się stało w tym pojedynku? Dość szybka wygrana Keys nad młodą Amerykanką.
Czy to wiąże się z potyczką z Gauff? Ależ oczywiście. Dla mnie to świetna miara pod to spotkanie.
Keys pomimo nawierzchni radzi sobie na niej bardzo przyzwoicie. Gauff nie jest tak równa, by jej absolutnie zaufać tutaj.

Do góry Bottom